Fokozatosan bukkant elő a melle. Meg-megsimogattam azt is. Ó, azok a kedves puha mellek!

Blog

Hirdetésfeladás

Beleélveztem a csajomba

Fokozatosan bukkant elő a melle. Meg-megsimogattam azt is. Ó, azok a kedves puha mellek!

Lementünk a partra este a csónakhoz. Körülnéztünk, de csend volt. Eloltottuk a lámpát és vetkőzni kezdtünk. Szép sorban; póló, rövidnadrág. A melltartót segítettem kicsatolni a Kiscicámnak. Mögé kerülve végigsimítottam a hátát.

Míg ő levette a melltartóját, én a bugyija két oldalába dugtam a kezem, majd szép óvatosan kezdtem letolni. A bokájához érvek kilépett a bugyijából miközben megfordult.

A lábát simogattam. Elővettem a szúnyogriasztó krémet, és elkezdtem bekenni a bokájától felfele. Kisterpeszbe állt, így könnyebben hozzáfértem a combja belső feléhez is. A nagyajakhoz érve puszit nyomtam rá és egy kedves simogatást is megeresztettem. Bekentem a kezét is, majd a hátát is. Miután végeztem, átkaroltam hátulról a hasára téve a kezem. Megpusziltam az arcát, ő hátra hajolt, így jutott az ajkára is. Amíg felvette a fürdőruhát, én is gyorsan átöltöztem. Csak a csillagok néztek ránk meglesve a fák lombjai között.

Gyorsan bepakoltuk a ruhákat a hátizsákba. Elő a lakatkulcsot, a láncot eloldoztuk. Begyalogoltunk térdig a vízbe. Bepakoltuk a cuccot, a zseblámpát, a cipőket, az evezőt, Kiscicám leült középen, én pedig az evezővel ellöktem magunkat a parttól, és az imbolygó csónakban hátramásztam. Szép csendesen beszélgetve kieveztem a folyó közepére. Itt-ott felbukkant egy éjszakai horgász lámpájának fénye. Folyamatosan eveztem felfelé a folyón a nyári éjszakában.

Még mindig izzasztóan meleg volt a levegő. Szép lassan kezdtük elhagyni a horgászokat. Most már letettem az evezőt és odaültem a Kiscicám mellé. A kézfejünket összefonva beszélgettünk, miközben simogattam, vakargattam a kezét. Ő viszonozta ezt a combomon. Kellemes érintés volt. Egészen belemelegedtünk. Néhány csók is elcsattant, Megnéztem, a víz egészen kellemes volt. Szép óvatosan bemásztam, hogy a Kiscicám ki ne boruljon a csónakból. Néhány karcsapásra elúsztam a csónaktól, onnan hívtam a Kiscicámat, csobbanjon ő is egyet. Óvatosan kimászott ő is. Néhány tempó és találkoztunk. Belémkapaszkodott, mert úgy érezte, elsüllyed. Odaúsztunk a csónakhoz. Én egy kézzel kapaszkodtam, miközben étölelt. Mondtam, vegye le a fürdőnadrágom, erre ő kuncogni kezdett. Micsoda édes nevetés… Biztatásomra kioldotta a madzagot, majd a gatya a csónakba került. Most ő kapaszkodott a csónakba két kézzel a csónak felé arccal. Mögé kerültem, és a hátát és a kezét simogatva szépen lefejtettem a fürdőruhát. Előbb az egyik válláról, majd a másikról. A simogatás egyre inkább kiterjedte a hónaljára, majd a fürdőruhát lejjebb húzva az oldalára.

Fokozatosan bukkant elő a melle. Meg-megsimogattam azt is. Ó, azok a kedves puha mellek! Egyre lejjebb csúszott a fürdőruha, már nem takarva a fenekét sem. Végül az is a csónakban landolt. Ott álltunk, vagyis úsztunk meztelenül a sötét éjszakában a szikrázó csillagok fénye alatt. Még sosem úsztam meztelenül, különösképpen nem egy ilyen gyönyörű sellőlánnyal, mint az én kedves Kiscicám. Visszaúsztunk a csónakhoz, ő két kézzel megkapaszkodott a peremében. Hátulról átöleltem lábammal a combjánál, és a feneke mélyedésébe fektettem az ernyedt hímvesszőmet. Utána a kezemmel én is a csónak peremét fogtam. Megpuszilgattam a nyakát, a száját. A hímvesszőm mindjárt ágaskodni kezdett. Kitaláltuk, hogy menjünk bele a csónakba.

Besegítettem a billegő csónakba, és én is belemásztam. Megtörölköztünk. Körülnéztem, de senki nem láthatott, csak a hold vékony sarlója nézett ránk. Leterítettük a törölközőket a csónak orrába, ráültünk és csókolóztunk. Kezem elkalandozott a mellére, mire ő kifeszítette a mellkasát, még nagyobb teret engedve a gyönyörnek. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a keze a hímvesszőmön van, s jár fel-alá szép nyugodtan. Kiszabadítottam magam és letérdeltem vele szemben a csónak aljába. Ő hátra támaszkodott a kezével, átadva magát a simogatás gyönyörének. Szépen fentről lefelé haladtam a nyakától a kezéig, a vállától a hasáig nem feledkezve meg a megmerevedett mellbimbókról sem. Majd a fenekétől a bokájáig. A combja belső felét simogatva jobban szétnyitottam a lábát, és felsejlett a tövében a kisajkak. Mikor megérintettem, már nedves volt. Megpusziltam. Még egyszer és még egyszer. Megkerestem a nyelvemmel a csiklóját. Ő a gyönyörtől a medencéjét előre feszítve nagyokat szuszogott. Egyre inkább közeledett az orgazmushoz. Én is, bár számomra csak a tapintás maradt. Kértem térdeljen le a csónak aljába. Így mögé kerülve be tudtam vezetni a hüvelyébe a hímvesszőmet. A csónak imbolygott a lökésektől, amit a medencéje irányába végeztem.

Az egyik kezemmel a csónakon támaszkodtam, a másikkal a csiklóját simogattam. Így fokozatosan közeledtünk a csúcshoz. Nagyokat sóhajtottunk, végül eljött a mindent elfeledtető gyönyör pillanata. Melegség öntött el, és minden lökés egyre jobb volt. A Kiscicám is egyre közelebb került az orgazmushoz, míg végül megfeszítve magát a hüvelye ütemesen összehúzódott. Kimerülten ültünk a törölközőn. Később a Kiscicámból kezdett kifolyni a „nedű”. Mondtam, fürödjünk. Néhány tempó végleg kifárasztott, alig volt erőnk kievezni a parthoz. Felváltva eveztünk, miután felöltöztünk a ruháinkba.

Forrás: szex-tett.info

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Imi