A kellemetlen balesetek elkerülése véget, az utolsó pillanatban kivettem belõle hímtagom, és heréim összes tartalmát feszes fenekére ürítette, mely forrón lassan folyt le testünkön.

Blog

Hirdetésfeladás

Egy érzéki Szerda este

A kellemetlen balesetek elkerülése véget, az utolsó pillanatban kivettem belõle hímtagom, és heréim összes tartalmát feszes fenekére ürítette, mely forrón lassan folyt le testünkön.

Történetem átlagos napnak indult, persze megfûszerezte egy kis esti találka szívem egyetlen szerelmével. Igen késõn ébredtem, pedig tudtam, hogy ma sok feladat vár rám. Gyors reggeli, és már ültem is a biciklire, hogy munkába induljak. Egyszerû munka, de még is fárasztó. Neki veselkedtem, és robotoltam, csak robotoltam. Már igen csak közeledett a délután, így véget vetettem fontos teendõimnek, és hazasiettem. Gyorsan rendbe szedtem magam, pár ruhát magamhoz vettem, némi folyadékkal, mert hát igen meleg estére kellett számítsak. Útnak indultam szerelmemhez. Sajnos sok utazás várt rám, mert hétvége lévén elment az utolsó buszom, mellyel pár félóra alatt odaérek, így megkerültem szép hazánkat, de addig is égett bennem a vágy, és a technikai csodáján keresztül élvezhettem kedvesem társaságát.
Már igen késõre járt, mikor megérkeztem hozzá bõ 3-3,5 óra utazás után. Forró csókkal várt, és a vágy rögtön hatalmába kerített, és tudtam, nagyon kellemes estét, és éjszakát fogunk eltölteni egymással.
Némi forró csók, és ölelés után frissítõ fürdõt vettem, mely idõ alatt kedvesem kellemes félhomályt varázsolt együttlétünk helyszínén, némi illatos gyertya, finom illatos ágynemû várt tisztálkodásom végére.

A fürdõbõl kilépve kellemes meglepetés ért, mert kedvesem egy lehelet vékony sötét színû ruhácskát húzott magára, mely minden kedvenc porcikáját elrejtett elõlem. De cserfes, és huncut lelkem utat tört, mert ígéretet kapott tõlem, hogy kellemes frissítõ, és üdítõ masszázzsal kényeztetem. Így is lett, elõkerült egy lepedõ, egy nagy törölközõ, és finom baba olaj. Óvatosan megcsókoltam puha és édes ajkaimmal, melytõl megremegett. Remegett minden porcikája, pedig még nem tudta mi is fog rá várni. Finoman megszabadítottam ruhadarabjától, és hason az ágyra fektettem. Beolajoztam a tenyerem, h a hideg anyag ne hûtse le forrongó testét. Finoman, de mégis kicsit férfiasan masszírozni kezdtem olajos kezemmel a hátát, lapockáját, és erogénzónákkal teli érzékeny nyakát, melynek következtében testén keresztül futott a kéj érzése, és vágya egyre fokozódóbbá vált. Majd kecses karjai, alkarja, és szép gyermeki keze következet. Minden apró pontot végig nyomkodtam, hogy a felesleges feszültség is távozzon belõle. Majd testének alsó, ám de egyre izgalmasabb részét vettem kezelésbe. Persze, volt még rajta egy apró, ám de el nem hanyagolható ruhadarab, melytõl meg kellett váljon, hogy ne kenjem össze olajjal, fájt volna érte a szívem.

Persze a homályban nem sok látszott mézédes barackjából, de ezt a gondolatot el is hessegettem, más volt most fontos, hisz ez az elõjáték része volt. Finoman ismét beolajoztam a tenyerem, hogy édes forrongó bõre ne ránduljon össze a hideg olajtól. Óvatosan, de annál érzékibben masszíroztam a fenekét, jól meggyúrva õket, hisz a feszültség bárhova elbújhat…
Majd bal combján folytattam a masszírozást, s a vádlik következtek, a lábfej, mely igen érzékeny pontja, így ide nagyobb erõ kifejtése volt szükséges, hogy ne „izgató” inkább bizsergetõ érzést váltson ki belõle. Apró csókokat leheltem lábujjaira, melytõl ismét megborzongott. Tudtam jót úton járok, de a bemelegítés még nem ért véget. Tovább gyúrtam a combot (combokat) de vigyázva, hogy szeméremdombjához ne érjek hozzá. Tudom érzéki játék, és éreztem, hogy õ már vágyik közvetettebb érintésemre, de nem, még nem volt itt az ideje. A bal lábat követte a jobb is, comb, vádli, és lábfej, hasonlóan az elõzõ mozzanathoz. A hormonok már tomboltak bennünk, de még, még húzni akartam, és persze én irányítottam.

