Odairányította a gépi faszt én meg elindítottam. Nyögtem, közben őt néztem, láttam hogy alig bír magával. Mellettem állt. A gép dugott, vastag óriás csúszkált bennem, dörzsöltem a csiklóm.

Blog

Hirdetésfeladás

Futár srác és a bszógép

Odairányította a gépi faszt én meg elindítottam. Nyögtem, közben őt néztem, láttam hogy alig bír magával. Mellettem állt. A gép dugott, vastag óriás csúszkált bennem, dörzsöltem a csiklóm.

Már jó ideje flörtölgettünk mindig mikor csomagot hozott.

Magas barna, szép mosolyú kb harmincas srác.

Legutóbbi maszturbációim közben úgy dugtam a puncim, hogy rá gondoltam.

Szexoldalról rendeltem egy óriás spriccelős dongot meg egy szexgépet. Tudtam hogy ő hozza ki. Kicsi miniszoknya, csöcsök kitesz, friss punci, popsi borotva. Srác jött is, végigmért rendesen.

Én: Jajj már nagyon vártam ezt a boldogság csomagot!

És már kezdtem is feltépni.

Ő: Ennyire? Mi ez?

Én: Szexgép

Nézett egy nagyot.

Ő: Neeee. Muti.

Én: Mennyi időd van? Segíthetnél összerakni.

Ő: Nem sok, max 15 perc.

Én: Gyere.

Ajtón belülre léptünk, eléggé bátortalan volt vagy csak hitetlen, hogy ez megtörténik, kezébe nyomtam a csomagot, értette a célzást, tépte fel mintha az élete múlna rajta. A szexgépen gyakorlatilag nem kellett semmit összerakni, csak a hozzá való farkat ráhúzni. Nem szólt csak nézte hogy tényleg ez van benne. Amíg térdelt előttem és a nejlonból bontogatott, felültem az asztalra vele szemben. Feszes, nagy, csöcsöket a topomon kívülre raktam és összecsukott lábaim közt puncimat kezdtem simogatni.

Én: Ugye nem baj ha ráízzítom magam?

Felnézett a csomagolásból ekkor szétnyitottam a lábam és kéjesen nyögtem, bal kézzel cicit markolászva, jobb kezem 3 ujja punciba tolva.

Srác szólni sem tudott. Felállt velem szemben a székre tette a szexgépet, rajta a műfarokkal. Nacin keresztül láttam hogy áll a farka.

Ő: Itt jó lesz?

Széthúztam a nagyajkakat két kézzel, punci lukba teljesen belelátott, éreztem ahogy folyik ki a puncilé.

Én: Dugd be ide.

Odairányította a gépi faszt én meg elindítottam. Nyögtem, közben őt néztem, láttam hogy alig bír magával. Mellettem állt. A gép dugott, vastag óriás csúszkált bennem, dörzsöltem a csiklóm.

Ő: Ez igen. Segítsek?

Nézett a csikló dörzsölős kezemre.

Én: Bármidet belém rakhatod tövig. Közben pedig megfogtam a farkát. Keze a csiklóm nyomogatását átvette de ráhajolt egyből és bő nyállal szívni, nyalni kezdte. Kiszabadítottam a farkát ami egy 17-18 körüli átlag lehetett de brutál vastag. Egyből szopni kezdtem a makkot ami alig fért be a számba. Folyt az előváladéka a kezemre. Nagyon finom íze volt, szépen borotvált. Imádok ménytorkozni és egyből leengedtem a faszt torokra amin annyira meglepődött hogy szinte felordított. Alig kaptam levegőt, annyira faltam, teljes odaadással szoptam, lábaim óriás terpeszben közben.

Ő: El fogok így élvezni bébi.

Kivettem a farkát a számból.

Én: Akkor gyere és dugj meg jó keményen végre!

Kiszedte a műfaszt belőlem, és a nyíláshoz igazította magát. Kezdte betolni lassan, én közben 4 ujjal csapkodtam a csiklóm.

Én: Csattogjon ám az a punci!

Ő: Nagyon keményen meg foglak dugni!

Rámarkolt a csöcsökre és nem szórakozott, betolta a farkát tövig, aztán olyan olyan vadul mozgott hogy cuppogott, csattogott a puncim. Puncim bejáratott volt, sokkal nagyobb faszokhoz szokva de ez a vastagság kitöltött rendesen. 2 ujjamat bedugtam a farka mellé,annyira kitágultam már.

Én: had üljek rád.

Elfeküdt a földön, ráguggoltam de úgy húzott a farkára hogy majd felborultam. Fogta a fenekem és nagyon durván rángatott magán, közben nézte ahogy tövig bennem van. Nyakamig ugráltak fel a csöcseim. Visítottam az élvezettől. Imádom ha keményen dugnak. Ráhajoltam és a fülébe súgtam:

Dugd meg a fenekemet is, kérlek. Élvezz bele!

Felcsillant a szeme.

Ő: Azt már nem fogom sokáig bírni, beléd élvezek mindjárt.

Még húzott párat a puncimon, leszálltam róla, bedöltem elé az asztalra, széthúzta a fenekem. A puncilével kente be a lukat. Dugta bele az ujját, egyet, kettőt. Érezte hogy gyorsan tágul.

Én: a gépet tett a puncim alá.

Naná hogy nem hagyom ki, élvezem én a többes dugást.

Beigazította a puncimba a műfaszt, elindítottam. Farkát a popsi lukhoz nyomta, finoman, óvatosan tette bele. Annyira feszített a vastag makkja meg alulról a 20/5s döfködő műfasz hogy visítottam. Húztam szét a fenekem még jobban. Berakta majd nem tövig, pumpálni kezdte a seggem, hörgött közben, a cicikbe kapaszkodott. Éreztem hogy lüktetek, önt el a forróság. Imádom ha két farok dolgozik bennem. Ezt a srácot így még soha nem elégítette ki senki ennyire gátlástalanul az biztos.

Puncim, popsim cuppogott, csattogott, itt volt végem.

Én: Végem van, most dugjál jó keményen.

Feljebb vettem a fokozatott, a srác már totál tövig nyomta a fenekem, hatalmasat vonyítva élveztem. Kb 5 mp múlva nagyon erősen tolt egyet és beleélvezett a seggembe. Hörögve, remegve. Sok spermája volt, nagyon telenyomott.

20 perc volt az egész, tényleg mint a nyulak.

Letakarította magát és rohant is.

Ő: Ilyen mélyen még senkit nem dugtam seggbe. Legközelebb ismétlés?

Én: Ha gondolod, ma rendelek valamit, 2 nap múlva jöhetsz, nyitott puncival várlak.

Nagyon nevettem.

Odahajolt hozzám és nyelves csókkal köszönt el, kezével még megsimogatta a puncim.

Hát isteni volt. Dugás a javából.Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Aletta