Közben lecsúsznak a melleidre a kezeim, szépen lassan simogatni, masszírozni kezdem őket.

Blog

Hirdetésfeladás

Milyen is Veled a Tökéletes Szex?

Közben lecsúsznak a melleidre a kezeim, szépen lassan simogatni, masszírozni kezdem őket.

Milyen is Veled a Tökéletes Szex? Sokat tűnődtem rajta. Szeretem Veled a hosszú és tartalmas előjátékot a hosszú forró csókokat, először lágyan nyelvünk egymással ismerkedik, majd begyorsulva, finoman harapdáljuk egymást. Végignyalom a nyelvemmel az ajkaid, tudom, hogy ezt szereted. Hevesebben csókollak, majd Te visszacsókolsz. Légzésünk egyre szaporább, kéjesen, vágyakozva nézünk egymásra. Simogatjuk egymást, a pillanatba ott vagyunk, nincs semmi más, csak MI.

Mögéd lopózom, kíváncsian várod mit is akarok. Tudom, hogy szereted, ha spontán vagyok. Hátrasimítom a hajadat, beleszagolok, előbukkannak a fülek, lassan puszilgatni, lágyan harapdálni kezdem. Rátérek a nyakadra. Hallani a halk nyögéseidet, ahogy egyre szaporábban veszed a levegőt. Hátraszegem a fejedet finoman, és úgy csókollak tovább most már erősebben, nyelvemet beledugom a szádba.

Közben lecsúsznak a melleidre a kezeim, szépen lassan simogatni, masszírozni kezdem őket. Ruhán keresztül is érzem, ahogy keményednek a mellbimbóid, majd lefejtem a felsődet, kivillan a fehérnemű, megfogom a számmal a pántot lehúzom a válladról lassan. Teljesen kezembe veszem őket, majd egyre jobban masszírozom, markolászom, csipkedem mellbimbóidat, a melledet. Teljesen be vagy indulva ekkor, átkarolsz, majd benyúlsz a pólóm alá, szinte letéped. Át akarod venni az irányítást, de én nem hagyom. Ekkor én is be vagyok indulva, szinte szétrepeszt a tudat, hogy mindjárt beléd fogok hatolni, érezni a forró puncid nedvességét, illatát, legszívesebben rádobnálak az ágyra és percek alatt megdöngetnélek.

De nem akkor elveszik a varázs, visszafogom magam, lefektetlek. Finoman körbenyalogatom a melleidet, nem érintem még a bimbókat. Finoman körbejárom nyelvemmel az egyiket, a másikat kezeimmel, ujjaimmal simogatom, csikizem. Nagyon kicsit odaérintem a nyelvem hegyét a bimbóhoz, ami már ekkor kőkeményen áll. Sokáig így teszek, majd végig kényeztetem a tested, a derakad, a nyakad újra, a köldököd mentén, nincs olyan porcikád, amit ne ismernék már, de mindig csodálattal tölt el a tested látványa, illata. Élvezem hallani az egyre gyorsabb lélegzetedet. Lecsúszik a kezem a nadrágodhoz lehúzom, majd a lábfejedtől a bugyidig végig pásztázom nyelvemmel a lábad. Már teljesen be vagy indulva, mocorogsz, tudod mi fog következni. Azt gondolod, lehúzom a bugyidat és nyalni kezdem, de még nem. Szívogatni kezdem a puncid és a combod közti részt, majd a bugyidon keresztül, ami már teljesen át van nedvesedve, finoman puszilgatni kezdem. Megérzem a puncid illatát a forróságot. Elkezdem a számmal lehúzni finoman a fehérneműdet, és nyelvem hegyével csak érintve a nagyajkakat végighúzom a nyelvem a klitoriszodig. Ekkor felnyögsz, vonaglasz már, simogatod a fejem, hogy csináld már!

