A nyálas faszát a seggembe rakta, ami előtt ujjal igyekezett kissé tágítani.

Blog

Hirdetésfeladás

Házibuli

A nyálas faszát a seggembe rakta, ami előtt ujjal igyekezett kissé tágítani.

Egyetemista koromban történt meg velem az eset, nagyjából húsz éves voltam.

Egy barátnőm talált egy jónak ígérkező bulit egy szerdai napra, ezért kedden elmentünk bevásárolni, mert nem volt nálunk még erre alkalmas ruha. Korábban egyikünk sem igazán járt buliba így gondoltuk szétnézünk.

A vásárlásból egy fekete alapú mintás harisnyával, egy műbőr-szerű miniszoknyával tértem vissza, ezekhez jól ment régebbi bőrkabátom egy toppal és egy magassarkúval. Annak ellenére, hogy viszonylag magas vagyok (kb 175 centi) szeretem a magassarkúakat.
Öltözés után barátnőmmel együtt gyors sminkelésen estünk túl, majd indultunk is az adott bulihelyre.

Kicsit mindketten bizonytalanok voltunk, mert hát nem nagyon szoktuk elengedni magunkat ennyire, de végülis pár vodkanarancs föloldotta kezdeti kicsit ideges hangulatunkat.

Beszélgetés és iszogatás közben találkoztunk néhány szaktársunkkal, így végül csoportos táncolásba kezdtünk a parketten.
Hirtelen azon kaptam magamat, hogy a többiektől kicsit távolabb kerültünk barátnőmmel valahogyan, és pár idegen srác táncol velünk. Egyikük le is csapott barátnőmre, aki a fülembe súgta, hogy elmennek inni valamit.

Én mondtam, hogy jó de azért jöjjön vissza a csoporthoz. Közben én igyekeztem visszakeveredni a tömegben a szaktársaimhoz, de utamat állta egy néger srác. Egészen jóképű volt tulajdonképpen, így elkezdtünk táncolni.

Éppen egy lassabb szám következett, ezért lassúzni kezdtünk. Egész jó érzés volt vele táncolni, rá borultam ő pedig átölelve engem táncolt.

1-2 lassú szám után meghívott egy italra a partyhely másik szobájába, amit el is fogadtam. Félrehúzódva, egymás mellé ülve elkezdtünk beszélgetni aztán eközben átölelt, elkezdett simogatni majd megcsókolt.

Sosem csókolóztam még nem magyar sráccal. Ennek ellenére élveztem, bár érdekes parfümje volt a fiúnak.

Ekkor jött meg barátnőm kézen fogva a sráccal aki elhappolta korábban és mondta, hogy menjek velük meg a szaktársainkkal kiegészülve egy kocsmába tovább mert unják a bulit.

Mondtam, hogy talán nem alkalmas és én még kicsit maradnék... így végül nélkülem mentek.

Ez után partneremmel ismét táncolni indultunk majd fölvetette, hogy menjünk el hozzá, hisz albérletben él.

Itt már tudtam mi következik, de egyáltalán nem bántam.
Elmentünk hát hozzá. Egész úton kézen fogva sétáltunk, sokszor megcsókolt, magához húzott, amit nagyon élveztem. A lakásába érve gyakorlatilag az előszobában magához pörgetett valami táncmozdulathoz hasonló mozdulattal, ekkor a popsimmal éreztem, hogy nadrágon át dudorodik a farka, ezért odanyúltam. kicsit meglepődött, de hagyta hogy elkezdjem simogatni, majd mikor éreztem, hogy egyre inkább duzzad neki, letoltam ott helyben a nadrágját és elkezdtem szopni. Nyögdécselt, majd hirtelen fölállított, fölkapott mindenestől, bevitt a hálójába és bedobott az ágyába. Ő már meztelen volt én viszont még mindig ruhában voltam, igaz a kabátomat már letettem az előszobában.

