Valami leírhatatlan érzés volt. Mindeközben a kezével játszadozott a csiklómmal, ami csak fokozta bennem a kéjt.

Blog

Hirdetésfeladás

Nyalakodás

Valami leírhatatlan érzés volt. Mindeközben a kezével játszadozott a csiklómmal, ami csak fokozta bennem a kéjt.

Egyszer barátnőm itt aludt, és nem voltak itthon a szüleim; és kapcsolgattuk éjfél után a tv-t.’hopp private gold’. Volt egy krapi meg 2 csaj, aztán az utána következő filmben csak 2 csaj. Akkor még én sem tudtam róla, hogy szokott masztizni, meg ő se rólam.

Az elején csak poénkodtunk a filmen, meg szórakozásból kéjes hangokat adtunk ki, de aztán én is láttam, hogy nagyon hegyesen áll a mellbimbója, meg ős is az enyémet figyelte, és láttam, hogy nagyon bújik a takaró alá. Aztán megkérdeztem, hogy mit csinálsz? Alig bírt válaszolni, kivette a kezét a takaró alól, és elpirult. Tiszta nedves volt már a keze…Csak mosolyogtam, és mondtam, hogy én is szoktam. Pont akkor sikított egyet a csaj a filmben is. Egymásra néztünk, és tudtuk ugyanazt akarjuk.

Hirtelen levetkőztünk mind a ketten, és kicsit még félénken, de végigsimítottuk egymás meztelen testét. Ahogy simogattuk egymást, megéreztük mind a ketten a másik punciján, hogy mennyire nedves. Ahogy simogatott egyszer kacéran rám mosolygott, és hirtelen belémnyomta két ujját. Megijedtem és ő kihúzta, de aztán fogtam, és 3 ujját visszanyomtam. Mozdulni alig bírtam az érzéstől, de láttam, hogy neki is hiányzik egy kis kényeztetés. Elkezdtem szopogatni a melleit. Már szinte tocsogott a nyálban mikor elélveztem, és véletlenül beleharaptam a mellbimbójába. Azt hittem fájt neki, mert összerázkódott, de kiderült hogy jólesett neki, és kérte, hogy harapdáljam még neki. Közben tovább simogatta a még lüktető csiklómat. Aztán a kezemmel én is szépen levándoroltam. Rólam tudni kell, hogy általában hideg a kezem, és az ő tüzes csiklóján csak úgy sercegett. Elkezdtem éktelenül dörzsölni, amitől ő abbahagyta a simogatást és a hátára dőlt. Addig dörzsöltem, míg el nem ment. Így hát mindketten egy orgazmus után pihegve feküdtünk egymás mellett.

Közben szólt a tv, és ismét egy leszbi film jött. Elkezdtük utánozni a képen lévő lányokat: cikcakkot írtunk le egymás testén a nyelvünkkel, miközben felálltunk, a falhoz dőlve ujjaztuk egymást, aztán a földön fetrengve nyalogattuk egymás punciját francia pózban. Már majdnem újra elmentünk mikor abbahagytuk. Egymással szemben leültünk, és egymáshoz nyomtuk a puncinkat, majd ütemesen mozogva elélveztünk.

Egymásba gabalyodva aludtunk el a földön. Reggel arra ébredtem, hogy valami csöpög az arcomra. Hát barátnőm a fejem fölötti széken ülve, szétvetett lábakkal masztizott, és már tocsogott a kéjnedvben. Hirtelen felpattantam, és belenyaltam a puncijába az ujja mellé. Kivette az ujját, és rám mosolygott. Leszopogattam az ujjáról a nedvét, és visszanyomtam a nyelvem a kelyhébe. Minél mélyebbre nyomtam annál öntudatlanabb lett ő. Aztán két ujjammal szétfeszítettem a hüvelyét és a másik kezemet csuklóig benyomtam neki, amitől felugrott. Visszaültettem és gyengéden szétnyitottam a lábát. Mintha a szája lenne, elkezdtem érzékien csókolózni a hüvelyével, amitől teljesen elélvezett hirtelen az ölembe csúszott a székről, és a nedve teljesen végigfolyt a mellkasomon és a hasamon. Mikor már felült mellém feküdt, és lenyalogatta finoman rólam a saját nedvét. Nagyon felizgatott már az előző dolog is, de ettől nagyon nedvesedni kezdtem. Ő is felrakott a székre, és a még hegyes mellbimbóját elkezdte ütemesen belémnyomni.

Valami leírhatatlan érzés volt. Mindeközben a kezével játszadozott a csiklómmal, ami csak fokozta bennem a kéjt. Aztán mikor kivette belőlem a mellbimbóját, odatette a számhoz és körbekente vele. Ekkor váratlanul kiszaladt a szobából. Nem tudtam mit tegyek ilyen magamon kívüli állapotban, hát elkezdtem a csiklóm dörzsölni. Már éppen kezdődött volna az orgazmusom, mikor rohan be, hogy: ’Várj! Nézd csak!’ és belémtolta a hajkeféjének hosszú vastag nyelét. Később megtudtam, hogy ő mindig ezzel helyettesít. Nagyon erősen toszigálta bennem, úgy hogy néha ki is jött és olyankor fájdalmasan mellédöfött. Hatalmasat élveztem, a kéjnedvemet lenyalogatta a puncim körül.

Ez volt életem első leszbikus élménye, és csodás volt…

Forrás: szex-tett.info

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Lara