Fordult a helyzet, mert most hátára fektettem, és folytattam a masszírozást tovább. Újabb olaj a tenyerembe, melyet hasán óvatosan elkenve a csípõt és a comb felsõ felét masszíroztam át. Majd feljebb haladva újból a nyak mindkét oldalát, ekkor már szinte folyt kelyhébõl a nedv, de még én irányítottam. A melleket kihagytam, h csökkentsem az ingerhatást, és a kényeztetésé legyen a fõszerep. Megint a karok, majd a combok, lábak, és a végén a mellei. Igen azok az édes kis almák.. bimbói az égre meredtek, integettek nekem, hogy gyere itt vagyunk, érints minket is, vágyunk rád, és én érintettem õket, és gyúrtam, gyömöszöltem, mintha csak gyurmából lennének.

Testünk forrongott, és elérkezett az idõ, hogy egymással foglalkozzunk. Megfordult az ágyon, feje alá puha párnát tett, én pedig mellé feküdtem, és érzéki csókolózásba kezdtünk. Finoman csókoltam puha édes ajkait, érzékeny nyakacskáját, melyre néha-néha kéjesen rá-rá haraptam, melytõl teljesen tûzbe jött. Már nem tudta mi föld, mi ég, csak érezni akarta közelségem, ölelésem, érintésem. Kényeztetõen simogattam édes kislányos testét, orcáját, buksiját, mellecskéit, melynek bimbóit mohón szopogattam, mint egy éhes csecsemõ. Ujjaim egyre lejjebb haladtak, és leparkoltak édesen nedves barackjának peremén. Középsõ ujjammal kitapintottam érzékeny kis borsócskáját, de hogy ujjam ne legyen száraz, és durva, belemerítettem finoman illatozó vágynedvébe, ezzel is egyre fokozva benne a vágyat, és a kéjt. Simogatni kezdtem, szinte vonaglott a kéjtõl, ujjaim nem tudták követni testének hullámzását, így óvatosan lábai közé férkõztem, és ajkaimmal, és nyelvemmel kezdtem kényeztetni édes barackját. Nyögött, vonaglott, és puncija csak ontotta magából továbbra is finom nedvét. Én mind egy cseppig fel akartam lefetyelni, de csak jött, és jött, és én pedig csak nyaltam, szívtam, de nem fogyott el. Már érezte, hogy más világon van, de még nem volt teljes gyönyöre.

Visszafeküdtem mellé, de most már Õ akart irányítani. Levett rólam érzékien minden más ruhadarabom, és kezébe vette kõkemény férfiasságom. Azt akarta, hogy most én is érezzem olyan jól magam, mint õ, mielõtt még jobban belemelegszünk játékunkba. Finoman csókolgatni kezdte a testem, lejjebb-lejjebb haladva, míg el nem ért közös gyönyörünk egy eszközéig, és nyelvével kéjesen játszadozni kezdett vele.. Majd finoman az ajkai közé vette, és kényeztetni kezdett, szopogatta, nyalogatta, szívogatta. Éreztem, hogy ez nem tréfa, egy kis bestiát sodort mellém az élet, de igen kiegészítettük egymás...

