Miközben kezeim a combját simogatták, lassan behajlította térdeit és így a feneke az arcomhoz került.

Blog

Hirdetésfeladás

Harisnyás álom

Miközben kezeim a combját simogatták, lassan behajlította térdeit és így a feneke az arcomhoz került.

Egy pénteki késõ õszi délután volt, kellemes langyos idõvel. Egy könyvel a kezemben a Margit-szigetet céloztam meg egy kis felfrissülésre a heti monoton munka kipihenésére. Talán egy órája üldögélhettem a padon, mikor egy ismerõs nõi hang szólított meg:

Üdvözlöm Kovács úr.

Felpillantva a kedves ügyintézõ kisasszonyt ismertem fel, aki cégünk egyik partnerének új kapcsolattartója volt.

Ó Kamilla kedves ha jól emlékszem, kérem foglaljon helyet.

Bizonyára kocoghatott mert egy világoskék tréningruhában volt. Miután helyet foglalt mindenféle üzleti dologról kezdtünk beszélgetni, majd egyre személyesebb témák kerültek sorra. Észre sem vettük az idõ múlását, csak mikor már besötétedett. Kedvesen felajánlotta, mi lenne ha felmennénk hozzá folytatni a beszélgetést. Mivel más dolgom nem volt ezért beleegyeztem. Miután megkínált egy teával, megért hogy várjak kicsit míg megzuhanyozik és átöltözik mert leizzadt a kocogásban.

Addig leültetett a tv elé, hogy ne unatkozzak. Amíg elvolt, kíváncsiságomnak engedve körülnéztem a lakásban. Egyszerû de stílusos lakás egy nappalival ami egyben hálószoba is volt. Egy nagy franciaágy, két fotel egy asztal. Egy szobainas a ruháknak, ami felkeltette a figyelmem, mivel egy fekete harisnya volt hanyagul rádobva. Óvatosan hátra- hátrapillantva, félve attól, hogy betoppan, kezembe vettem és megszagoltam. Hmmm...isteni illata volt. A szerszámom egybõl megmoccant, gyorsan vissza is ejtettem a helyére, majd leültem az egyik fotelbe, szemmel tartva az illatos harisnyát. Aztán gyorsan a tv-re tereltem a figyelmem. Még egy két percet várakoztam mikor frissen és üdén elõkerült Kamilla. Mivel háttal a fürdõnek ültem, elõször csak a tusfürdõ illata csapta meg az orrom, ami megegyezett a harisnya illatával.

Nem gyõztem keresztbetenni a lábaim.

Egy kis süteményestálat magával hozva behuppant a szembelévõ fotelbe. Percekig nem tudtam megszólalni. Egy miniszoknya volt rajta, fekete üvegszálas harisnyával és egy kis papuccsal. Mivel az asztal teteje üvegbõl volt láthattam az izmos vádliját és combját. A teától egyre melegebb lett, és az is a hõt fokozta mikor elõrehajolt sütiért a dekoltázsa engedte láttatni mellei felsõ részét. A sok teától végül ki kellet mennem a toalettre. Mikor kiléptem Kamilla hívott , hogy segítsek neki valami fényképeket leszedni a gardróbja tetejérõl. Egy kis létrán állt éppen, s kért fogjam meg míg leveszi a dobozt. Mikor megfogtam a létrát megcsapott az illata, és nem bírtam megállni, hogy ne simítsam végig a vádliját. Már vártam a pofont, mikor megszólalt, fogjam meg a másik kezemmel is a másik lábát.

Mondanom sem kell egybõl megkeményedtem.

Jó fiú. - mondta- és most csúsztasd feljebb a kezed, ez az – suttogta - így. Miközben kezeim a combját simogatták, lassan behajlította térdeit és így a feneke az arcomhoz került.

Húzd fel a szoknyám. - kérte - majd miután megtettem, harisnyás fenekét az arcomhoz nyomta. Csókolgatni kezdtem, miközben fenekét simogattam. Lábait kis terpeszbe rakta, majd egyik kezével a fejem markolta meg, másikkal a lábai közé nyúlt. Ekkor vettem észre, hogy a harisnya alatt nincs semmi.

Vigyél az ágyra - kért, mire én átkaroltam s az ágyra emeltem.Szembefordult velem, egyik ujját a szája elé téve csendre intett, majd megszabadított minden ruhadarabomtól, lassan módszeresen, fentrõl lefelé. Végignyalta nyakam, mellkasom, majd lassan kigombolta a nadrágom, s lehúzta rólam. Ezután megfordul, négykézláb, nekem háttal, lábait széttéve, s megkért hogy nyalogassam harisnyás fenekét. Miközben nyaltam, fenekét simogatva, a már kõkemény szerszámom két talpa közé fogta és lassan fel le hozogatta körülötte.

Élvezz rám! - kérte. S én nem is tudtam már ellenállni. Egy hatalmas adagot spricceltem rá, s rogytam az ágyra kimerülten.

Jó kisfiú - mondta, majd a zuhanyzóba invitált ahol alaposan lemosott. Majd egy törülközõbe csavarva a fotelbe invitált.

Tetszett amit láttál? - kérdezte. Majd mikor válaszolni akartam volna, ismét csendre intett.

Még nem engedtem meg, hogy megszólalj.

Bólints. - Helyes, akkor ez még jobban fog tetszeni.

A fotelt az ággyal szembe fordította majd szembe velem leült az ágyra lábait szétdobva.

Figyelj jól - suttogta, majd elkezdte simogatni magát. Elõször a talpait, majd lassan egyre följebb. Mikor kelyhéhez ért, a harisnyát széttépve, lassan simogatni kezdte csiklóját majd egyre beljebb nyomta kecses ujjait.

Lassan de biztosan egyre keményebbé váltam. Kérte vegyem le a törölközõt, majd rakjam a lábam az ágyra. Egyik lábamat kezébe vette, majd szopogatni kezdte a nagylábujjam, majd a többi ujjat is. Mikor már elég nyálas volt lassan a puncijához emelte, és csiklóját simogatva lassan de biztosan egyre beljebb húzta a lábfejem. Fantasztikus érzés volt, újra ágaskodni kezdtem. Aztán megéreztem ahogy remegni kezd és egyre hangosabbakat sikkantott. A lábammal éreztem lüktetõ punciját, és nem bírtam én sem tovább. Anélkül, hogy hozzáértem vagy õ hozzáért volna hatalmasat élveztem vele együtt.

Percek múlva mozdultunk csak meg, majd egymás mellé feküdtünk csendben.

Reggel ott ébredtem fel mellette. Majd megbeszéltük, hogy még találkozunk. De az már egy másik történet.

Forrás: szex-tett.info

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Kovács Úr