Nem gondoltam,hogy meg fog baszni, de nagyon jó vastag és csupasz farka van és alig jöttünk ki a vízből bevitt egy nyitott kabinba és megint megkefélt amit alig akartam abbahagyni.

Blog

Hirdetésfeladás

Hollandia és a strand

Nem gondoltam,hogy meg fog baszni, de nagyon jó vastag és csupasz farka van és alig jöttünk ki a vízből bevitt egy nyitott kabinba és megint megkefélt amit alig akartam abbahagyni.

Még a nyolcvanas években kocsival mentünk egy nyugati körútra ahol az éjszaka ért ott egy kempingbe mentünk szállásért.Legtöbbször sikerült házikót bérelnünk aminek volt egy kis terasza is székkel és asztallal. Az egyik alkalommal elmentünk zuhanyozni és ugyan egymás melletti zuhanyozóba mentünk, de a végén derült ki,hogy a feleségem elfelejtett törülközőt hozni magának. átkopogott,hogy add ide a tiédet mondtam rendben van.

Nyisd ki az ajtót,mire kinyitotta ,de a szél kicsapta és ő ott állt totál meztelen a lámpa alatt. Neki ki kellett jönnie,hogy be tudja zárni az ajtót. Én örültem ennek,mert így végre más is gyönyörködött benne sőt volt olyan férfi aki közölte én is megtörölhetem. Közben magára terítette a törlő kendőt és visszazárta ,de mondta ez vizes és így kénytelen volt egy bugyit és a melltartóját magára venni, Persze fordítva vette fel és közben megint kinyílt az ajtó és én is élveztem ahogy meztelenkedik.Gyere úgy ahogy vagy mondtam és megmutassam magam.Na és szép tested van hagy gyönyörködjenek benned.

Végre elindultunk és mielőtt a házikóhoz értünk volna három fiatal srác közrefogta és elkezdte smárolni és fogdosni. öröm volt néznem ahogy markolták a melleit majd az egyik leült az ott lévő székre és a seggébe nyomta a farkát aminek a feje csupasz volt a másik a punciját dugta a harmadik szoptatta.Gyorsan bementem hoztam a gépemet és csináltam róluk egy csomó képet,majd bejöttek a srácok és elkezdték a feleségem kefélését felváltva különböző pózokban. Nekem nagyon tetszett és amikor valamelyik rám nézett az ökölbe szorított kezemmel a hüvelykujjammal felfelé mutattam,hogy szépen vagytok.

Nagyon tetszett ahogy agyba főbe kefélték és amikor az egyik a faszát a már megdugott pinájába ő is belenyomta és éreztem,hogy elsül a faszom a feleségem szájába ürítettem a gecimet és kényszerítettem,hogy nyelje le.Később mások is bejöttek és a feleségemet vagy négy órán keresztülbaszták felváltva és nagyon élvezetes volt aminek nagyon is örültem. lassan elmaradtak a kefélni vágyó férfiak és srácok ,majd a feleségem fogott egy törlő kendőt elnet zuhanyozni és vitt egy sampont is.

Hajnal felé amikor felébredtem még nem volt a házikóba és elmentem megnézni hol van. A zuhanyzó előtt találtam a fénybe és egy páran baszták mint az állatot. Ekkor elzavartam mindenkit és végre lezuhanyozott,majd megfogtam a kezét és a házhoz vittem. Persze hajnalodott és már a világosban aki látta mind mondott valamit ,de sikerült úgy bevinnem,hogy senki nem érintette meg. Ekkor lefeküdt és odabujt hozzám. Hát sokszor keféltek már sokan egyszerre, de ezen az éjszakán negyvennyolc koma kefélt a három lyukamba ami már fájdalmas volt.

A legrosszabb az volt amikor egy néger vastag farka volt bennem aki szerintem egyenesen a méhembe ürítette a hatalmas és hosszú dorongjának a tartalmát. Végre elaludtunk és csak délután ébredtünk fel,majd elmentünk kajálni és visszamentünk fürdőruhát venni és elmentünk lubickoltunk egy kis tóba.Majd lefeküdtünk és a feleségem oda bujt hozzám és hozzám dörzsölte a testét ami igazán jól esett. Mondta ma ne dugjál mag hagy pihenjen legalább egy napot a szétkefélt pinám és a seggem.

