Ott feküdtünk egymás mellett, simogatva, és tudtam, hogy még mindig nem ért véget a játék, hisz kedvesem még nem érezte azt, amit én.

Blog

Hirdetésfeladás

Újdonságok és meglepetések

Ott feküdtünk egymás mellett, simogatva, és tudtam, hogy még mindig nem ért véget a játék, hisz kedvesem még nem érezte azt, amit én.

Ez a történet néhány hete történt meg velem. Kedvesemmel végre sok idõ után több idõt is el tudtunk tölteni egymással kettesben. Elterveztük, hogy kipróbálunk pár új dolgot. Sokat beszélgettünk róla, így egy webshopban vásároltunk egy anális tágítót némi síkosítóval, és egy vibrációs szilikon péniszgyûrût. Nem volt még ilyenben részem, ezért úgy gondoltam miért ne, ki kell próbálni.

Az egész nap sok izgalommal telt, mert lakásfelújítottunk. Azért a kisördög ott volt bennünk, hogy mire befejezzük, hm… milyen kellemes élvezetekben részesíthetjük egymást.

Eljött az este, rendbe hoztuk magunkat és végre elnyúlhattunk az ágyon. Összebújtunk, szorosan, hogy érezzük egymás melegét. Simogatni, csókolgatni kezdtük egymást, majd kedvesem érzéki játékba kezdett. Apró csókokat lehelt a testemre és érzékien simogatni kezdett. Kezdetben az érzékenyebb erogén zónákat kerülve kezdte simogatni, a mellemet, de a bimbót nem érintve, majd haladt lefelé kéjbarlangom felé. A hasam, majd az alhasam, és rátért a combomra. A belsõ combom simogatta, de nem ért hozzá szeméremtestemhez. Ez nagyon felizgatott, kész voltam arra, hogy jobban belemerüljünk az érzéki élvezetekbe. Tovább simogatott, csókolgatott, de érzékenyebb erogén zónáimat továbbra sem érintette, amivel elérte azt, hogy szinte fájjon a vágy, végre érintse meg édes barackomat. Tizenöt, húsz percig játszott velem, már könyörögni akartam, hogy tegyen magáévá. Ekkor éreztem forró ujját, ahogy megérinti az én édes barackomat, folyt belõle a nedv már rendesen. De megint játszani kezdett. Ujját benedvesítette kéjnedvemmel, és a mellbimbómhoz ért. Azt hittem menten elélvezek. Kõrözött rajta, izgatta, majd megint abbahagyta. Újból benedvesítette az ujját, és most a másik mellbimbómmal kezdett játszani. A kéj utáni vágy már annyira tüzelt, hogy égette a testem. És megint abba hagyta. Megint benedvesítette az ujját, és IGEN végre megérintette testem legérzékenyebb pontját, a csiklómat. Úgy éreztem, hogy azonnal elélvezek. Nagyon jó érzéssel töltött el, ahogy a forró ujja hozzámér. Masszírozni, simogatni, kényeztetni kezdte. És megint abbahagyta. Már kín volt számomra, hogy nem tudok beteljesülni. Megint benedvesített ujjával egyik mellbimbómat kezdte kényeztetni, és minden kezdõdött elölrõl.

