Egy plázában hétköznap délután a H&M elôtt találkoztunk, szenvedélyes csókok, cirógatás, aztán indultunk is befele.

Blog

Hirdetésfeladás

Izzó próbafülke

Egy plázában hétköznap délután a H&M elôtt találkoztunk, szenvedélyes csókok, cirógatás, aztán indultunk is befele.

A kis petting után üzenetváltásba kerültem egy másik MILF-el, Katival.

Megvolt az összhang, szimpatikusak voltunk egymásnak, persze én mit sem sejtve találkozni akartam, de valamiért csak húzta az idôt. Teltek-múltak a napok amikor is egyik beszélgetésünk közben küldött egy meglepô fotót - nem, nem akt fotót, az már nem volt meglepô;) - amin Kati egy buliban van, méghozzá az elôzô parkos kalandom által megismert Nórival pózol.

Bevallom ôszintén, köpni-nyelni se tudtam, azt hittem itt vége is mindennek, de próbáltam elviccelni a dolgot mondván: mindkettôtöknek jó az ízlése:).

Sikerült elvenni az élét a dolognak és tovább beszélgettünk, megemlítette, hogy már alaposan kibeszéltek és tudja nagyon ügyesen csókolok, válaszoltam is, hogy élôben kellene kipróbálni.;)

Mivel Kati is házas volt nehézkesen talált szabad idôt, de megbeszéltünk egy gyors talit, hogy letesztelhesse a csókjaimat. Röpke negyedórára találkoztunk, hosszasan csókolóztunk, közben simogattam, cirógattam, de mennie kellett, haza.

Következô nap bevallotta mennyire felizgult, szó szerint tocsogott a bugyija, de nem akart többet találkozni, mert nem akar elvenni barátnôjétôl Nóritól.

Kicsit úgy éreztem két szék közé a földre estem, mert arra jutottak, hogy kényelmetlen, ha mindkettôjükkel vagyok, azonban féltékenyek lennének egymásra, ha csak az egyikük kapna meg. Persze nem adtam fel, és tovább ostromoltam Katit, és elmondtam a vágyamat, mennyire szeretném érezni egy izgalmas helyen. Hosszas irogatás után belement, de azzal a feltétellel, hogy Nóri errôl semmit sem tudhat.

Egy plázában hétköznap délután a H&M elôtt találkoztunk, szenvedélyes csókok, cirógatás, aztán indultunk is befele.

Én közben lekaptam néhány inget, mintha tényleg ruhát próbálni mennénk, de itt már majd szétrobbant a farkam, nagyon kívántam.

5 perc múlva már a próbafülkében álltunk és kicsit zavartan néztünk egymásra, de egy újjabb finom csók felizzította vágyainkat.

Finoman megfogtam a fejét és szenvedélyes smárolás közepette a bugyijához ért a kezem, éreztem a lángoló punciját, éreztem ezt csak én olthatom el!

Nem bírtam és egy finom mozdulattal a bugyijába csúsztattam a kezem és finoman körözni kezdtem a csiklója felett, izgalmas volt ahogy a sok nedven csúszkál az ujjam, éreztem ez nem elég neki és a szûk punciját próbáltam elôbb egy, majd két ujjal, egyre hevesebben zihált, figyeltem minden rezzenését, minden kis nyögését. Azt akartam sose feledjen el, néhány perc múlva hirtelen összerándult és átölelve belém kapaszkodott. Kaptam egy aranyos puszit a számra és leült a székre ami a fülkében volt, majd kiszabadította a kemény farkamat és finoman végig nyalta, majd megszorította, láttam rajta tetszik neki.

Felnézett a szemembe és finoman elkezdte szopni a farkam, egyre gyorsuló tempóval szívta, mint aki nem akarja elszalasztani a pillanatok. Elmondása szerint - mondjuk látszott is rajta - sosem élveztek még a szájába, még a férje sem, ám én nem bírtam tovább, 10 perc után olyan óriási adag selymes spermát lövelltem a szájába, hogy kiköpni sem tudta, a felét egybôl lenyelte - ezt késôbb ô maga mondta el -, a farkammal a szájában, kicsit zavartan nézett fel, de - érezte - már mindegy volt és lenyalta a farkamról az utolsó cseppet is, istenien izgató volt ahogy a szája szélérôl lenyalta magjaimat.

Rendberaktuk magunkat és elindultunk kifelé, még volt egy kis idônk így a plázában sétálgattunk és azon nevetgéltünk, hogy fogorvoshoz megy épp és reméli nem fogja meglátni/érezni.:)))

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Lajos