Anita erotikus masszőr hirdető adatlapja, 40 éves, és XI. kerületben található. Adatok, képek és minden funkció egy helyen. Hívd fel, és tedd a kedvenceid közé!Hirdetésfeladás
40

Anita

Heteroszexuális - erotikus masszőr XI. kerület, Fehérvári út

Hívj bátran!

budapesti Masszázs hirdető

országos szexpartner & masszázs profilok

Szia! Anita vagyok, 40 éves, és ez az én adatlapom, itt minden lényeges információt megtalálhatsz rólam. Ha budapesten keresel partnert, akkor jó helyen jársz. A jelenlegi tartózkodási helyem XI. kerület, itt tudsz velem találkozni és együtt eltölthetünk egy romantikus, érzéki vágyakkal teli órát vagy akár többet is. Ha egy Heteroszexuális Nő az aki neked kell, akkor én itt vagyok. Amennyiben ilyen korosztályban keresel partnert, akkor bátran keress fel üzenetben vagy telefonon és választ kaphatsz minden kérdésedre.

Oldalunkon minden Masszázs hirdető ugyan olyan adatlapon jelenik meg, így könnyebben össze tudod hasonlítani őket. Az adatlapon minden olyan információt megtalálsz, ami a döntésedhez kellhet, ha esetleg kérdésed van, írj üzenetet vagy hívd fel telefonon a kiszemeltedet és ne felejts el hivatkozni a cukilányok.hu-ra.

Az adatlap felső részén jelennek meg a Masszázs hirdető fő adatai: profilképe, kora, neve tartózkodási helye és szexualitása. Illetve alatta láthatóak azok a kategóriák, amikbe a Masszázs hirdető tartozik. Ezekre a kategóriákra kattintva kilistázva láthatod azokat a további hirdetőket, akik ebbe a kategóriába tartoznak. A főbb információk és a kategóriák alatt egy ajánlósáv található. Ebben az ajánlósávban a hirdetőhöz hasonló profilokat jelenítünk meg neked. Így is könnyítve az oldalon való keresést.

A jobb oldali sávban fentről lefelé haladva előszőr ikonokat láthatsz. A telefon ikonra kattintva megjelenik a hirdető telefonszáma, ha mobiltelefonról nézed akár egy kattintással fel is hívhatod az adott hirdetőt. A telefon ikon melletti szív ikonnal a kedvencek listához adhatod hozzá a jelenleg nézett hirdetőt és így később is könnyedén megtalálhatod. Mellette az üzenetek ikon található, erre kattintva üzenetet küldhetsz a hirdetőnek. Jobbra mellette lévő ikonra kattintva a hirdető tartózkodási helyét láthatod egy térképen megjelölve. Mellette pedig a piros felkiáltójellel jelölt ikonra kattintva jelentheted a hirdetőt. Ezt kérjük csak megalapozva tedd, akkor ha a hirdető sérti szabályzatunkat.

Az ikonok alatt a Masszázs hirdető testi adatai jelennek meg. Itt láthatod, hogy milyen magas, illetve a súlyát, mellméretét, csípő méretét és derék méretét is megtekintheted. Alatta három kiemelt adatot láthatsz a Masszázs hirdetőről. Például, hogy nála vagy akár nálad is találkozhattok, buliba megy-e, hogy escortozik vagy nem. Ezeket fontos kiemelni, mivel a felhasználók jelentős része ezt nézi meg előszőr egy Masszázs hirdetőnél. Az ajánlósáv alatt egy menüsor látható, ahol a hirdető különböző adatait láthatod kilistázva. Balról - jobbra haladva a következők:

Alaphelyzetben hirdető képei jelennek meg. Minden hirdető más mennyiségű képpel rendelkezik, mivel ezek száma nincsen korlátozva. A képekre kattintva nyílik meg a galéria nézet, itt nagyobb méretben tekintheted meg a szexi képeket és egyszerűen a nyilakkal navigálhatsz a képek között. A képnézegető ablak bezárásával a hirdető adatlapjára kerülsz vissza. A képek után következik az Amit szeretek lehetőség, itt azok az információk vannak kilistázva, amit a hirdető szeret és vállal. Az Extráim lehetőségnél további lehetőségek vannak. Ezeket az adatokat nem kötelező kitölteni, ezért lehet olyan partner kereső, akinél ezek az adatok nem jelennek meg.

A Külsőm menüpontra kattintva a partner kereső külső adatait láthatod. Például: alkat, szem színe, hajszín, szilikon cici vagy eredeti. A Találkozások résznél a Masszázs hirdető leírja, hogy milyen lehetőségek várnak téged a házhoz fogadásnál, illetve leírja, hogy kiket is várna ő partnerként. A Rólam menüpontban egy leírást láthatsz, amit a Masszázs hirdető szabadon írhat meg, hogy elcsábítson téged. Ezt érdemes elolvasni, mert itt további fontos információkat tudhatsz meg a hirdetőről, ami alapján bebizonyosodhat, hogy ő az akit keresel. Az Elérhetőségeim menüpontban azt láthatod, hogy a hirdető melyik időszakokban elérhető. A Kérdések pontban, a hirdető előre meghatározott kérdésekre való válaszát láthatod. Az adatlap alján további ajánlott, a hirdetőhöz hasonló Masszázs hirdetők vannak, ezzel is megkönnyítve számodra a keresést. A két kategória gombbal az adatlap alján a megfelelő kategóriába juthatsz vissza a további kereséshez.