Ne haragudj,hogy olyan kimérten és hidegen helyretettelek idefele, de tudod nőgyógyászhoz nem illik nedves puncival menni!-lepett meg egy váratlan pillanatban.

Blog

Hirdetésfeladás

Az autóban

Ne haragudj,hogy olyan kimérten és hidegen helyretettelek idefele, de tudod nőgyógyászhoz nem illik nedves puncival menni!-lepett meg egy váratlan pillanatban.

Sokat járom a megyét. Szinte minden településre eljutok hetente, két hetente üzleti ügyben. Függetlenként nyitottabb szemmel, így megesett néhány emlékezetes kaland az évek során.

Egy kora nyári napon az utolsó tárgyalásomon a kedves asszisztens miközben felszolgálta frissítőket aggódó szemmel kérdezett:

Végeztél mára?

Igen! Innen már hazaindulok.

Bevinnél a városba? Dolgom van ott és már nem megy busz, csak nagyon későn így nem érek oda. Ha várnál fél órát, hálás lennék!

Persze!-próbáltam udvariaskodni.

30 perc múltán Mártika belibbent az irodába, frissen,üdén. Hosszú, fekete haja kiengedve, szinte a fenekéig ért. Vékony, pántos nyári ruhában mely hosszú volt, még a térdét is eltakarta, de felül a keblei szinte kibuggyantak.

Elindultunk lassan. Nyelve megeredt rendesen, megtudtam, hogy a férje a fővárosban dolgozik, két hetente jár haza, szokás szerint szinte csak aludni, ő most nőgyógyászhoz megy, majd utána egy barátnőjével találkozik akivel csajos estét tartanak és nála is alszik.

Én közben néha-néha kajánul végigmértem.

Ne merészeld! Meg se forduljon a fejedben!!!-hűtött le egy pillanat alatt amikor észrevette a combjain lógó pillantásom.

A rendelőnél elbúcsúztunk egymástól, siettem bevásárolni a vacsorához. Éppen a pénztárnál álltam, mikor egy ismeretlen szám hívott.

Szia! Márti vagyok! Tudom pofátlan kérés, de értem tudnál jönni?Végeztem a dokinál, de a barátnőm elfelejtette a mai estét, nincs is itthon, nem tudom mitévő legyek!?

Egész más volt mikor ismét beült az autóba. Vidámabb,felszabadultabb.

Hová vigyelek?-kérdeztem.

Haza, hozzám ha nem nagy kérés, természetesen kifizetem a költségeid, és ma a vendégem vagy vacsorára, nem kell még főznöd sem!-intett a szatyrok felé.

Útközben ismét csevegés, de már oldottabban.Keze néha a combomra tévedt, hosszú szoknyája már feljebb csúszott.

Ne haragudj,hogy olyan kimérten és hidegen helyretettelek idefele, de tudod nőgyógyászhoz nem illik nedves puncival menni!-lepett meg egy váratlan pillanatban.

Hirtelen szóhoz sem jutottam. Mi történhetett vele? Mitől lett ilyen?

Mintha érezte volna mire gondolok, már folytatta is:

Rég nem voltam pasival, sehogy sem! Imádok szopni, de a férjem szerint ez kurvás ezért soha nem engedi. Szeretnélek megkóstolni !!!

Ezzel már nyúlt is a nadrágomhoz, kigombolta és a farkam a kezébe vette.

Nem kaptam levegőt annyira meglepett.

Menet közben? Lassítottam nehogy valami baj történjék.

Ne állj meg csak lassabban menjünk!-kérte, és már térdelt is az ülésen.

Végignyalta a tenyerét és úgy simogatott tovább. Hirtelen felhúzta a szoknyáját és a kezem a nunihoz húzta. Nem volt rajta semmi, viszont már nedves volt rendesen. Ahogy megujjaztam azonnal bekapta a cerkát.

Tényleg szeret szopni, hiszen minden mozdulata finom de vad is volt. Ügyelt rá, hogy ne legyen száraz, ne okozzon fájdalmat, miközben élvezi, hogy szinte szétrobbanok az ajkai között. Puncija tocsogott.

Megálljak?-kérdeztem.

Ne kérlek! Így szeretnélek kielégíteni, menet közben.

Mintha ez lett volna a varázsszó, hevesebben és szinte tövig cumizott. Nem sokáig bírtam. Pár perc múlva elélveztem épp egy mély-torkos mozdulatnál. Egy cseppet sem engedett kárba veszni. Csak nyelte,nyelte. Nem engedett ki a szájából semmit sem.

Vissza huppant az ülésre, megigazította a ruháját, engem és csillogó szemekkel a tájat nézte.

Nemsokára megérkeztünk, de ez már másik történet...

Forrás: szex-tett.info

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Aurél