Ekkorra már szinte teljesen levetkõztünk, rajta már csak a tangája volt. Az orális kényeztetéstõl örömittasan a fülébe súgtam: na akkor szabaduljunk meg tõle is!

Blog

Hirdetésfeladás

Szex a tóparton

Ekkorra már szinte teljesen levetkõztünk, rajta már csak a tangája volt. Az orális kényeztetéstõl örömittasan a fülébe súgtam: na akkor szabaduljunk meg tõle is!

Kézen fogott és sietve elindult a tópart felé, én pedig utána. Szerettem, hogy ilyen kezdeményezõ, volt minden cselekedetében valami huncut, ami egyre inkább duzzasztotta benne az amúgy is már felfokozott szexuális vágyat. Tele volt vele a fejem: a gyönyörû, szikrázó zöldeskék szemével, feszes, gazella testével, édes hangjával. Fekete rövid farmernadrágja épp a feneke alá ért, benne izmos, formás feneke hívogatóan kerekedett. Fehér, ujjatlan topja alatt feszülõ, kellemesen érett, telt gömböcskéinek bimbói átütötték a vékony textilt és izgatóan csúcsosodtak. Hullámos hajának hosszú, csenevész fürtjeit olykor ujjaival hátrasimította. A mozdulat végén egy kissé elidõzött, kézfejét hajába süllyesztve; ilyenkor mindig lelassított és szenvedélyesen rám nézett. Beszéltem hozzá, mindenrõl, gondolataim szaporán váltották egymást, csak úgy folyt belõlem a szó. Le akartam nyûgözni, a kedvében akartam járni, szavaimmal boldoggá akartam tenni. Szerelmes voltam és nagyon izgatott: tudtam, hogy aznap este végre megkaphatom õt.

Közben kiértünk a tóhoz. Egy elhagyatott részéhez mentünk. Már odafelé sokszor csókolóztunk és kacér utalásokat tettünk arra, hogy miért is megyünk oda. Megálltunk, ölelkeztünk. Kinyíltunk belõle, egymás szemébe néztünk, majd mindketten elmosolyodtunk, nevettünk. Újra megöleltem. Mindketten izgultunk. Erõsen szorított, közbe simogatta a hátamat a kezével. Éreztem szívverését. Kezemet felemeltem és végigsimítottam a haját, fejéhez hajoltam és lágy csókolt leheltem rá. Éreztem hajának finom, üdítõ illatát, és amennyire lehet, magamba szívtam. Arcomat arcához közelítettem, egyik ujjammal ajkát simogattam. Éreztem, ahogy nyelve hegyével megnedvesíti ujjamat. Ekkor magához húzott és mélyen megcsókolt. Nyelvével amennyire lehet, elõrehatolt, rásimult az enyémre és ritmusos táncba kezdett vele. Imádtam ahogy csókol: szenvedélyesen, de lágyan. Mélyen, de érzékien.

Pár perc nyelvcsata után oldalról a nyakához hajoltam és ott kezdtem el kényeztetni, forró puha csókokat leheltem rá. Halk nyögésekkel adta tudtomra, hogy nagyon élvezi. Többször éreztem, ahogy teste izgatottan megfeszül. Közben már tenyereim kerek, fantasztikus kebleire vándoroltak. Finoman, ütemesen, körbe-körbe masszíroztam õket, majd hirtelen topja alá férkõztem és elkaptam duzzadt gömböcskéit. Erõsen magamhoz húztam, ágyékom szorosan feszült az övéhez. Fejemet melleire hajtottam és vadul csókolgattam. Ekkor már nyögése egyre hangosabb és intenzívebb volt. Elkapott a hév és azonnal más bizonyítékot is szerezni akartam arra, hogy kíván: gyorsan kioldottam nadrágját és pár ujjammal az ágyékához férkõztem. Tükörsima punciját kicsit megnyomkodva éreztem, ahogy bõséggel nedvesedik vénuszdombja. Ekkor újabb löket vágy öntötte el az agyamat, ahogy elképzeltem, milyen csodás lesz majd ebben a punciban lubickolni.

