Jobb kezemmel elindultam lefelé, szép lassan végigsimítottam ismét a hasán, de nem álltam meg, haladtam lefelé… a nadrágja szélét elérve tenyeremet becsúsztattam a nadrág és a tanga közé.

Blog

Hirdetésfeladás

Orgazmus vacsorára

Jobb kezemmel elindultam lefelé, szép lassan végigsimítottam ismét a hasán, de nem álltam meg, haladtam lefelé… a nadrágja szélét elérve tenyeremet becsúsztattam a nadrág és a tanga közé.

Csillával elég régóta barátok vagyunk… még a középiskolás osztálytársammal járt, amikor megismerkedtünk, közben õk külön utakat választottak, de szerencsére a mi barátságunk azóta is tart. Nagyon csinos lány volt, hosszú, barna haj, hozzá barna szem és formás test, szép cicik és jó fenék, de az igazi vonzerejét magabiztossága és humora adta. Gyakran összejárunk iszogatni, néha csak kocsmába, néha van, hogy én megyek át hozzá valami jófélével. Így történt ez két hete pénteken is…

Elég fárasztó hetünk volt, megbeszéltük, hogy ha hazaértem, utána átugrom hozzá, aztán egy kis pálinka társaságában lelazulunk, azt hiszem, mindenki ismeri az érzést… :) Szóval átértem hozzá. Hozzá hasonlóan egész nap üres hassal járkáltam, csak 1-2 szendvicset tudtam enni, így megbeszéltük, hogy összedobunk valami finom kaját. Ki is mentünk a konyhába elõkészíteni az ebédhez/vacsorához valót, övé volt a munka oroszlánrésze, én csak a zöldségekkel bajlódtam. Ahogy így sürögtünk - forogtunk a konyhában, egyszer csak észrevettem, hogy Csilla lehajolt valamiért az alsó tárolószekrények felé… azonnal végem volt. Csinos feneke pont felém szegezõdött, a leggings alatt látni lehetett tangájának körvonalát… Úr Isten... Gondolom, ismeritek az érzést, amikor elborítja a köd az agyatokat, és jön a gondolat, hogy ez minden, amire egész életetekben vágytatok… na ez nekem teljesen megvolt. Egy pillanat alatt a háta mögé léptem, és lassan végigsimítottam a kezem gömbölyû fenekén. És ekkor jött a meglepetés! Illetve pontosabban nem jött semmi, pedig az ember egy jó nagy pofonra vagy minimum egy csúnya nézésre számít, de semmi… talán nem érezte...úgyhogy megint végigsimítottam a fenekét, csak most visszafelé és a másik oldalon… ekkor abbahagyta a kotorászást, de nem állt fel, csak kicsit feljebb emelkedett. Felbátorodtam. Bevetettem másik kezem is. Elkezdtem két kézzel simogatni a fenekét, majd hirtelen ötlettõl vezérelve az egy kisujjammal “véletlenül” betévedtem a combjai közé és amilyen lassan csak tudtam, végigsimítottam a punciján a vékony szöveten keresztül. Ekkor belekapaszkodott a pult szélébe és felemelkedett, popsiját felém nyomva pucsított és kis terpeszbe állt! Ez az, szabad jelzést kaptam! ;) A háta mögé léptem, egészen közel, hogy érezze kemény farkam a popsijánál, majd mindkét kezemet a hasára tettem, és elkezdtem lágyan simogatni.. elõször csak ruhán keresztül, majd finoman a pólója alá nyúltam, és a melleivel kezdtem el játszani. Nem durván, csak szép óvatosan közelítettem feléjük. A melltartó merevítõjénél sikerült benyúlnom az csipkés ruhadarab alá. Sajnos eléggé útban volt ezért egy határozott mozdulattal megszabadítottam tõle. :) Éreztem, ahogy finom, kerek cicije lágyan a kezembe simul, mellbimbója szinte átdöfte a tenyeremet, miközben hol keményen megmarkoltam õket, hol lágyan cirógattam, apró köröket rajzolva a bimbója köré. Ekkorra már elég hangosan vette a levegõt, de azért még messze volt a vége…

Jobb kezemmel elindultam lefelé, szép lassan végigsimítottam ismét a hasán, de nem álltam meg, haladtam lefelé… a nadrágja szélét elérve tenyeremet becsúsztattam a nadrág és a tanga közé. Éreztem a szöveten keresztül, hogy nagyon fel van izgulva, puncija szinte tûzforró volt. Ekkor lassan, óvatosan félrehúztam a falatnyi kis bugyit, középsõ ujjamat rátettem a csiklójára, és elkezdtem fel és le masszírozni, néha aprókat körözve a területen. Éreztem, hogy elég közel van már az orgazmushoz, egyre szaporábban vette a levegõt… Ekkor a füléhez hajoltam, adtam a nyakára egy puszit, majd ezt suttogtam: - Mit szólnál hozzá, ha most megbasználak? Azt mondják, egy tett felér ezer szóval… nos, nem tudom, hogy ez igaz-e, de én még nõtõl nem láttam, hogy ilyen gyorsan szabadult volna meg a nadrágtól és a fehérnemûtõl… :) Szóval ott volt minden… Csilla, annyira kívánta már a szexet, hogy a felsõjét le sem vette.. ez tetszett, volt benne egy kis állatiasság. Amikor az ember annyira szeretné, hogy végre jól megdugják, hogy még a ruhától sem szabadul meg… Követtem példáját.. egy rántással lent volt rólam a farmer és a boxer is, gyémántkeménységû farkamat a nedvtõl tocsogó puncijához illesztettem, majd szép lassan, minden millimétert kiélvezve tövig nyomtam belé a faszom, amire õ halkan sikkantott egyet. Hát igen, elég jól egymásba passzoltunk :) Szép lassan el kezdtem benne mozogni, finoman, hogy minden lökésemmel tövig nyomhassam bele a farkam… eszméletlen érzés volt. Kicsit így mozogtunk, majd leültem az egyik székre, õ háttal nekem beleült a farkamba, és hirtelen bevadult… gondolom, tetszett neki a vezérpozíció :) De én sem tétlenkedtem… amíg õ szenvedélyesen mozgott rajtam, én egyik kézzel a mellét simogattam, másik kézzel pedig folyamatosan a csiklóján köröztem… Nem kellett hozzá sok és mindkettõnkbõl feltörtek az orgazmus hangjai, még szerencse, hogy más nem volt otthon… bár azt hiszem, nem különösebben érdekelt volna.

Azt hiszem, ennél jobb vacsorameghívása még egyikünknek sem volt… remélem, hamarosan megismételjük. ;)

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Ádika