Majd finoman elkezdett nyelvel játszani a farkamon.

Blog

Hirdetésfeladás

Áthívott beszélgetni

Majd finoman elkezdett nyelvel játszani a farkamon.

Egyik este chateltem Melivel. Mivel akkor egyikünknek se volt senkije hamar át is hívott magához, így 9-kor már Nála is voltam. Annyi kikötése volt, hogy csak beszélgetni menjek, mert most nem szeretne szexelni. Valójában többet szeretett volna tőlem, de nem adtam magam egy kapcsolathoz, gyanítom ezért volt most ez a kérése.

Korábban többször keveredtünk össze, imádtam vele szeretkezni. Nagyon jó volt az ágyban, nagyon értett hozzám, s nagyon szeretett orális örömöket adni.

Sokmindenről beszélgettünk, jó kis este volt. A nappalijában borozgattunk, 1 üveg rosé el is fogyott. Éjfél fele már fáradtak voltunk mindketten, így gondoltam elindulok haza. Meg is lepődtem, hogy valóban kibírtuk szex nélkül.

Felálltam az asztaltól, s elindultam az előszoba felé. Meli jött velem, kikísérési szàndékkal - hittem én -. Majd a nappali és az előszoba közötti ajtóban megállt, rám nézett, s annyit mondott, hogy 'nem bírom tovább!'. Megcsókolt, s közben a kezével elkezdte masszírozni a farkam nadrágon keresztül. Mondanom sem kell, azonnal felizgultam, s kemény lettem. Meli nem sokat játszott, csókolózás közben kigombolta a nadrágom, s kezébe vette a kemény szerszámomat. Szorosan megfogta, s mozgatta a farkam, miözben a nyakam csókolgatta. Majd lassan letérdelt elém, farkam a bal kezével megfogta a tövénél, s húzott rajta néhányat. Majd a jobb kezének mutató ujjával lehúzta az izgalmam cseppjét, amit lenyalt az ujjáról. Felnèzett rám, s azt mondta 'nagyon finom vagy'. - Ahhhh. Szerencse, hogy az ajtóban álltam, háttal nekidőlve a félfának, kezemmel a másikoldalon kapaszkodtam. Ettől a mondattól azonnal elkészültem. Meli mindig meg tudott lepni valami jósággal. Valóban értett hozzám, valahogy a szexualitás terén egy szinten mozogtunk.

Tehát kezében volt a farkam, kicsit 'verte' kézzel, aztán megszorította a tövénél, s préselt ki mèg belőle örömcseppeket. Azokat már a nyelvéve vette le úgy, hogy közben mélyen bele nézett a szemembe, s mosolygott. A szemébe bele volt írva, hogy Ő ezt valóban szereti. El sem hittem azt, ami törtènik velem. Nagyon jó volt.

Majd finoman elkezdett nyelvel játszani a farkamon. Nyalogatta az makkom, majd felemelte, végignyalta lefele, s a golyóimat is a nyelvèbe vette. - Nagyon élveztem a szituációt. - Aztán finoman elkezdte verni, s közben a szájàba vette. Majd elkezdett egyre hevesebben szopni. Mindkét kezével megfogta a fenekem, s teljesen farkamra húzta a fejét, így ajándékozva meg 1-2 mélytorkos mozdulattal. Egy darabig így játszott velem, majd ismét a kezébe vett, s így kéz-száj közös játékkal végzett ki. Orgazmusom alatt végig a szemembe nézett, azzal a vàgyakozó, kéjes tekintetével. A szájába engedett mindent, s az összes cseppem le is nyelte.

Miután végzett, felállt, fehúzta a nadrágom s bekötötte az övem. Rám nézett, s azt mondta, 'most már hazamehetsz'. Rendes szex valóban nem volt, de kielégülten s új élménnyel gazdagabban távoztam Tőle aznap este.

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Thomas