Összeakad a tekintetünk majd becsúsztatom a nyelvem a nedves puncidba ameddig csak tudom. Hangosan felnyögsz. Nem gyorsulok be, lassan, óvatosan előkeresem nyelvemmel a klitoriszt, finoman nyalni kezdem nyelvem hegyével. Percekig nyalom, érzem a számban a forró nedvedet. Közben benyúlok az ujjammal is a G pontodat keresve. Kívánod, hogy hatoljak beléd magadhoz húzol, találkozik a tekintetünk szinte követeled hogy tegyem már be. 'Gyere kérlek, érezni akarlak!' mondod, én ellenállni akarok, mert kényeztetni akarlak, de határozottan rázod a fejed, engedelmeskedek Neked.

Egy határozott, de mégis gyengéd mozdulattal beteszem egyből tövig, közben nézem az arcod reakcióit, homorítok, teljesen kitölti a hüvelyedet a behatolás, hangosan nyögsz, fogod, markolod a kezem, a lepedőt. Nem tudom már tovább tolni, Rád fekszem, megcsókollak, még mindig bent tartom, harapdáljuk, cirógatjuk egymást, csókolózunk, ölelkezünk, harapdálom az álladat, puszilgatlak, közbe az ujjammal végigsimítom az ajkaidat. Kicsit kihúzom majd egy erősebb lökettel vissza. Belemarkolok a hajadba, majd egyre ritmusosabban gyorsabban húzom ki és be teljesen merev és kemény péniszemet. Érezni, ahogy Benned vagyok csodálatos, ahogy érzem a forróságodat, ahogy érzem, amikor hátrahúzódik a bőr a péniszemen, leírhatatlan. 'Olyan jó Neked örömet okozni, Benned lenni' súgom a füledbe. 'Nekem is nagyon jó, amikor Együtt vagyunk' válaszolsz.

Egyre szaporább a ritmus, átadjuk magunkat valami elemi, természetes vadságnak, a pulzusunk az egekben van. Ki tudja, mennyi ideje csináljuk, ritmusváltások, behatolás mélységét váltogatom állandóan, hol lelassulok, finom érzéki csókokkal, puszilgatásokkal, hol keményen teljes erőbedobással csinálom. Te biztatsz mindig szavakkal, mozdulatokkal, ha lassulok, de Te nem akarod, magadhoz húzol.

Egyre inkább érezzük, hogy nincs sok hátra, de bár soha ne érne véget! Hallod a légzésemen a nyögéseimen, hogy el fogok menni. 'Gyere!…gyere!…gyere!' mondogatod, bíztatsz, én felbátorodván felgyorsítom a ritmust amennyire csak tudom, elkezdelek keményen, határozottan döngetni, szemeink egymást nézik. 'Mindjárt…mindjárt, Beléd akarok élvezni' mondom Neked, közben mosolygunk egymásra. 'Gyere belém mondod' majd egy nagyot rándulok, a farkam elkezd lüktetni, beléd lövelli a forró ondómat ami szétárad benned. Egyre csak lüktet, lüktet, mintha abba sem akarná hagyni. Megfeszül a tested, belém kapsz, ölelsz, elhalkuló sikolyok. Libabőrős lesz az egész tested, gyönyörű látvány nekem, hallani, ahogy élvezel. Rád borulok, átkarollak, szorítjuk egymást. Szorítalak, karollak, el sem akarlak engedni, ezer és ezer csókot, puszit adok, cirógatlak.

Majd lassabb lesz a lüktetés, de még mindig jön. Kisebbek a lüktetések, lassan abbamarad. Még egy párszor visszahúzom, ki tudja mikor élveztem ennyit. Elernyedünk, elcsendesedünk, lassul a légzésünk, de még szívünk kalapál. Benned maradok még percekig, nem is akarom kihúzni, de nem is hagynád, mondod, hogy maradjak benned még. Forró, hosszú, de most már lágy csókokat váltunk. Orommal simogatom az arcod, ami tetszik Neked látom. Végigsimogatlak, melléd fekszem, átkarollak, odabújsz hozzám. Elcsendesülünk egybefonódva. Simogatsz, mosolyogsz, rám nézel a gyönyörű tekinteteddel. Megpuszillak, összebújva bealszunk egy kicsit......

 

Forrás: szex-tett.info

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Kovács Úr