Szerettem volna bebizonyítani neki hogy én képes vagyok megszerettetni vele a férfi nemet.

Blog

Hirdetésfeladás

Leszbi lánnyal

Szerettem volna bebizonyítani neki hogy én képes vagyok megszerettetni vele a férfi nemet.

Tehát az mindig is érdekelt hogy egy szép lány,nő,asszony,miért kezd el vonzódni a saját nem iránt. Volt társaságomba két leszbikus csaj én az egyikkel nagyon közeli barátságba kerültem,sokat aludtam nála azért mert nagyon jó nő volt, meg hát szeretem volna megérteni hogy miért van az hogy egyszerűen nem kívánja a férfit.


Sokat beszélgettem vele és kiderült hogy mindig el volt nyomva a nőiessége és soha nem élhette meg így nem is volt orgazmusa és így teljesen beleunt abba hogy csak a maszturbálás ad neki kielégülést így kezdet egyre többet érezni a saját neme iránt.


Szerettem volna bebizonyítani neki hogy én képes vagyok megszerettetni vele a férfi nemet.


Egyik este mikor zuhanyozni ment be kérezkedtem egy ürüggyel és megkértem hogy zuhanyozunk együtt szerintem csak a barátságunk miatt mondott igent. Bementem mellé és nagyon finoman a Dove tusfürdőjével elkezdtem a nyakától lefele haladva körkörösen mostam a szép gyönyörű hajlatait és formás testalakjait.


Végig ügyelve hogy a farkam ne érjen hozzá pedig nagyon szerette volna és kihagytam a punciját és a mellét mert nem szerettem volna ha azt érezze hogy kihasználom az alkalmat.


Ő is felajánlotta hogy megfürdet én őrütem neki de inkább hátat fordítottam neki ö a habos testét teljesen hozzám nyomta, éreztem a melleit a hátamon és elkezdet kicsit körkörösen mozogni ami még jobban felizgatott. A kezeit a mellkasomra rakta és le föl járt de ő sem ért a farkamhoz ami szerintem egyből elsült volna.


Utána megnyitotta a vizet és kicsi csókokat kaptam a hátamra kérdezte hogy milyen mondtam hogy finom.


Kimentem előre hogy megtörölközzek de ö finoman játszott a puncijával,nem sok kellett hogy vissza menyek mert ahogy nézett mintha hívna.


Felvettem a bokszert és a pólót és elmentem a szobába ahol aludtam nála mert nem együtt aludtunk.


Olyan hajnal körül éreztem hogy valaki hozzám bújik, halkan mondta hogy nem baj éreztem hogy meztelen mondtam hogy nem.


Később kb. egy óra múlva megfordultam és ö magához húzott a forró perzselő bőrét éreztem a pólómon keresztül szinte lángolt de addig a pontig bírtam még kivette a farkam a bokszerből és játszott vele. Kérdezte hogy nem baj én csak annyit mondtam hogy csak finoman és én is elkezdtem simogatni a punciját kérdeztem hogy lehet mire ö halkan csak lassan. Nagyon lassan a középső ujjam bele helyeztem nagyon forró volt és nedves szinte olyan volt mintha valahogy szívta volna a puncija.


Elég sokáig izgattuk egymást,megvártam hogy ö folytassa így is tett finoman kezdett csókolni,nyalni és kezdett lefele menni a farkamig de ott megállt és vissza jött,én is így tettem vele de mikor jöttem volna én is vissza halkan szólt hogy ott is lehet.


Imádom nyalni de nem mutattam ki nagyon finoman kezdetem elsőnek a csiklóval kicsit szívogattam és a nyelvemmel nyaldostam, megmarkolta a hajamat és teljesen szétnyitotta a lábát. Aztán elkezdtem nyaldosni az ajkait kicsit szétnyitottam a kezemmel de figyeltem azt ahogy a hajam markolászta és ahogy sóhajt ahogy gyorsult az én nyelvem is gyorsult.


Egyre hangosabban nyögött és vette a levegőt,hirtelen meg dermedt és nyögött folyamatosan akkor teljesen bedugtam a nyelvel és belül nyaldostam nagyon forró volt.


Lenyugodott kicsit remegett és mondta hogy hadíjam abba én úgy tettem és kiment én meg teljesen kész voltam hogy most engem is utálni fog mint minden férfit.


Elaludtam és arra keltem hogy forró szívó érzést érzek a farkamon és cuppogást,rémülten felnéztem és ő volt vadul szopott nem szóltam semmit mert nagyon jól csinálta mindent szétnyálazott a herémet is.Kezdtem érezni hogy elfogok menni mondtam is neki hogy mindjárt elmegyek de ő csak csinálta, finoman próbáltam kihúzni de utána hajolt.Szerintem életem egyik legnagyobb élvezésem volt mert majdnem el is ájultam, de ő csak csinálta tovább még le nem lankadtam,adott rá egy puszit és megkérdezte hogy nem reggelizünk én zavaromba aha akkor gyere segíts de pucéron.


Kimentem a konyhába ö rajta is csak a kötény volt rántottát csinált kérte hogy vágjak kenyeret mondtam hogy jó.


Láttam hogy élvezi azt hogy nézem mondjuk szerintem nem titkolta mert le se vetem a szemem róla és ö behajolt,riszálta magát.


Evés közben kérdeztem meg tőle hogy most mi lesz azt mondta semmi de ettől még a nőket szereti csak ilyen finom vagyok vele ö is viszonozni fogja és hogy maradjon a kettőnk titka így fogtam fel azt hogy a nők igen is szeretik a férfiakat és a szexet, csak a férfi becsülje meg és vegye figyelembe azt hogy lelkileg is megnyílnak szex közben és ezt nem szabad kihasználni.


Azóta is azon vagyok hogy ha valakivel együtt vagyok az úgy érezze magát amilyen valójába és hogy nyugodtan élvezzen mindent mert ez fontos nekem.


Ja sokáig voltunk még barátok sokat hancúroztunk de senki sem tudta mert én úgy éreztem tisztelem és megbecsülöm.


Azóta vagyis teljesen megszakadt vele a kapcsolatom ő külföldre ment de sokat segített hogy jobban megértsem a nőket köszönöm neki. sziasztok

 

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Andris

Leszbi vagy nem?