Budapest szexpartner, vidék szexpartner, szexpartner kereső, erotikus masszázs, lányok, cukilányokHirdetésfeladás
BudapestVidékLánypárPárÚj lányok
Térkép

Szexpartner párok, lánypárok az egész országban!

Szexpartner párok, lánypárok az egész országban!

Hirdetők Budapesten és a vidéki városokban

A szexpartner párok kategóriában főként olyan szexpartnerek adatlapjai vannak, akik egy fiú és egy lányból állnak. De előfordul az is, hogy két szexpartner lány vagy két szexpartner fiú van a párok kategóriában. Ezek a szexpartner párok nagyon nyitottak az egymás előtti szeretkezésre és szinte minden kívánságot teljesítenek. Vannak nők, fiúk akik olyan szexpartner keresők, akik kifejezetten keresik az ilyen kikapcsolódást és élvezik a szexpartner párok társaságát. A Párok kategória tökéletes választás neked, ha harmadik ként szeretnél csatlakozni egy szexpartner párhoz.

Párok kategóriába jelenleg kétféle képpen tudsz eljutni. Az első ilyen lehetőség a fő oldalunkon található, ahol a másik 7 kategória mellet ( Budapesti lányok, Vidéki lányok, Masszázs lányok Dominák, Fiúk, Transzik, Blog) megtalálod a Párok kategóriát. A másik lehetőség, ha már belekattintottál egy kategóriába és a lista oldalon a felső sávban tudod kiválasztani a Párok kategóriát a többi kategória ( Budapesti lányok, Vidéki lányok, Masszázs lányok, Dominák, Fiúk, Transzik, Blog) közül. A Párok kategóriába érkezve a felső menü segítségével további 4 kategóriára tudsz szűkíteni. Az első ilyen kategória a Budapest kategória, itt a Budapesti Párok között tudsz keresni. A második kategória a Vidéki kategória, itt a Vidéki Párok között tudsz keresni.

A másik két lehetőséggel az állítható be, hogy lánypárt vagy közönséges ( lány-fiú) párt keresel. Ezeken a szűrési lehetőségeken kívűl a További szűrők menüpont segítségével tovább szűkíthető a találati lista. A Helyszínek lehetőségnél kiválaszthatod a neked legjobban tetsző várost, illetve Budapesten városrészt. Az Amit szeretek menüpontban az ablakok bepipálásával megadhatod azokat az információkat, amire neked szükséged van egy Párnál. A Tulajdonságok menüpontban megadhatod a neked tetsző alap tulajdonságodat és ezek segítségével tovább szűrheted a találati listát, a számodra legjobban tetsző pár felkeresése végett. A Tulajdonságok menüpont alatt még kattintható gombokat találsz, amik segítségével egyes információkra gyorsabban van lehetőséged szűrni.

Ilyen lehetőség például az Arccal hirdet lehetőség, itt csak azokat a párokat mutatjuk meg a találati listában, akik Arccal adtak fel hirdetést oldalunkra. 0-24 Hívható, ha ezt a lehetőséget választod, akkor olyan Párokat találsz, akiket a nap teljes folyamán elérsz. A Légkondi lehetőséget választva, olyan szexpartner párokat találsz, akik házában légkondicionáló érhető el. A Házhoz Hívható lehetőség azt jelöli, hogy az általad választott szexpartner nem csak otthon fogad téged hanem akár az általad megadott címre is kiérkezik. Az Escort szó jelentése kísér, elkísér, tehát a szó magában foglalja azokat a partnereket, akik egy adott alkalomra el is kisérnek téged.