Másnap reggel tovább mentünk és az öcsémnél szálltunk meg. amikor megérkeztünk éppen készülődtek a strandra menni ,így mi is csatlakoztunk hozzájuk. Felvette az új bikinijét ami igazán szépen mutatott rajta és elmentünk. Bár a sógornőm mondta nem kell semmi ruha,mert ahová mi járunk ott mindenki meztelen,de ő ezért már nem vette le. Az ő kocsijukkal mentünk és a gyerekek nem jöttek velünk.Hamarosan kimentünk és ahol leparkoltunk már látni lehetett a sok meztelen hölgyet és férfit is.

Persze a ruháinkat a kocsiba hagytuk és a feleségem a bikinit nem akarta levenni,mire én kigomboltam a bikini felsőt és ekkor megmutattam a testvéremnek és bárki másnak a feleségem melleit amit ő rögtön megdicsérte. erre lehúztam a bugyiját is és a sógornőm meglepődött amikor meglátta a nagy szőrös pináját. Mondta majd estére leborotválom neked mert biztosan az is nagyon szép csupaszon. nem sok asszonyt vagy leányt lehetett látni szőrösen esetleg pár idős hölgyet. Az öcsém megfogta a derekát a feleségemnek és elvezette oda ahol ők szoktak lenni és közben nem engedte,hogy a feleségem takargassa magát.

Hagyd a kezedet lógni és élvezzed a srácok himbáló tagját,hiszen ezt mondtam az én feleségemnek amikor legelőször kihoztam ide.Amikor mi is odaértünk a feleségével akinek szinte alig volt melle és ketten a nejem meg az öcsém elmentek a vízbe lubickolni. Persze a feleségem nem tudott úszni és ezt az öcsém nem tudta és így majdnem belefulladt a vízbe, de erre megfogta a melleinél és felemelte ,majd kijjebb hozta. A feleségem később elmondta,hogy egész idő alatt a seggét simogatta az öcsém később a melleit masszírozta, de amikor a lábam nem érte a talajt és feljöttem a víz színére szájon csókolt és a nyelvét is bedugta a számba ,majd belefújt a torkomba levegőt és a farkára ültetett.

Nem gondoltam,hogy meg fog baszni, de nagyon jó vastag és csupasz farka van és alig jöttünk ki a vízből bevitt egy nyitott kabinba és megint megkefélt amit alig akartam abbahagyni. Biztosan és remélem az éjszaka folyamán rengetegszer meg fog baszni és belém engedi a zacskója tartalmát. Különben is az előző helyen olyan sokan engedték tele a pinámat gecivel,hogy kizárt dolognak tartom hogy már ott felcsinált valaki. majd otthon elmegyek a nőgyógyászhoz az is jól meg fog baszni,majd kikapar. Az éjszaka folyamán a sógornőm átjött és elmondta a testvéred este tíz óra óta megállás nélkül bassza a feleségedet és vagy a pinájába üríti a farkának a tartalmát vagy a seggébe, de az előbb amikor benéztem éppen szoptatta és tele volt a feleséged szája a spermájával. Téged nem zavar ez .Nem mert már otthon is minden családtag megbaszta sőt mások is és két nappal ezelőtt egy kempingbe ötvenen mentek rajta keresztül egy éjszaka.

Később továbbmentünk hollandba ahol két hétig voltunk és ott minden nap a strandon és később a szállodába is csak az nem baszta meg aki nem akarta. Mikor eljöttünk Hollandiából elmondta a feleségem,hogy a két hét alatt vagy ötszázan baszták meg és rengeteg gecit nyelt le. Mondtam neki ez már pervezitás amit csinálsz és képzeld megint sikerült kinyalnom pinát is ami igazán jó volt.Közben a férj meg kefélt engemet.Én mindig pervez voltam,hiszen ezért is élveztem és élvezném,ha néha egy két kutyának a fasza járna bennem, de szeretem a lófaszt is.sajnos olyan régen hágott meg ló és remélem ha hazamegyünk az egyik srác megígérte,hogy elvisz egy lovardába ahol direkt nőkre speciálták két nagy csődört és rendszeresen járnak oda asszonyok előbb a pónicsődörrel majd pár hét után a nagy lipicai csődör hágja meg őket.Persze közben a külföldiek fényképezik őket,hiszen meztelenül csinálják. szeretnék én is benevezni ilyen kefélésekre.

Forrás: szex-tett.info

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Anonim