Tovább játszadozott, de éreztem, hogy ha továbbra is ilyen ügyesen játszik hangszeremen, akkor játékunk csúfos véget érhet. Elvettem tõle, mint kislánytól a nyalókát, arca szomorúságba fordult, de magamhoz húztam, finoman megcsókoltam, hogy tudja, játékunk még nem ért véget. Huncutul rám mászott, mint egy doromboló kiscica, férfiasságom szemérmére helyezte, és combját kicsit összezárta, hogy most már magának tudja. Combjai szétnyíltak, és néhány pillanat múlva magamon éreztem szûk, de annál nedvesebb hüvelyének szorítását. Lassan mozgatni kezdte a fenekét, hogy testrészeink ringatózó mozgásba kezdjenek. Elõre-hátra mozgatta csípõjét, és a szorítás nem enyhült. A mennyekben jártam, ahogy õ is, néha annyira kicsúsztam, hogy csak makkom maradt a barlangban, majd vissza, és ki és be. Egy pillanat, és újabb szorítást éreztem, de ez más volt, mint elõtte, remegés járta át a testét, kéjes sóhaj tört fel belõle, és rám borulva élvezett el.

De ez nem volt elég az én édes szeretõmnek. De nem ám, újabb támadást indított, némi pihenést követõen, és újabb szoros és izgató élményben részesített. Nem telt el 10 perc sem, és teste ismét remegésben tört ki, újabb szorítást éreztem, kéjes sóhaj, és rám borulva ismét elélvezett. De teste fáradhatatlan volt, a kéj is mámorba taszította, és függõvé tette, még akart, és még, megint kisebb pihenõ, és megint jött a szorító helyzet. Nagyon élveztük a helyzetet, és egymást, talán nem is akartuk abbahagyni. Megint kevesebb, mint 10 perc, és megint szorítás, kéjes nyögés, és ismételt orgazmus. Már nem tudtam, mely világon vagyok, vagy talán álmodom? De nem ott feküdt rajtam, kértem harapjon meg, hogy valóság-e. Az volt, édes szeretõm ott volt velem valóságban. A napi munkában is igen elfáradtam, most meg egy édes vadmacska. Teljesen kész voltam. Rápillantottunk az órára, már fél három volt. Pánik hangulat uralkodott el kicsit rajtunk, hisz reggel utaztunk el, és mindjárt reggel. Kedves szeretõm, szerelmem, elszomorodott, hogy én még nem.., és miért, és valami gond van? Nem kincsem, csak a fáradtság teheti, de kicsi pihenés, és ismételten az övé lehetek.

Eloltottuk a gyertyákat, hogy álmunkat ne zavarja meg, egy baleset, összebújtunk, és én simogatni kezdtem, simogattam tovább, míg álomba nem szenderült. Majd követtem én is õt az álom birodalmába. Nem telt el sok idõ, és idegesítõ zajra ébredtünk, hát igen, fél öt volt, kelni kellene. De nem vetett ki minket az ágy. Így visszaaludtunk, de ez az átkozott idegesítõ hang már megint, igen eltelt 10 perc, ez a fránya szundi, de még nem vet ki az ágy.
Újabb 10 perc, muszáj volt felébredni, kedvesem felém fordult, megcsókolt, és kérdõn a szemembe nézet.. Megint ott volt a tûz a szemében, csókolni kezdett, melyet viszonoztam.

Megint kéjesen megharaptam a nyakát, mert ezt nagyon szereti, teljesen tûzbe jön tõle. Rám ült, és szemérme közé szorította hímtagom, hogy barlangjának finom nedve elõkészítsen a behatolásra, és megint éreztem hüvelye szorítását, és nedvességét. Csípõjét mozgatni kezdte, elõre hátra, csak, hogy ép ki ne csússzon, és éreztem, nagyon-nagyon közel van a vég, és õ még akar, és mozog. Már csillagokat láttam, de akartam, hogy neki is jó legyen, egyre erõsebben éreztem szorítását, és éreztem testének rezdülését, újabb kéjes sóhaj, igen elélvezett, de szorítása oly erõs volt, hogy én is átléptem a gyönyör kapuját.

A kellemetlen balesetek elkerülése véget, az utolsó pillanatban kivettem belõle hímtagom, és heréim összes tartalmát feszes fenekére ürítette, mely forrón lassan folyt le testünkön. És megint egy újabb idegesítõ hang zökkentett ki minket beteljesülésünk mámorából. Igen idõ volt, indulnunk kellett. Rendbe szedtük magunkat, lefürödtünk, felöltöztünk, és siettünk a buszhoz, hogy utunkat megkezdjük ezen a kellemes vasárnap reggelen.

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Miki