Egész tested beleremeg a mámoros élvezetbe, amint nyelvem megízlel.

Blog

Hirdetésfeladás

Álomszerű piknik

Egész tested beleremeg a mámoros élvezetbe, amint nyelvem megízlel.

Ragyogó nyári napsütésben indulunk el. Egy kis kirándulás, piknik a mezõn.

Egy csendes erdei úton jutunk el a domboldalra, ahonnan csodás a környék panorámája. Pokrócra telepszünk, kis kosárból elõkerülnek a finom falatok: sajtok, gyümölcsök, könnyû bor. Eszegetünk, közben beszélgetünk, sokat nevetünk, egyre jobban megismerjük egymást.

Egy csöndes pillanatban összeakad a tekintetünk, és én egy falat barackot nyújtok feléd. Ajkaiddal lassan közelítesz, így veszed el. Óvatosan, érzékien kapod be az édes gyümölcsöt, kissé nagyobbat harapva, így az egész ujjam eltûnik a szádban. Élvezettel szopogatod, lassan, kéjesen. Közben megfogod a kezem, így mozgatod a szádban az ujjam. Néhány pillanattal késõbb már elönti tested a forróság, a szemembe nézel, és ajkaink összeforrnak. Vadul csókolózni kezdünk, mindkettõnkben tombol a szenvedély. Átkarolsz engem, én kezeimmel az arcodat simítom, és egyre szorosabban ölellek. Ajkad után a nyakadra lehelek finom csókokat, bõröd bársonyos és édes. Ahhh!- halk sóhajt hallatsz, amint lejjebb haladok testeden. Csupa libabõr leszel, végigfut rajtad a bizsergetõ érzés. Mámoros élvezettel csókollak tovább a nyakadon, a válladon végig a karodat, az ujjaidat, egyenként apró puszikat adok rájuk. Kibújtatlak könnyû kis ruhádból, így csak csábos fehérnemûd marad rajtad. Gyönyörû és izgató, finom kis csipkékkel, alig áttetszõen sejtet. Most már szabadabban csókolhatom a tested. Lassan haladok végig minden pontján, a nyakadtól a válladon. A melleden közben a kezeim végigsimítanak milyen édes vagy és kívánatos. Leveszed a melltartód, hogy a nyelvem végre a bimbódon érezd. Ahhh! Milyen csodás-sóhajtasz fel. Egyre tüzesebb vagy. Tovább haladok hamvas testeden, végignyalom az oldalad a csípõdtõl a melledig. Kezeim simogatnak, végigjárják egész alakod. Közben rólam is lekerül az ing, te veszed le, hogy így ölelhess át. Csak bõr a bõrhöz.

A lábad kezdem simogatni, majd szenvedélyesen csókolni. A lábad ujjain, a bokádon haladok végig, a térdedre, a combodon, a csípõdön, majd a belsõ combodon oda-vissza. A pocidon sokáig elidõzöm, szeretem a nyelvemmel csiklandozni, lassan lejjebb haladni rajta. Már egész közel forró kelyhedhez. Érzékien haladok, picit félrehúzom a bugyid. Az ujjam finoman érint meg egy pillanatra, éppen csak hogy sejtesse rózsáddal az érzést. Majd a nyelvem óvatosan megérinti a bõröd, és lassan izgatja dombod. Ez csak néhány pillanatig tart, de ez az a pillanat, amiért élek! Mert ekkor már csak egy dologra vágysz az egész világon: rám. Arra, hogy a nyelvem végre megérintse mézédes puncid, és a feszült vágyakozás végre kiteljesedjen.

Egész tested beleremeg a mámoros élvezetbe, amint nyelvem megízlel. Csodálatos és bizsergetõ érzés önti el tested. Néhány pillanattal késõbb leveszem a bugyidat, így egész arcom angyali Vénuszodba temethetem. Szinte falom a puncid. Teljesen beindulok tõle, oly csodás és finom. Óóó, kérlek, ne hagyd abba! Olyan csodálatos! Súgod halkan, de hangod elcsuklik az élvezettõl, melyet nyelvem játékossága okoz. Közben az ujjam simogatja a csiklód, majd könnyedén becsúszik, hiszen már csupa méz vagy. Hosszú-hosszú percekig tart ez a mámor, egész tested megfeszül, átadod magad a kéjes élvezetnek.

Gyere, kérlek! Magamban akarlak érezni! De nem is vársz egy pillanatot, sem és már húzod le a nadrágom. Megmarkolod kõkemény farkam, hevesen falni kezded, majd pillanatok alatt eltûnik a szádban. Ahhh! Igen! Nagyon finom! Belefeszülök az élvezetbe, egész testem megremeg. Néha kiveszed a szádból. Végignyalod. Kicsit masszírozod, fel-le. Fel és le. Aztán újra bekapod. Igazán ügyesen, élvezettel teszed. Most már mindketten alig bírunk magunkkal. Gyere édes! Ülj bele! És már fekszem is hanyatt. Nem tétovázol egy pillanatot sem, tüzes puncid csak arra várt, hogy benne legyek.

Fölém térdelsz, és lassan becsúsztatod. Ohhh! Sóhajtjuk egyszerre. Milyen forró és szûk. Isteni! Ah, milyen kemény vagy! Jegyzed meg. Finoman elkezdesz mozogni, elõre, hátra. Picit fel és le. Pillanatok alatt megtaláljuk egymás ritmusát. Hosszan élvezünk így, mindketten szeretjük. Aztán fordulunk, és te fekszel hanyatt. Combjaid széttárod, kezeddel simogatod a puncusod. Gyere! Eléd térdelek, az egyik lábad felteszem a vállamra, így teszem be neked. Mélyen a szemedbe nézek. Milyen finom. Így nagyon jó! Mondod kéjesen. Óóó, igen! Ez az! Így csináld! Micsoda mámoros élvezet. Egyre összehangoltabban mozgunk. Néha kijjebb húzom és csak a puncid elején járatom ki, be. Ki. Be. Aztán hirtelen. Egészen végig. Egy pillanatra megállok, megfeszítem benned, majd ismét kijjebb húzom. Már nagyon érzékeny vagy. Tudod, hogy egyre közelebb a végsõ öröm pillanata.

Megfordítalak. A feneked csodás, ahogy pucsítassz. Angyali rózsád kinyílik nekem. Nem is bírok ellenállni, bele kell nyalnom. Beletolnom a nyelvem hegyét. Óóó, milyen édes és csupa méz. Most mögéd térdelek, kicsit izgatlak a farkammal, fel-le simogatom vele a puncid. Aztán ismét be. Egészen be. Szûk és forró. Imádom.

Egyre hevesebben mozgok benned, kezeim a csípõdön, néha végigsimítom a hátad. Gyönyörû a látvány. Egyre gyorsabb, egyre forróbb. Istenem, de jó. Igen! Ez az! Nagyon finom! Úristenem! Mindjárt elélvezek! Már alig bírom tartani magam! Testem megfeszül. Ne várj tovább! Gyere most! Együtt velem! Mondod, és már mindketten remegünk. Igen! Ohhh! Most. Most! Kiáltjuk egyszerre. És elönt a boldogság.

Hosszú percekig fekszünk a mámortól megrészegülve, egymásba olvadva.

És eszünkben sincs még hazamenni.

Ez a történet a képzelet szüleménye, egy csodás lány ihlette. Köszönet érte!
És most, hogy itt a tavasz, gyerünk a szabadba és szeretkezzetek!

Forrás: szex-tett.info

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Álom