Nyári este volt, Ő jött értem kocsival a megbeszéltek szerint, és indultunk is a Balatonra.

Blog

Hirdetésfeladás

Balatoni love story

Nyári este volt, Ő jött értem kocsival a megbeszéltek szerint, és indultunk is a Balatonra.

Nyári este volt, Ő jött értem kocsival a megbeszéltek szerint, és indultunk is a Balatonra. Sötétedett, beszélgettünk és zenét hallgattunk az úton. A partra érve ledobtuk törölközőinket egy padhoz, majd Ő a farmert fürdőnadrágra cserélte.

Én kicsit feszesebb egybe részes hosszú ruhába voltam, papucsomat ledobtam a pad alá, majd a ruhával kezdtem szenvedni, Neki háttal álltam, mire odalépett, és hátul a ruhát kicsit meghúzva lesegítette rólam. Zavarba jöttem a hirtelen közeledéstől, meglepett de jól eső érzés volt. A feszölős ruha alatt én már a fürdőrucim viseltem.

Ő szemrebbenés nélkül, lopva nézett végig rajtam, majd egy mosollyal nyugtázta a látványt. Azt hiszem ebbe én is belepirulhattam. Hűvös szellő suhant át a parton, mikor a lépcsőn sétáltunk bele a mellig érő vízbe. Először kissé hűvös volt, kicsit libabőrös is lettem, de miután úszni kezdtünk a bóják felé egyre jobban éreztem, hogy a víz melegebb mint a levegő, valahogy átmelegítette a testem. Úszkáltunk, sokat nevetgéltünk és beszélgettünk mindenféléről. Többször a közelembe férkőzött, majd le is fröcskölt. Egyre több csillag ragyogott felettünk az égen. Kicsit kijjebb úsztunk, hogy a lábunk leérjen, majd hátulról megközelítve fejem hátradöntve a vállára húzta, és közölte, hogy így kényelmesebben tudok gyönyörködni a káprázatos égboltban.

Beszélt a csillagokról, csillagképekről, megnyugtató volt ezt hallgatni, közben simizni kezdte a derekam, majd lopva a mellhez is hozzá ért. Ahogy ott lebegtem a balaton langyos vízén, a csillagokat nézve, egyszer csak éreztem, hogy az eddig oly gyengéden simogató kéz a vállamról a nyakamnál megkötött bikini felső csomójához kúszik, majd egy gyorsa mozdulattal meghúzza azt. Hirtelen aprót sikítva, nevetve ugrottam el, majd egyik kezemmel a melltartót fogva, a másikkal játékosan vizet fröcsköltem Ő rá. Megindult felém, viszonozva az előbb kapott vízmennyiséget, előbb apró majd nagyobb fröcskölésekkel közelített. Nevetve fordultam el tőle, még mindig foga a melltartó pátját, hogy le ne essen.

A hátam mögé ért, éreztem a bódító illatát, mely úgy felpezsdítette a vérem, teljesen megszédített. Láthatta rajtam a kis álmodozásom mert gyors mozdulattal az alul még bekötött rész felé nyúlt, és megrántotta azt. Ahogy próbáltam oda kapni, véletlen elengedtem a másik részt, és abban a pillanatban előbukkant a már hegyesen álló mellbimbóm, majd a leeső bikini felső szabaddá tette mind két mellem. Ő elkapta a melltartóm, és mivel már közel voltunk a partot kihajította azt. Ekkor szexi kacsintását, édes mosoly kísérte. Kicsit zavarban voltam, de kreativitásom nem ismer határokat, így fellelkesülve mondtam neki, hogy mivel rajtam kevesebb ruha van, így neki is meg kell szabadulni valamitől. Erre Ő levette a fürdőnacit, majd hozzám vágta. Nevetve kaptam el, és hajítottam a melltartóm után.

Odajött hozzám, átölelt, majd gyengéden megcsókolt. Karjába kapott és a nyakam, szám csókolgatva vitt ki a vízből, aztán letett a padra. Felkapta a padon lévő törölközőt, és leterítette a földre. Újra felemelt, majd hosszú csók után a törölközőre fektetett. Éreztem a hasam falánál a nekem nyomódó meredező férfiasságát. Gyengéd csókjai közt éreztem, hogy melegség önti el az ölem, teljesen felizgulva vártam, hogy lekerüljön rólam a bugyi. Ő mintha megérezné ezt, kezeivel lejjebb vándorolt, a combjaim végig simítva, a az ujját bele akasztotta az alsómba és lehúzta azt. Csókokkal borította testem minden részét, néha néha édes csókjait gyengéd harapások kísérték. Elérve a puncim felsóhajtott, majd jó mélyen belenyalt. Megrázkódtam az érzéstől. Nyelvcsapásai egyre gyorsabbak lettek, míg a csúcsra nem repítettek. Mikor érezte orgazmusom felém hajolt és megcsókolt, a farkát belém helyezte. Ütemesen járt ki be bennem a hatalmas férfiassága, hol lassabban hol gyorsabban lökte belém. Egyre vadabb tempót diktált, nem lassult az ütem, ahogy belém temetkezett, én a körmeim a fenekébe vájtam, és többször a nyakába haraptam. Egy nagyobb lökésnél újra elértem a csúcsot.

Ekkor kicsit megpihenve csókolni kezdte a mellem, majd simogatva megfordult, közben édesen kérte, hogy játszam vele. Én hanyatt fekve maradtam, ő pedig a farkát a szám fölé helyezte, úgy hogy a szájával érje a puncim. Bevettem a számba méretes szerszámát, fejemet kicsit felemelve kezdtem el ütemesen szopni. Közben Ő a játékos nyelvével kalandozott a csiklómon, ujjaival néha rásegítve az élvezetre. Sokáig szoptam, nyelvemmel játszadoztam végig nyalva a farkát. Lüktetett a számba a méretes fallosz, közel volt már, de mind a ketten tudtuk, hogy hiába is vadultunk be ezt az éjjelt nem így akarjuk befejezni. Vissza helyezte magát az első pózba, újra belém dugta a farkát, hosszan megcsókolt, majd egyszerre jutottunk el csúcsra. Sikolyom a vízen szállt a nádas felé, elveszve a sötét Balatoni éjszakában. Egymás karjaiban pihentünk meg, élvezve a friss nyári szellőt meztelen testünkön.

Forrás: szex-tett.info

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Melinda

Szereted a romantikus pillanatokat?