Szóval felmentünk. Bementünk az egyik szobába, s egymásnak álltunk. Volt ott a szexnek minden féle módja, szopás, meg punci nyalás.

Blog

Hirdetésfeladás

Mese Emesével

Szóval felmentünk. Bementünk az egyik szobába, s egymásnak álltunk. Volt ott a szexnek minden féle módja, szopás, meg punci nyalás.

Egy este lementem az egyik törzshelyemre meginni pár sört. A pulthoz ültem és ott italoztam. Belekeveredtem egy kisebb társaságba, ahonnan az egyik leányzót látásból ismertem. Mai napig nem is tudom hogyan, de beszélgetésbe keveredtünk. A közös szimpátia hamar kialakult, ittuk egymás szavát. Fogalmam sincs miről beszélgettünk, csak mondtuk egymásnak, s mosolyogtunk. Egyszer csak tereltem a témát, s megkérdeztem:

Melyik srác a barátod a társaságból?

Egyik sem, nincs barátom.

Jött a válasz. Itt tudtam, hogy sima az út.

Tovább folytattuk a beszélgetést, de itt már kicsit közelebb kerültünk egymáshoz. Hamar a 'megcsókoltam' rész jött, amit viszonzott. Itt még óvatos voltam, mert nem nagyon akartam nyilvánosan 'csajozni' friss szakítás utáni fázis volt.

Egyszer csak kint voltunk a helyről, s elindultunk egy irányba. Megkérdezte, van-e kedvem felmenni hozzá - imádtam ezt a kérdést! -, amire természetesen igent feleltem. :)

Emese szép barna leányzó volt. Erotikusan telt, de ez a ránézel, s azonnal megkívánod féle... Aki látott már ilyet, biztos érti miről beszélek :)

Szóval felmentünk. Bementünk az egyik szobába, s egymásnak álltunk. Volt ott a szexnek minden féle módja, szopás, meg punci nyalás. Mesélnék még, de van némi homály, mert mindketten rendesen oda voltunk. :)

Az tisztán megvan, hogy gumival szexeltünk. Majd egyszercsak nagyon ráizgultam a popsijára. Kinyaltam, majd megdugtam a popsiját. Itt természetesen nem volt gumi, s beleélveztem.

Ezután lefeküdtem mellé, s elaludtunk... Ez volt olyan éjjel 1-2 óra körül.

Olyan hajnal fél 5 körül felébredtem, egy szobában, egy ágyon, meztelenül...

Hirtelen fogalmam sem volt, hol vagyok, csak azt éreztem, baromira kell hugyoznom... Sötét volt, alig láttam valamit, villanyt nem mertem kapcsolni, de a standard lakás kialakítása miatt, kitaláltam a szobából. Mentem a WC felé, közben hallottam egérkattintásokat. Na ez kezdett elég érdekessé válni :). Óvatosan kinéztem a WC ajtó fala mellett, s láttam egy idősebb nőt, aki egy számítógép előtt ült, s 'gépezett'. - nem, itt nem az a rész fog történni, hogy megdugtam Őt is :)

Agyaltam, hogy mi is van, aztán bementem WC-re, s pisiltem. Mondanom sem kell, lelazultam... :)

Kijöttem a WC-ről, vissza a szobába, leültem az ágyra, s agyaltam, hogyan is oldom meg ezt a helyzetet.

Felöltöztem, majd gondoltam haza megyek. Kiosontam a bejárati ajtóhoz, de nem volt benne kulcs. Na ott levert a víz. Most mi a fasz lesz??? Aztán erőt vettem magamon, odamentem a WC fala mellé, benéztem arra a részre, ahol az idősebb Nő volt, odamentem hozzá, s mondtam: 'csókolom, én haza mennék'

Rámnézett s a következőket mondta: 'szia, rendben van, kiengedlek'... Mondta mindezt nem őszinte mosollyal az arcán :)

Hazamentem, lefeküdtem aludni.

Felkeltem valamikor késő délelőtt. Futtattam a programot, mi is történt az este. Aztán egyszer csaknem Emese ismerősnek jelölt a 'fészen', s rámírt kérdezve, hogy mi is történt pontosan?. Megírtam, amire emlékeztem. Én is megkérdeztem, hogy miért keltem fel egyedül hajnalban. Kiderült, hogy hangosan horkoltam, ezért Ő átment az anyukájához aludni. Itt derült ki, hogy az 'idősebb Nő' az anyja volt :).

Majd megírta, hogy ne vonjak le semmilyen következtetést az estével kapcsolatban, vele még soha se fordult elő ilyen...

Nem tervezett este volt.

Ami érdekes, hogy Ő volt a 3. 'Tescós' esetem. Azóta se találkoztam vele sajnos, csak a boltban.

Klasz élmény volt :)


Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Szasza