Péniszem közben már kõkeményre merevedett, a nadrágomban már alig talált magának helyet. Mint egy elzárt vad, ki akart törni és tenni a dolgát. Érezte, látta ezt õ is, és azon nyomban lehajolt, kioldotta a zipzáromat és a szerszámomat mélyen a szájába vette. Ahogy körülvette annak nedves, szorító közege, éreztem, ahogy a vérbõség benne egyre tovább nõ: a vágy rendkívül izgató érzései futottak rajta végig, fel és alá, ahogy ritmusosan szájában ki-be járt. Nagyon jó technikával és szenvedélyesen csinálta: néha abbahagyta, kacéran kicsit elhátrált tõle, majd széles mosollyal kísérve újra ráfordult és folyatta. Majd csak a csúcsát szorította szájpadlásával és közben a kezével a tövénél szaporán húzogatta; párszor amennyire lehet, visszahúzta a bõrt és közben nyelvével a makkomon ficánkolt.

Ekkorra már szinte teljesen levetkõztünk, rajta már csak a tangája volt. Az orális kényeztetéstõl örömittasan a fülébe súgtam: na akkor szabaduljunk meg tõle is! És már egy törölközõn, a fûben fekve, feneke alá nyúltam és elkezdtem lehúzni az utolsó ruhadarabot. Õ segített és térdeit felhúzta. Combközepéhez érve felvillant nedvességtõl csillogó szép vágású puncija. Bele akartam hatolni, azonnal! De elõtte még a nyelvemmel is akartam érezni. Ujjaimmal kicsit feltérképeztem vénuszdombját, majd elkezdtem lágyan nyalogatni. Kéjes nyögésekkel hálálta meg. Körbe-körbe ficánkoltam csiklóján, néha ujjaimmal nyílását széthúztam, és nyelvem hegyével belehatoltam. Elememben voltam, játszottam, mozdulataimat élvezettel váltogattam. Láttam, hogy nagyon élvezi, és már õ is szinte felrobban, annyira vágyik az összeolvadásra. Térdeit széttoltam, karommal teste két oldalán megtámaszkodtam, majd egy lassú, de határozott mozdulattal belehatoltam. Ahogy péniszemet puncijába mártottam, a forróság és a nedvesség végtelenül izgató kettõssége szinte felperzselte.

A jól sikerült elõjáték vágyunkat már a tetõfokáig felkorbácsolta, így pár perc lassabb tempófelvétel után gyorsabban folytattuk. Szaporán mozogtam, õ a kezével próbált még inkább ütemesen magába húzni, közben a kéjtõl izgatóan grimaszolva, lágyan sikítozva teste erõsen megfeszült.

Még inkább fokoztam a tempót és gyors, mély döfködéseim éreztem, ahogy egyre közelebb hozzák mindkettõnk számára a gyönyört. De nem akartam még célba érni, ezért egy kicsit kijöttem belõle, ráborultam, és szenvedélyesen csókoltam. Felhevült, verejtékezõ testünk egymásba fonódva perzselõdött.

Szeretném hátulról! Mondtam vágyakozva, és õ már térdelt is elõttem. Szép vágású, tükörsima punciját popsijának két, alma- kerek gömbje fogta közre, hátát ügyesen homorította, ezáltal még jobban kirajzolódott pompás alakja. Erekcióm semmit nem lankadt, vastag, eres, duzzadó farkam hegyével kisajkai között elõrenyomultam, be a nyílásba. Éreztem, ahogy puncija belseje körbefogja és szivacsszerûen magához szippantja. Erõs volt a feszülés, ezért kicsit vártam, hogy engedjen, majd egy határozott mozdulattal továbbnyomtam. Hangosan felnyögött, én közbe bal kezemmel elõrenyúltam és megmarkoltam a mellét, másik kezemmel pedig derekát fogtam. Újra hevesen szeretkeztünk, szaporán vert a szívünk, összeolvadó testünk melege újabb verejtékcseppeket hívott elõ. Már én is hangosan nyögtem, felváltva egymást kiabáltuk túl; közel volt a csúcs.

Erre a csodálatos együttlétre a koronát rátéve végül együtt mentünk el: elöntötte testünket a forróság, izmaink megfeszültek, testünk remegett. Hullámokban telespricceltem punciját meleg spermámmal. Lágyan lefordult rólam, majd gyorsan elõrehúzta magát, elkapta még ágaskodó péniszemet, mélyen a szájába vette és ejakulációm utolsó cseppjeit finom kis szívásokkal a szájába gyûjtötte, majd lenyelte. Felhevült szerszámomat nyálának kellemes hûvösségével nyugtatgatta. Végül lefeküdtünk egymás mellé, és szorosan ölelkezve, egymás karjaiban megpihentünk.


Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Arni