Élveztem, ahogy élvezi. Itt nem volt tovább, s elélvezett rajtam.

Blog

Hirdetésfeladás

Kaland Melivel

Élveztem, ahogy élvezi. Itt nem volt tovább, s elélvezett rajtam.

Egyik este ráírtam Melindára. Érdeklődtem, hogy hogy van, s szabad-e. Szerencsémre szabad volt, s áthívott magához.

Sima 2 szobás magasföldszinti lakása volt, a nappaliban egy hatalmas bőrkanapé plusz fotelek. Beszélgettünk kicsit, mindenki elmondta az hétköznapi gondjait egy pohár bor mellett, majd nyilván tudtuk mit akarunk, s kellően oldódott a hangulat, csókolózni kezdtünk.

Ez volt talán a 2. vagy a 3. alkalom, hogy együtt voltunk, de talán ez volt a legnyugodtabb... Az elején! Meli nem sokat játszott a színekkel, kinyitotta a kanapét ággyá, s azon kezdtünk el szexelni. Mivel nagyon szeretem az orált, így elsőként én fektettem le, s nyaltam bele forró puncijába. Mivel Ő is imádja az orált, így hamar váltottunk 69-be. Finom volt a szája, érzékien kényeztette a kemény farkamat. Én közben nyaltam az édes punciját, s időnként belenyaltam a popsijába is. Akkor mindig felszisszent, érezni lehetett rajta, hogy nagyon élvezi. Ez természetesen engem is tuningolt, s rendesen kitöltötte a száját a farkam.

Majd nekiálltunk. Gumit húztam, s misszionárius pózban kezdünk el kefélni. Finoman dolgoztam benne. Nagyon fel voltam izgulva, így ezt a pózt nem sokáig bírtam. Kértem, hogy jöjjön felülre. Ez számomra a pihenő póz, így meglovagolt. Én feküdtem, Ő rám hajolt. Az egyik kezemmel a fenekét fogtam, a másikkal a hajába túrtam. Ez nagyon tetszett Neki, ahogy nekem is. Élveztem, ahogy élvezi. Itt nem volt tovább, s elélvezett rajtam.

Melinek volt egy furcsa perverziója, amit itt ismertem meg. Élvezés után leszállt Rólam, levette a gumit, majd finoman elkezdte szopni a farkam, s kezével játszott a golyóimon. Mondanom sem kell, nem bírtam sokáig, s elélveztem. A kezével végzett ki. Kicsi ment a hasamra, kezére, le a tövére. Szóval úgy lent mindenhova. Majd itt nekiállt simogatni rajtam az élvezésem. kente össze-vissza. Nem értettem, Neki ez örömet okozott, de valójában engem is felizgatott.

Szó szerint, ugyanis néhány perc elteltével összehoztunk egy számomra érdekes pózt. Elején említettem a fotelokat. Meli beleült az egyékbe, én pedig feltérdeltem a karfára. Így a farkam, pont az arca magasságában volt. Elkezdte finoman nyalni és szopni a már ismét kemény farkam. Nagyon jól csinálta. Volt, hogy nyalogatta a golyóim, s időnként az ujjával simogatta a popsim. Huhhh. Mindketten nagyon élveztük. Én azt, ahogy bánik velem, Ő azt, hogy én azt élvezem. Nem bírtam sokáig, s a mellére élveztem.... Nem tudom mit sikerült kiváltania belőlem, de nagyon "összekentem".

Majd itt jött a fekete leves. Ez olyan hajnali 1 óra körül volt, mikor hirtelen valaki kopog a lakás ajtaján. Vicces szitu. Én még térdelek a fotelon, Meli simogatja a mellén az élvezetem cseppjeit, s közben meg kopogás.

Mondanom sem kell, lefagytam.

Ki az Meli ilyenkor?

Hát, ömm.... ez csak az új udvarlóm.

És ezt a helyzetet hogy a fenébe fogjuk megoldani?

Na végülis arra jutottunk, hogy azt írta a srácnak - mert ugye bejelentkezett telefonon is, hogy miért nem nyit Meli ajtót -, hogy éppen fürdik, s s várjon a lépcsőházban. Pár perc, s beengedi. Ugye itt még az én helyzetem nem volt megoldva. DE! mivel magasföldszint volt a lakás, ami ebben az esetben kb. 2-2,5 méter, így angolosan az ablakon távoztam. (valójában másztam ki,szerencsére épségben...)

Talán ez volt a legmeredekebb történetem :)

Forrás: szexrandi.hu

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Béla