Budapest szexpartner, vidék szexpartner, szexpartner kereső, erotikus masszázs, lányok, cukilányok, győri lányok, masszázs lányokHirdetésfeladás
BudapestVidékÚj lányok
Térkép

Transzik az egész országban!

Transzik az egész országban!

Hirdetők Budapesten és a vidéki városokban

Nem csak lányok, fiúk keresnek szexpartnereket, hanem a tanszik is. Ők olyan szexpartner transzik (transzvesztiták, travik, stb.), akik biológiailag fiúk, de női ruhákat viselnek és teljesen nőként viselkednek és úgy is érzik magukat. Aki kipróbálja, milyen lehet egy szexpartner transzival, az biztos olyan élményt keres, amit máshol nem kaphat meg. A transzik néha nőiesebb nők mint az igazi nők. Van olyan szexpartner transzi (transzvesztita, travi, stb.), akiről nem is lehet megmondani, hogy nem született nő. Ha vonz az ismeretlen és bevállalós vagy akkor érdemes lehet körül nézned a Transzik hirdetési kategóriában is.

Transzik kategóriába jelenleg kétféle képpen tudsz eljutni. Az első ilyen lehetőség a fő oldalunkon található, ahol a másik 7 kategória mellet ( Budapesti lányok, Vidéki lányok, Masszázs lányok Dominák, Fiúk, Párok, Blog) megtalálod a Transzik kategóriát. A másik lehetőség, ha már belekattintottál egy kategóriába és a lista oldalon a felső sávban tudod kiválasztani a Transzik kategóriát a többi kategória ( Budapesti lányok, Vidéki lányok, Masszázs lányok, Dominák, Fiúk, Párok, Blog) közül. A Transzik kategóriába érkezve további két lehetőséged van a szűrésre. Az egyik ilyen lehetőség a Budapest kategória. Itt azokat a Transzikat találhatod akik Budapesten és környékén helyezkednek el. Itt találhatóak Budapest összes kerületében megtalálható Transzik.

A második lehetőség a Vidék kategória. Ha a Vidék kategóriát választod, akkor az egész ország területén lévő vidéki nagyvárosokban tudsz keresni. Ide soroljuk az összes olyan vidéki nagy várost, ami Magyarországon helyezkedik, mint például Győr, Pécs, Miskolc, Debrecen és az egyéb Magyar nagyvárosok. Ezeken a szűrési lehetőségeken kívűl a További szűrők menüpont segítségével tovább szűkíthető a találati lista. A Helyszínek lehetőségnél kiválaszthatod a neked legjobban tetsző várost, illetve Budapesten városrészt. Az Amit szeretek menüpontban az ablakok bepipálásával megadhatod azokat az információkat, amire neked szükséged van egy Transzinál.

A Tulajdonságok menüpontban megadhatod a neked tetsző alap tulajdonságodat és ezek segítségével tovább szűrheted a találati listát, a számodra legjobban tetsző Transzi felkeresése végett. A Tulajdonságok menüpont alatt még kattintható gombokat találsz, amik segítségével egyes információkra gyorsabban van lehetőséged szűrni. Ilyen lehetőség például az Arccal hirdet lehetőség, itt csak azokat a Transzikat mutatjuk meg a találati listában, akik Arccal adtak fel hirdetést oldalunkra. 0-24 Hívható, ha ezt a lehetőséget választod, akkor olyan Transzikat találsz, akiket a nap teljes folyamán elérsz. A Légkondi lehetőséget választva, olyan szexpartner Transzit találsz, akik házában légkondicionáló érhető el. A Házhoz Hívható lehetőség azt jelöli, hogy az általad választott szexpartner nem csak otthon fogad téged hanem akár az általad megadott címre is kiérkezik. Az Escort szó jelentése kísér, elkísér, tehát a szó magában foglalja azokat a partnereket, akik egy adott alkalomra el is kisérnek téged.