Testem már kérte a magáét, de csak kínt kapott. Mikor közelített szeméremdombomhoz megemeltem magam, és hozzá dörgöltem magam, jelezve neki, hogy szeretnék több élvezetet is, nem csak kéjes kínt. :D És ekkor megkönyörült rajtam. Ujját a csiklómra helyezte, és néhány apró mozdulat után éreztem, ahogy a kéj átjárja testemet, és hatalmasat élveztem. Remegtem, kapkodtam a levegõért, de tudtam, még nincs vége. Éreztem újból egy forró ujjat, de már nem a csiklómon, hanem hüvelyem bejáratánál. Tudta a kis huncut, hogy jó pontra tapintott. Simogatni, izgatni kezdte. Testem újból megremegett, és még nagyobbat élveztem, mint elõtte. Lábaimat összezártam, hogy tovább ne érintsen, mert már ebbe a két orgazmusba is belefáradtam. De még nem volt vége. Érzékien simogatni kezdett, és lábaim önkéntelenül szétnyíltak, és ujjai megint érzékeny területre tévedtek. De most valami más következett. Olyan, amire nem számítottam. Kéjnedvemmel megnedvesített ujjával a popsi lyukam és a hüvelyem közti részt kezdte simogatni, amitõl teljesem megborzongtam. Éreztem az ujjának körkörös mozgását, ahogy a nedvem elkeni rajtam. És valami szokatlant tett. Megérintette ánuszom. Korábban voltak már próbálkozásaim, de nem nyújtottak élvezetet, de ez valami más volt. Testem forrongott, tûzben égett, leírhatatlan érzések kerítettek hatalmukba. Elvesztettem a kapcsolatot a külvilággal, csak a kéjre tudtam koncentrálni, nem láttam, nem hallottam, csak éreztem, ahogy forró ujja ánuszomon köröz. A játék közben éreztem, ahogy egy vastag ujj behatol a hüvelyembe. Azonnal elélveztem, vonaglottam, nyögtem, sikítani akartam, de nem jött ki hang a torkomon. A heves mozgások közepedte ánuszomat izgató ujja becsúszott, ami újabb élvezeteket okozott. Egyszerre volt két izgató ujj bennem. Masszírozott, simogatott, izgatott, olyan érzések kerítettek hatalmukba, amiket még nem éreztem. Megint éreztem a közelgõ véget. Egyre erõsödött bennem, és egyszer csak felrobbant. Összegörnyedtem a felszabaduló erõtõl. Bele kellett kapaszkodnom, féltem, hogy elrepülök.
Ott feküdtünk egymás mellett, simogatva, és tudtam, hogy még mindig nem ért véget a játék, hisz kedvesem még nem érezte azt, amit én.
Kósza ötlettõl vezérelve elõkerült újdonsült játékszerünk egy kis síkosítóval együtt. Játszadozni támadt megint kedvünk. A kis ánusz tágító apró mozdulatok után eltûnt nyílásomban. Feszítõ érzés volt, ahogy ánusz gyûrûmön átcsúszott minden nehézség nélkül. Ekkor kedvesem fölé kerekedtem, kemény, és merev férfiasságát ajkaim közé vettem, és lenyalogattam róla kéjes vágyainak csepjeit, szopogattam, szívogattam, de csak óvatosan, nem szerettem volna, ha kényeztetése ezzel véget is ér.

Tudtam, most rajtam a sor, hogy örömöt okozzak édes, és drága szeretõmnek. Elõkerült a péniszgyûrû, melyet óvatosan felhelyeztem merev férfiasságára, és magamba engedtem. Furcsa érzés volt, hogy egy hímtag a kiéhezett hüvelyemben, és egy édes játékszer a fenekemben. Mámorító érzés volt. És itt vesztettem el majdnem az eszméletemet, amint bekapcsolta a gyûrûn helyet foglaló kis csikló vibrátort. Ez már sok volt nekem, testem ütemes mozgásba kezdett, hogy az érzékeny kis gombomtól távol tartsam. Kemény hímtagja pont a G-pontomat kezdte el masszírozni, így újabb, és még elsöprõbb orgazmust éltem át. Már levegõt venni sem volt energiám, mikor kedvesem is közeledett a beteljesüléshez, tempót váltott, és vadul vágtázni kezdtünk. Éreztem, ahogy férfiassága még keményebb lett, mint eddig valaha éreztem. Újabb orgazmus közeledett, mely végigsöpört rajtam. Egyszerre élveztünk el. Olyan orgazmust éltem át, hogy a popsimban megbújó kis játékszerünk, amirõl megfeledkeztünk teljesen becsúszott, ami kisebb ijedségre adott okot, de ami eddig bent volt, az mindig ki is jött.


Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Máté