Mikor éreztem, hogy a heréi csattannak a fenekemen, tudtam, hogy tövig betolta a farkát.

Blog

Hirdetésfeladás

Barátságból kemény szex

Mikor éreztem, hogy a heréi csattannak a fenekemen, tudtam, hogy tövig betolta a farkát.

Van egy barátom, akivel egyre többet kezdtünk el beszélgetni. Kedvesnek indult a dolog, de ami lett belőle...

Eleinte csak kicsit jobban meg akartuk ismerni egymást, de nem voltak komoly szándékaink egymással. Aztán egyik nap megkérdezte, hogy nincs-e kedvem átmenni hozzá, megnéznénk közösen egy filmet. Ez pedig igazán jól hangzott a leterhelő napok után.

Este elmentem a megbeszélt helyre és onnan átmentünk hozzá, nagyon örültem, hisz végre találkoztunk egy kis idő után megint.

Felmentünk, én kinéztem az ablakon és kicsit elgondolkoztam, hogy milyen jó is kicsit kizökkenni a megszokott komfortzónából.

Ő megkereste a filmet és mondta, hogy huppanjak nyugodtan az ágyra, őszintén kissé fáradt is voltam, így nem kellett kétszer mondani. Ekkor éreztem, hogy valami hozzá ért a hasamhoz. Kicsit megijedtem, mert elképzelni sem tudtam, hogy mi lehet az. Odanyúltam a kezemmel és meglepődve éreztem, hogy ez a barátom simogató keze volt.

Közelebb bújt hozzám és átkarolt, mondta, hogy:

'Olyan jó veled lenni!'

Ekkor meghűlt bennem a vér és egyszerűen leblokkoltam, nem tudtam mit mondjak erre. Mire ő simogatni kezdett a hasamtól egészen a mellkasomig. Én pedig nem tettem semmit, nem kértem, hogy hagyja abba, mert jól esett.

Aztán kissé megrezzentem, mikor a másik kezével is simogatni kezdett, csak nem elől, hanem hátul. A fenekemet simogatta igen nagy élvezettel. Időnként belemarkolt, majd benyúlt a gatyámba és ott folytatta a fogdosást. Élveztem nagyon, tetszett, ahogy a csupasz fenekemet markolászta, miközben a nyakamat csókolgatta. Egyre lejjebb húzta a nadrágomat, míg ki nem látszott teljesen a popsim.

Majd elvette a kezét, nem tudtam, hogy mi történt, azt hittem valamit elrontottam, de csak 5 másodperc erejéig vette el, amíg benyálazta az ujjait, de ezt csak akkor tudtam meg, mikor már feldugta a fenekembe a nyáltól csurgó ujjait. Nem bírtam ki, felnyögtem - Aahhhh, hmmmm - ami csak olaj volt a tűzre. Egyre hevesebben ujjazott és éreztem a leheletén, hogy igen csak egyre feltüzelten érzi magát.

Valami megbökte a kerek popsim. Az előnedvtől lucskos farka nekinyomódott a kerek fenekemnek, igen csak izgalomba jöttem, de valahogy még mindig féltem a szitutól.

Ekkor jött a még ennél is nagyobb meglepetés, hirtelen a hátamra fordított és felülkerekedve a nyakam közrefogva fölém térdelt merev farokkal, kaján mosollyal az arcán. És egyre közelebb nyomta a számhoz, és megijedtem... Meg akartam tőle kérdezni:

'Várj, most te azt szeretn... Hmmpfff'

Mire befejezhettem volna, már a számba nyomta. Próbáltam magamtól eltaszítani, de ő sokkal erősebb fiú, esélyem sem volt, ahogy én nyomtam magamtól elfele ő úgy nyomta a farkát egyre beljebb.

Nem akartam leszopni, hisz ő a barátom. De mivel én nem dolgoztam a számmal, ő dolgozott a csípőjével. Vagyis szájba dugott...

Mikor már teljesen nyálas volt a farka, hasra fordított, hátra ugrott és széthúzva a fenekem durván nyalni kezdte a lyukamat. Mikor bedugta a nyelvét, mintha minden erőm elhagyott volna, egyszerűen nem tudtam ellenkezni és csak feküdtem, míg ő tele nem nyálazta a lyukamat.

Aztán éreztem, hogy fölém húzódott, egyre előrébb mászott a teste, mikor éreztem, hogy a farka odaért a lyukamhoz.

Egyre közelebb nyomta a testét az enyémhez és azzal párhuzamosan úgy hatolt belém egyre mélyebbre. Ekkor már csak nyöszörögni tudtam.

Mikor éreztem, hogy a heréi csattannak a fenekemen, tudtam, hogy tövig betolta a farkát. Elkezdett lassan dugni, nem akartam mégis úgy élveztem, mintha a világ minden gondja megszűnt volna. Átkarolta a mellkasom és egyre gyorsabban dugott. Mikor már úgy lihegett, hogy tudtam nem sokára elmegy, oldalra fektetve bennünket folytatta. Tartotta a lábam és csak egyre hevesebben dugott. A szűk lyukam már tág volt, úgy csúszott benne a farka, mintha síkosítót használtunk volna, pedig egy cseppet sem látott a fenekem. Ahogy a farka siklott a fenekemben olyan izgató cuppogó hangot adott, imádtam hallgatni, de megtörte a kellemes muzsikát a barátom felnyögése - Aaaahhhhh - és egy nagyobb lökettel tudatva, belém lőtte a gecijét, ami engem is a csúcsra juttatott és az ágyára élveztem. De nem állt le, ugyancsak gyorsan dugott tovább, közben éreztem, ahogy a forró gecije elönti a belsőmet. Végül lelassított és éreztem, ahogy kicuppant a farka a fenekemből és folyt ki a gecije. Végezetül pedig átölelve folytattuk a filmet...

Borzasztóan mérges voltam rá, egyszerűen szavakkal le sem tudom írni mennyire haragudtam rá... de csak mert nem folytatta és 1 menetnél megálltunk... :)

Forrás: szex-tett.info

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Fanni

Szeretnél egy barátot akivel ezt csinálhatod?