Nyomd a csiklódnak és nem veheted el csak amikor szólok!

Blog

Hirdetésfeladás

Vibrátor

Nyomd a csiklódnak és nem veheted el csak amikor szólok!

A hűvös szobában fekszel hanyatt az ágyon. A szemed bekötöm és adok egy csókot. Az egész tested libabőrös, mert nem tudod, hogy mi fog történni. Végig simítok a testeden ujjbeggyel, megfogom a bokáidat és kis terpeszbe rakom a lábaid. A kezedbe adok egy bekapcsolt vibrátort.

Nyomd a csiklódnak és nem veheted el csak amikor szólok!

Lassan a helyére csúsztatod a vibrit. Kezded élvezni, mert már lassan mozgatod is, ekkor ráhajolok a melledre és finoman szopom és gyúrom őket. A kezem a combod és a hasad is simogatja. Mikor érezhetően jön az orgazmusod ráhajolok a szádra és finoman csókollak, a kezem segít a vibrit a helyén tartani. Finoman remeg a tested, de nem engedem, hogy elvedd a vibrit. Kérlelsz, de inkább elhallgattatlak. A farkam a forró ajkaid közé nyomom és mélyen megjáratom a szádban. Közben amikor látom, hogy a vibri a helyén van a mellbimbóidat fogom, amikor viszont nincs a helyén a kezed fogva együtt nyomjuk a csiklódnak a kezdetben izgató eszközt.

Egyre többször kell a kezed fognom, helyzetet változtatunk. A lábaid közé térdelek, felemelem a bokáid és a vállamra helyezem őket és a forró nedves pinádba lököm a farkam. Viszont nem kíméllek a vibrit közösen tartjuk a helyén. Látni, hogy megint elkap a hév és próbálod lökni rám a csípődet. Fogni kell a kezed mert nem tudod tartani. A szabad kezed a lepedőt markolja érzem hogy közeledsz a csúcsra, nem fogom vissza magam és egyre vadabbul hajtalak én is arra, hogy együtt érjünk fel. Mind a ketten hatalmas hördüléssel élvezünk. Miután levegőt kapok a bokáidat csókolom és fogom a kezed, hogy a helyén maradjon. Már könyörögsz, hogy vegyük el, mert nem bírod tovább.

Végre megkegyelmezek neked. A bokáid a fenekedhez nyomom és terpeszben tartom a lábad és elveszem a vibrit. A csiklód és a kelyhed vörösen lüktet. A csiklód teljesen előbújt és lüktetve mutatja magát a világnak. Annyira szép, ezért finoman elkezdem nyalni, nem törődve a kérleléseddel és a combjaid szorításával egyre vadabbul izgatom addig míg ismét az élvezet nyögéseit előcsalogatom belőled.


Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Képzelet