Ezért már megérte felvenni a stoppos lányt

Blog

Hirdetésfeladás

Stoppos lány

Ezért már megérte felvenni a stoppos lányt

Péntek este fele, megyek kocsival haza.Az út szélén egy nagyon csinos fiatal lány áll. Elöször azt hiszem hivatásos de amikor látom mellette a nagy táskáját akkor megállok. Elmondja ,hogy hétvégére megy haza a szüleihez mert Pesten jár gimnáziumba és kollágiumba lakik.de sajnos délután elaludt és lekéste az utolsó vonatot.Ezért állt ki stoppolni.Meleg este van. A lányon csak egy rövid szoknya és egy picike top van. Melltartót nem hord apró mellei vannak.

Beszélgetünk egy kicsit a suliról , barátokról. Elmeséli,hogy két hete hagyta ott a barátja és most nem ér rá eljárni mert sokat tanul. A kollégiumban pedig csak lányok vannak.Nagyon fáradt lehet mert amikor egy kicsit elhallgatunk lecsukja a szemeit és a feje lekókad. Nem is zavarom csak néha pillantok rá. Egy ilyen pillantásnál tűnik fel,hogy a szoknyája felcsúszott és kilátszik a csipkés bugyiba bújtatott *****ja. A jobb keze a combján és a mutatóujja önkéntelenül fel-alá simogatja a *****ját a bugyin keresztül.

Alig tudom levenni a szemem rögtön erekcióm lesz. Várok egy kicsit majd a jobb kezemmel én is finoman simogatni kezdem a *****ját. Ő nem adja jelét,hogy észrevette volna. Egy kicsit előrébb nyomja a csípőjét és érzem,hogy a bugyija kezd nedvesedni.Így haladunk vagy öt percig amikor félretolja a kezemet és félrehúzza a bugyija szárát. Továbbra sem mutatja hogy felébredt volna de nem hiszem,hogy nem tudja mit csinál. Próbálom a bugyi szár mellett csiklandozni a csiklóját és végigszántok a kisajkak közötti völgyben egészen le a lukacskáig.

Ekkor felriad. Azt mondja,hogy nagyon finom kezem van és régóta hiányolja simogatást. De még szűz és erre vigyázni is akar. A barátjával eddig csak simogatták egymást és franciáztak. Megnyugtatom,hogy vigyázok rá és folytattam sz izgatását. Peckeltem egy kicsit a csikjóját. Időnként lecsúszott a kezem a nedves vágaton és körbe simogattam a hüvelye bejáratát. Majd vissza. Nem kellett sokáig csinálnom amikor hirtelen előrenyomta a csípőjét és a ujjam mélyen beleszaladt a szűz lukacskába. Ekkor hangos sikoltással élvezett el. szerencsére az ujjammal nem szakítottam el a hártyáját igy szüzességét is sikerült megóvni.

Néhány perc pihegés után feléledt és sliccem felé kezdett tapogatózni. lehúzta és nagy nehezem kiszabadította a már rég mereven álló fakamat. Olyan apró keze volt,hogy alig érte el a makkom alját. Finoman elkezdte simogatni a csupasz makkom száraz bőrét. Mintha villámütés ért volna. Sürgösen kerestem egy mellékutat ahová félreállhatok. Már alig láttam az utat amikor sikerült megállítani az kocsit és hátra dönteni az ülést. Ő éhesen vetette magát a péniszemre és elkezdet először a makkját nyalogatni majd egészen mélyen a szájába vette.Én fél kézzel ügyetlenül kiszabadítottam a picike melleit a topból és lekezdtem bimbóit morzsolgatni. Ilyen előkészületetek után nem kellett nekem sok és máris a szájába élveztem. Sajnos nem nyelte hanem kiköpte. Azt mondta nem képes megszokni az ízét.

Dea mellei simogatásától ugy feizgult,hogy kénytelen voltam szárazra nyalni amit ő ismét hangos sikoltással köszönt meg.

Aznap otthon kicsit magyarázkodni kellett,hogy miért maradtam tovább dolgozni de megérte.

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Bali

Felvennél egy ilyen stoppos lányt?