Erőtlenül feküdtünk egymás mellet jó darabig. Míg együtt voltunk sosem hagytuk ki az anális varázst.

Blog

Hirdetésfeladás

Az Anál varázs

Erőtlenül feküdtünk egymás mellet jó darabig. Míg együtt voltunk sosem hagytuk ki az anális varázst.

Gabi beszállt az autóba és elindultunk búvóhelyünk felé. Megint miniszoknyában volt és nagyon kacér. Esténként gyakran pornót nézett és közben magát simogatta. Levelezésünkben, kendőzetlenül beszélt erről. Akkortájt rákattant az anál videókra.

Nagyon csini vagy édesem! Arcod piros, mint a rózsa!

Igen boldog vagyok, hogy megint látlak, és alig várom, hogy bennem legyél!

Mesélj mit néztél tegnap!

Ó, tudod te azt jól, mostanában mi izgat fel nagyon-nagyon!

Igen! Igen! Szeretnéd, ha végre megtörténne már?

Ez minden vágyam! Csak nagyon izgulok! – miközben beszélgettünk levette bugyiját, egyik lábát a műszerfalra tette, szoknyácskáját kezével fellibbentette és megsimogatta csupasz punciját. Szememet mágnesként vonzotta e mennyei látvány. Ajkait szétnyitotta és ujjacskáját eltüntette benne majd kihúzta és a számba tette. A nadrágom egyre szűkebb lett és tuti, hogy cikk-cakkban mentünk.

Gabikám, ne kínozz! Várj még egy picit, mert ha ezt így folytatod, mindjárt a lámpaoszlop is belénk fog állni!

Ó, azért az egy kicsit vastag lesz, nem gondolod? – viccelődött.

Hamarosan megérkeztünk, és egymásnak estünk. Csókolgattuk, simogattuk egymást miközben az óriási tükör felé igyekeztünk. Ruhadarabjaink egy más után szerte-széjjel repkedtek. Imádta a tükör előtt a szexet. Egyik lábát feltette a fotelre, háta mögött álltam farkam combjai közt kikandikált, megmarkolta előre-hátra húzogatta és punciját izgatta vele. Közben kezemmel cicijét markoltam, simogattam és nyakát, hátát harapdáltam, csókolgattam. Megfordult és leültetett a fotelba, letérdelt majd keményen szopta farkam, közben időnként pajkosan rám tekintett a tükrön keresztül. Nem bírtam sokáig, elszálltam. Magomat arcára, mellére spriccelte, majd farkammal gondosan elkente. Felálltam és őt raktam a fotelba, lábait a karfára tettem és csókjaimmal közeledtem nedves puncijához. Nyelvemmel csiklóját izgattam, szopogattam és élveztem, hogy kicsalogatom rejtekéből. Popiját bekrémeztem finoman izgattam, éreztem, hogy kezd ellazulni. Nyelvem és ujjam egyszerre hatolt belé. Felsóhajtott, hamarosan egy ritmusra jártunk, teste finoman megfeszült és a kéj hullámai söpörtek végig rajta.

Mikor magunkhoz tértünk lezuhanyoztunk, majd leheveredtünk az ágyra erőt gyűjteni. Szembe feküdtem cirógattam csókolgattam, de ez az eszméletlenül gyönyörű test nem hagyott sokáig nyugodni.

Szóval, készen állsz? - kérdeztem.

Igen! – mondta izgatottan, és átfordult. Bekentem popsiját és farkam, majd finoman a hozzá érintettem.

Kérlek, fogd meg, simogasd, nyomogasd vele. Te fogsz irányítani, én próbálok csak 'vigyázzban állni'. Ne kapkodj, csak akkor told be lassan, ha már ellazultál!

Ok. – és vágatában lassan elkezdte fel-le tologatni, forró ánuszát megérintette, simogatta, nyomkodta finoman, próbálgatva. Hamarosan ellazult és felsikkantott, makkomon éreztem a finom ölelést. Gyorsan kivette, de folytatta és egyre gyakrabban, hosszabban, mélyebben éreztem a gyönyört.

Kicsim, mesélj!

Ó, nagyon finom! Annyit álmodtam már róla, és végre megtörtént! Kérlek, élvezz a szűz popsimba!

Boldogan édesem! - és elkezdtem finoman mozgatni szerszámomat. Átöleltem és közben puncijára tettem kezem.

Ó Gabikám, segíthetek? – kérdeztem meglepődve ugyanis kezecskéje már ott serénykedett. Ujjaink közösen játszadoztak lucskos punciját kényeztetve, ami igen csak felgyorsította a végkifejletet. Alig bírtam megvárni orgazmusát. Szinte abban a pillanatban testem összerándult és farkamból hullámokban magom kilövellt.

Erőtlenül feküdtünk egymás mellet jó darabig. Míg együtt voltunk sosem hagytuk ki az anális varázst.

Forrás: szex-tett.info

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Ákos