Miközben megparancsolta nekem, hogy forduljak meg, kihúzta a kemény szerszámát a fenekemből és a kanapéhoz vezetett.

Blog

Hirdetésfeladás

Átjött és megbaszott

Miközben megparancsolta nekem, hogy forduljak meg, kihúzta a kemény szerszámát a fenekemből és a kanapéhoz vezetett.

Az egyik hétvégén végre sikerült meggyőznöm, hogy átjöjjön amíg a felesége elutazott. Mindig is volt köztünk egyfajta szexuális feszültség, ám a szigorú munkahelyi szabályzat mindenféle irodán belüli kapcsolatot megtilt. Gyakran viccelődött azzal, hogy mennyire „ellátna engem” és hogy „úgy megbaszna, mint ahogy még egy férfi sem tette”, de félt attól, hogy egy velem töltött éjszaka szakmailag és magánéletileg is tönkretenné. Több hónapos szóbeli előjáték után elmondta nekem, hogy nem bírja tovább, meg kell dugnia. Mikor végeztem a munkával, megmondtam neki, hogy találkozzunk nálam este 7-kor, majd megadtam neki a címemet. Miközben vártam rá, izgatottan terveztem a fejemben mindazt, amit tartogattam neki azon az éjszakán. A kedvenc fekete fűzős felsőmet és szoknyámat viselve üdvözöltem és észrevettem, hogy a farka máris majd ki dülled a nadrágjából. Ettől rögtön beindultam, és amint bevezettem őt a nappaliba, töltöttem nekünk egy pohár borocskát. Beszélgetés közben kortyolgattunk párat és késlekedés nélkül vadul csókolgatni kezdett engem, s közben keresztül futtatta ujjait a hosszú, fekete hajamon.

Annyira jólesett a simogatása, hogy szinte el is felejtettem, hogy ez volt az első együtt töltött alkalmunk. Olyan természetesnek, ismerősnek tűnt az érintése, mivel az elmúlt pár hónap alatt érzelmileg nagyon közel kerültünk egymáshoz. Mindent tudott róla, ismerte a gyermekkoromat, a szexuális életem apró kis részleteit és minden dolgot, ami igazán szenvedélyessé tett az életemben. Sokat tűnődtem azon, milyen lehet a házassága, mivel sokszor úgy tűnt, hogy vágyakozik valami után. Elégedett, mégis érdeklődő; szerelmes, mégis szabad.

Ahogy közelebb húzott magához és tovább csókolgatott, megkérdeztem tőle, hogy kényelmesen érzi-e magát nálam. Bármennyire is együtt akartam vele lenne azon az éjszakán, nem akartam, hogy bármit is megbánjon, mivel ez biztosan megváltoztatta volna a kapcsolatunkat. Csak a szemébe kellett néznem. Közel hajoltam hozzá és szenvedélyesen megcsókoltam, miközben egyik kezemmel elkezdtem kigombolni az ingét. Végigfuttattam az ujjaimat a mellkasán és elkezdtem kigombolni a nadrágját.

Miközben húztam le róla nadrágot és benyúltam a gatyájába, éreztem a kezemben a hatalmas farkának a melegségét. Annyira izgatott voltam, hogy bennem lehet a farka, hogy emlékeztetnem kellett magam, hogy ne siessek ennyire. Azt akartam, hogy örökké tartson az az éjszaka, valami oknál fogva egy gyors menetnél többet akartam tőle. Miközben az egyik kezem a nadrágjában volt, elkezdtem simogatni a farkát, végighúzva a körmömet a hosszú szerszámján. Halkan nyögött és hátradőlt, hogy a lába közé férjek. Lehúztam róla teljesen a nadrágot és lassan bekaptam a kemény farkát, először csak a tetejét, majd egyre többet. Nyelvemmel továbbra is fel-le nyaldostam a férfiasságát, miközben kezemmel körülfogtam azt. Becsukta a szemeit, csak a kezem okozta élvezetre koncentrálva, s addig dolgoztam hevesen a számmal a farkán, amíg éreztem, hogy kőkemény. Bármennyire is a számba akart élvezni, s ezzel nekem csupán a gecije ízét meghagyva, tartotta magát ahhoz az ígérethez, hogy fantasztikus dugást kapok tőle. Ez volt az ő éjszakája, ő akart irányítani, a vágyaitól irányítva, amik felemésztették őt az elmúlt pár hónapban.

Ösztönösen tudta, hogy olyan dolgokat is meg fogok neki engedni, amit a felesége sose tenne meg neki. A lábaimhoz húzott, újra megcsókolt, s ezúttal lehúzta rólam a felsőt és a kanapéra dobta. Gyorsan kikapcsolta a melltartómat és a melleimhez nyomta a száját, miközben a másik kezével a szoknyámat tépte le rólam. Nem vesztegette az idejét, rögtön belenyúlt a szoknyába és elkezdte a csiklómat masszírozni, amitől minden érintésnél egyre és egyre nedvesebb lettem. Megfogtam az ujjait és mélyen magamba vezettem az ujjait, miközben könyörögtem neki, hogy ne álljon le. Erőteljesen megfogta a csípőmet, bedöntött a kanapén azt súgva a fülembe, mennyire seggbe szeretne engem baszni. Már csupán a gondolattól és elkezdtem halkan nyögni, s megmondtam neki, hogy nagyon szeretném, hogy a farka mélyen a szűk lyukamban legyen.

Szétfeszítette a seggemet és elkezdte a kezében a nemrég leszopott farkát a masszírozni, így készülve a belém hatolásra. A duzzadó farkát a peremére tette, először finoman körözve vele, majd belém csúsztatta. Elkezdtem nyögni, ahogy a hatalmas farok járt bennem és ahogyan lassú, mély lökésekkel baszott. A tempója minden egyes sóhajánál egyre gyorsult, egy lassú, módszeres ritmust felépítve ezzel. Minden alkalommal felsikítottam, mikor szinte teljesen kihúzta a farkát a lyukamból, csak azért, hogy utána visszatolja, öklömnyi hajcsomókat kitépve minden behatolásnál. Könyörtelenül dugta tovább a seggemet, amíg éreztem, hogy mélyen bennem eldurrant az a csodálatos farka.

Miközben megparancsolta nekem, hogy forduljak meg, kihúzta a kemény szerszámát a fenekemből és a kanapéhoz vezetett. Néhány erős húzás után az arcomba és a nyakamra lőtte az összes ragadós, forró ondóját. Lelkesen megkóstoltam a teste gyümölcsét ahogy szétkentem magamon és megízleltem. Ördögi mosollyal az arcán lehajolt hozzám és megcsókolt és elkezdte a most már ernyedt farkát a ragadós melleim közé dörgölni. Miután felöltöztünk, azt mondta, hogy most már igazán mennie kell, mivel a felesége már egy ideje folyamatosan hívja őt, biztosan aggódik érte. Mielőtt elment, megmondtam neki, hogy minden vele töltött percet élveztem és ha bármikor ki szeretné élvezni valamelyik fantáziáját, nyugodtan szóljon. Azt hiszem, nemsokára újra fel fog keresni.

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Nóri