Az ágyban hanyatt feküdtem, ő pedig levette a harisnyámat, felhajtotta a szoknyám, majd félrehúzta a bugyim elkezdett nyalni. Ilyen jó nyalásban még sosem volt részem. Hirtelen lekerült rólam a top és a melltartó is és a melleimet markolva, smárolás közben belém tette a faszát. Fölszisszentem, mert nagy volt neki, de kis szünet után ütemes dugás közben végülis tövig került belém. Lassú tempót a közepes a közepest pedig a gyors követte, közben simogatta a melleimet és vadul csókolt. Nagyon-nagyon élveztem, annak ellenére, hogy ekkora fasz sosem járt bennem előtte. Misszionárius után átfordított kutyába, úgy is baszott egy ideig, aztán visszafordított misszibe, aztán se szó se beszéd belém lőtte a tárat. Én közben kéjesen figyeltem ahogy folyik ki belőlem a meleg kis anyag, ő pedig a hasamra kente a maradék anyagot.

Itt jött egy ötletem, mivel sosem próbáltam még ki, kíváncsi voltam a belőlem kifolyó sperma ízére, így ami kijött belőlem, azt az ujjaim segítségével a számba helyeztem. Szimpatikus lehetett a srácnak, ugyanis végignézte az eseményt, közben a popsimba tette az ujját, ami fájt eleinte, de végül hagytam neki.

Ez után mondtam neki, hogy szeretnék otthon, a saját albérletemben aludni (amit amúgy barátnőmmel közösen béreltünk), így a srác hazavitt.

Fölérve tapasztaltuk, hogy barátnőm nincs otthon, így beinvitáltam a fiút. Közben beszélgettünk, hogy ki honnan jött, mivel foglalkozunk, mit tanulunk. Továbbra is szimpatikusnak találtam.

Beszélgetés után hirtelen azon kaptam magam, hogy ismét a farkára sandítottam, amit ő kaján vigyorral konstatált, a szobámba mentünk, ahol hagyta hogy szopjam, majd ami eddig kimaradt, azt megkaptam.

A nyálas faszát a seggembe rakta, ami előtt ujjal igyekezett kissé tágítani.
Hatalmas volt neki a szerszáma,így fölsikoltottam, de ahogy a előzőleg a pinámba, így ide is befért bizonyos ütemben. kb húsz-huszonöt percig kúrta a seggemet, majd beleélvezett.

Ezalatt nekem kettő orgazmusom volt, annyira élveztem, hogy beleremegtem, majd mivel már hajnal fél négy volt kis beszélgetést követően be is aludtam. Kb. hat óra lehetett mikor fölkeltem, és éreztem, hogy a srác engem átölelve alszik.

Pár óra innentől kimaradt, hiszen aludtam. Barátnőm 11 óra környékén érkezett meg a lakásunkba, és azonnal kopogott az ajtómon és már bent is volt a szobámban. Ekkor ébredtem föl, ijedtemben szétnéztem, hogy meglátja a srácot, de a fiú már nem volt ott.

Barátnőm elmesélte, hogy milyen volt az estéje, elmentek pár kocsmába, aztán a sráccal aki kiszúrta őt magának sétáltak órákat, közösen reggeliztek a városban és megbeszélték, hogy találkoznak. Ez engem akár bunkóság, akár nem abszolút nem érdekelt.. nagyon kíváncsi voltam, hogy hova lett az éjszakai partnerem.
Barátnőm csacsogás után fölfedezett mellettem egy darab papírt, rajta egy üzenettel, melyen ez állt.

Nézz be az ágyad alá

Amint barátnőmet kidobtam a szobámból megtettem.
Ott egy újabb üzenet fogadott, melyet a srác hagyott ott.

A rövid üzenetében közölte, hogy találkozni akar ismét, még aznap délután, és hagyott némi pénzt nekem taxira, hogy menjek el hozzá.

Aznap délután találkoztunk, és egészen késő estig együtt voltunk nála megismételve az előző esténket...

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Bettike

Elmennél egy ilyen házibuliba?