Megkérdezte mit szeretnék? És ezt követõen végre kipróbálhattam azt amit már nagyon régóta szerettem volna. Hatalmas melleit simogatva aprócsókokkal haladtam le és le és még lejjebb.

Blog

Hirdetésfeladás

Egy srác első szexuális élménye

Megkérdezte mit szeretnék? És ezt követõen végre kipróbálhattam azt amit már nagyon régóta szerettem volna. Hatalmas melleit simogatva aprócsókokkal haladtam le és le és még lejjebb.

Húszéves voltam,félénk és vissza húzódó, úgyanakkor dultak bennem a hormonok, képek filmeket nézegettem és rátaláltam különféle szexpartner keresõ oldalakra. Az egyik oldalonvaló regisztrálás után, ráakadtam egy tõlem tíz ével idõsebb molett hölgyre, akivel leszerveztünk egy találkozót. Felvértezve bizonytalansággal és kételyekkel a képességeimet illetve, no meg persze egy családi pakk óvszerrel, elmentem a megbeszélt szállásra, és vártam amíg meg nem jött, addig lezuhanyoztam egy hosszú busz út után, és hát épp kiléptem a zuhanyból amikor meg csörrent a telefonom - meg jött - gondoltam magamban és nyirkos testel anyaszült meztelen rohantam be a szobába a telefonomért. Õ volt engedjem be. Csak egy farmert kaptam hirtelen magamra és lementem elé fölkísértem.


Mind kettõnknek szokatlan volt a szituáció, egyikönk sem szexeltmég vadidegennel, csak hát én még elõtte senkivel sem. Kicsit beszélgettünk még enyhe félhomályban. Lekerült róla a felsõ ruha, kicsit tanácstalanul megjegyeztem neki hogy lehet hogy nem teljesen vagyok normális képességekkel megáldva, azzal a lendülettel toltam le a farmert és elõbukkant a félárbócon ágaskodó tehetségem.


Ahogy le került a hölgyrõl az alsónemû is, elkezdtünk csókolózni, simogatózni, éreztem hogy a hímtagom majd szét veti tõle a vér.

Megkérdezte mit szeretnék? És ezt követõen végre kipróbálhattam azt amit már nagyon régóta szerettem volna. Hatalmas melleit simogatva aprócsókokkal haladtam le és le és még lejjebb. Némi hatásszünetet tartva, amíg végig futott rajtam - vajon milyen íze lesz?- azzal a lendülettel oda tettem az arcom a barlangjához, és elöbb a külsõ ajkain kezdtem finoman siklatnia nyelvem, majd széthuztam a kapukat és áttértem a kiskapukra. Finom nyelvcsapások közben éreztem ahogy egyre jobban sikosodik az arcom körül, majd amit elõtte csak olvastam, akkor végre valóra vált. Befurtam a két ujjam, és enyhe csavarással toltam ki - be közben persze nyelvem is járattam a testtáján tovább. Ezen játékomban annyira bele feletkeztem, annyira élveztem, hogy észre sem vettem hogy hanyadszorra vonaglik a kéjjtõl. Akkor is csak azért hagytam abba mert szólt hogy most már én jövök.

Kicsit újra rámtört az aggódás, hogy hogy fogok teljesíteni, de el hesegettem, hisz azért mentünk oda mind ketten hogy élvezük egymás társaságát. úgy hogy hagytam magam. És hirtelen megéreztem az ajkainak az érintését addigra már igen csak feszülõ férfiasságom végén. Éreztem ahogy a nyelve cikázik fel - alá, sosem éreztem még olyat elõtte. - fantasztikus volt- volt egy pillanat persze amikor a heréimen is jáccott kicsit, és erõteljesebbet szívott rajta, az nem annyira esett jól, jeleztem is neki, és ismét kaptam a lágy kellemes isteni ingereket. Mielõtt vissza tért volna kélylécem hegyéhez, mondta hogy látom hogy már nagyon élvezem és nem szeretné hogy ha a szájába mennék el ugy hogy huzzunk rá gumit. Bele is mentem, de éreztem hogy lehet hogy nem lesz jó vége. Elsõként szájjal igyekezett felrakni, csak rosszul fordult a szájában a gumi és azzal az odalával nem akart föltekeredni, nem mondom azis elég kellemes volt ahogyan próbálta felhelyezni, Azomban amikor kézzel a dorongom hegyéhez illesztette a gumit, egy hatalmasat lõttem bele. Egy hamar nem fogom elfelejteni azokat a rémült szemeket. (utolag megtudttam, amiatt aggódott hogy 'szegény srác, még nem volt punciban és nem is lesz') Mondtam neki ' semmi baj, húzok másikat'.

Kis mértékben ernyedtem csak meg, ugy hogy kicsit megtöröltük, és huztam rá egy új gumit, kaptam rá egy puszit, amitõl ismét vigyázba vágta magát.

Ezt követõen közölte velem, hogy vágyik már rá hogy benne legyek, de csak óvatosan, 5 éve nem volt senkivel. Én meg még elõtte soha ugy hogy ami tõlem telt én megtettem. Finoman becsusztattam, és megáltam egy pillanatra, jött felém a kérdés 'ugye kellemes?' nagyon is az volt, semmi hez nem fogható. Közölte 'figyelj csak!' és kezdtem érezni a hímtagomon, ahogy a hüvej izmaival jáccik. Nem mozogtam de még kellemesebb volt mint az azt megelõzõ érzés. majd elkezdtem mozogni. Én felül, õ alul. Néhány hang amit adott kicsit megérmiítettközben, de láttam rajta hogy élvezi. Sajnos azt megbecsülni nem nagyon tudtam hogy elélvezette már, de annaka póznak is az lett a vége hogy ismét sültem egyet, de egy rövid törlés és gumi csere után, én feküdtem alul és rám ült. A fantaszikus érzések hullámvölgyét jártam, és amikor ismét csúcspont közelébe értem, jeleztem is neki, amire heves extázis közben határozott hangon válaszolva közölte hogy MÉG NE! Fura volt, olyan mint egy kéjjes parancs, csak hogy kicsit megilyedtem és akkor már nem is éreztem annyira csúcson magam. Azután nem sokkal ismét éreztem hogy a legfelsõ csúcsfelé közelítek, ismét szóltam, de ezuttal a várj még szavai nem hatottak rám ugy, és elmentem. Õ meg ekkor kezdett csak igazán lovagolni, mondtam neki hogy várjon mert lecsuszik a gumi, és bajlesz, erre csak azt mondta ' nem lesz, spirálom van'. Ez olyan löket volt hogy, az élvezés utáni kis kellemetlen érzés a hímtagomban, - a közvetlen utánna történõ mozgás miatt - egybõl megszûnt, némileg pornófilmesen és erõseket löktem rajta alulról, és hatalmasat nyögöt, és akkor elõször vettem észre hogy elment.

Ezt követõen egyegy zuhanyzás megszakítással még jáccottunk pár kört, jól tettem hogy 10 db-os gumi csomaggal mentem, majdnem kellett mind. Ez után még 3-om alkalommmal találkoztunk, talán egyszer azt is elmesélem. minden esetre ez után az alkalom után közölte velem hogy nem hiszi hogy szûz voltam, pedig addig a napíg így volt. Azóta sem voltam még senkivel, pedig már évek teltek el, mondjuk ugyan olyan srác maradtam mint voltam is, félénk és vissza húzódó.

hát ez volt az én elsõ élményem, remélem tetszett.

 

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Ákos

Neked milyen volt az első?