A buszon láttam először, de szerencsére nem utoljára.

Blog

Hirdetésfeladás

Csaj a buszról

A buszon láttam először, de szerencsére nem utoljára.

18 voltam mikor történt. Melóból minden nap ugyanazzal a busszal jöttem haza. Egyszer csak észrevettem hogy egy aranyos szöszi is a buszon volt. Előtte soha nem láttam. Egyik alkalommal egymás szemébe néztünk mikor elmentem mellette. Utána minden nap a szemébe néztem. Egyik haverom is jött, és kérdeztem hogy ismeri e. Aztmondja hogy igen. Elkértem a számát, és írtam neki.

Utána volt hely mellette a buszon, és mellé ültem. Beszélgettünk. Megbeszéltük hogy este elmehetnénk valahova. Nagyon tetszett a csaj, szép szőke haj, zöld szem, csinos vékony, nem nagy mellek de épp jó. Formás. És szép mosoly. Beültünk egy nyugodt helyre egy üdítőre. Aztán megtudtam hogy van egy kislánya, és válás közben van. Hát erre nem számítottam, és letörtem elég jól.

Hazamentem, és ramirt hogy látta rajtam hogy mi van, de jó lenne még találkozni. Egy hét múlva elmentem kocsival, beültünk valahova, utána hazavittem. Ház előtt a kocsiba ültünk, és mondta hogy legalább egy puszit kap e. Mondtam persze. Odahajoltam, hirtelen megfogta a tarkóm és megcsókolt. Nem ellenkeztem. Érzékien csókolt. Percekig csókolóztunk, egyszercsak elvette a száját megszólalt hogy nem tudja abbahagyni. És újra magához húzott. A kezemmel a hasárol lejjebb mentem a combjai közé, észrevette és szétnyitotta a lábait, nem volt ellenére. Feszülős farmeron keresztül simogattam. Néha felcsusztam a póló alá, simogattam a melleit, aztán vissza a puncihoz.

Egyszer csak abbahagyta a csókolózást, és mondta hogy menjünk be. Nem kellett kétszer mondani. Bementünk, kabát ledob és mer csók is. Akkor már póló melltartó levesz, és úgy simogattam. Kigomboltam a farmert és becsusztam a bugyiba, sejmes csupasz puha puncija volt, már rendesen nedves. Levettem a pólóm bevezetett a szobába. Az ágyra lökött.

Levettem a gatyám, és kézbe vette a lényeget. Majd szájba is. Lassan érzékien csinálta. Néha nyaldosta, verte, lassan érzékien. Mondtam hogy ha nem hagyja abba elszállok. Mondta nem számít, bevette és lassan a nyelvével körözött. Nem bírtam tovább és szájába élveztem, de olyat hogy beleremegtem.

Utána határa fektettem, farmer le, Fekete csipkés francia bugyi le. Elindultam a nyakátol lefele lassan érzékien. Mellein keresztül a combokra. Majd finoman a puncit végig nyaltam párszor, utána szethuztam az ajkakat és nyalni kezdtem a csiklot. Csak lassan érzékien ahogy ő csinálta velem. Finoman emelgette a csípőjét, halkan nyögdécselt. Élvezte. Egy ujjal épphogy csak benyultam, csak hogy felhuzzam amennyire csak lehet. Elkezdett mélyebben sóhajtozni, megfogta a kezem és jobban benyomta, és élvezett egy nagyot.

Utána mellé feküdtem, fordítva, magamra húztam és 69-be csináltuk míg újra büszke lettem. Aztán felegyenesedett, és úgy ahogy van háttal nekem lassan ráült. Lassan mozgott le fel. Közben simogatta a saját melleit. Néha megállt, és csak a csípőjét mozgatta.

Majd leszállt rólam, hanyattfeküdt. Misszionárius pózban betettem, mondta hogy lassan csináld. Lassan de kicsit erősen dugtam. Majd szólt hogy állj, lenyúlt izgatta a csiklóját, mondta hogy csináld. Lassan dugtam, és ő élvezet egy jót, nagyon nyögessel.

Kezdtem kicsit gyorsabban dugni, ő hangosabban nyögött. Lihegte hogy ne hagyd abba. Élvezett újra egyet, de nem álltam meg. Mondtam hogy nem kell sok nekem se. Mondta hogy mehet belém, ne vedd ki.

És élveztem én is egy jó nagyot, de ő mondta hogy ne állj meg még. Pár lökés és ő megint élvezett. Kihuztam a puncibol, gyorsan zsepit kerestem, nehogy az ágyra follyon a cuccos. Odatette a puncihoz, de még izgatta tovább a csiklóját. A cucc pedig folyt ki. Hát nem foglalkoztam vele, két ujjal benyultam tövig, és rázni kezdtem. Addig csináltam míg elélvezett, egy jó remegőset. Azután egy darabig csak fekudtünk egymás mellett. Búcsúzaskor mondta hogy a buszon találkozunk. Utána még jó darabig héti rendszerességgel voltunk együtt.


Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Krisz

Meg van ez az érzés a buszon?