A múltkori mozizáson felbuzdulva most egy nyilvánosabb helyet szemelünk ki..

Blog

Hirdetésfeladás

Nyilvános szex az étteremben

A múltkori mozizáson felbuzdulva most egy nyilvánosabb helyet szemelünk ki..

A múltkori mozizáson felbuzdulva most egy nyilvánosabb helyet szemelünk ki; úgy döntöttünk, hogy a vibrotojásunkkal meglátogatunk egy éttermet. Időközben rájöttem, hogy melyik gomb pontosan mire jó a távirányítón, így már rutinosan kezeltem vele a vibráló tojást.

Otthon szépen felöltöztünk; ő térdig érő, bő szoknyát húzott, testszínű combfixet, kis inget blézerrel, én szintén inget és szövetnadrágot. Az öltözködés végeztével odaállt elém, kezében a tojással, hogy akkor helyezzem fel. Egy alul nyitott bugyit viselt. Elé térdeltem, felhúzta a szoknyáját és kissé terpeszbe állt. Széthúztam a bugyi nyílását és kényeztetni kezdtem a csiklóját, majd két ujjamat a hüvelyébe vezettem. Ahogy izgattam, egyre nedvesebb lett. Mikor már elég nedvesnek tűnk, a számba vettem a vibrotojást és alaposan benyálaztam. Kihúztam a puncijából az ujjaim és odaillesztettem a tojást a hüvelyének bejáratához, majd lassan feltoltam. Lenyalogattam az ujjaim és felálltam. Átöleltem és megcsókoltam.

Az étterembe érve elfoglaltuk az asztalunkat. A pincér hozott étlapot - rendeltünk inni - és böngészni kezdtünk. Megbeszéltük melyikünk mit enne. Kitettem a távirányítót az asztalra - szerencsére nem túl kirívó - és vártuk a pincért. Ahogy közeledett, bekapcsoltam a tojást. Párom már rutinos volt, így simán eldiskurált a pincérrel, majd rendeltem.

Míg vártunk az ételre, beszélgettünk. Közben néha bekapcsoltam hosszabb-rövidebb időre a tojást rezegni különböző fokozatokon.

Megjött a leves. Elkezdtünk enni - közben rezgett benne a tojás. A második fogás alatt pulzálva izgatta. Láttam rajta, hogy már nagyon vágyna kettesben lenni. A desszertnél már szorosan összefonva voltak a lábai. -

Azonnal fizess és menjünk - adta ki az ukázt, miután elnyelte a desszertet.

Intettem a pincének, kértem a számlát és távoztunk. A lift felé vettem volna az irányt, de megragadta a kezem és a lépcsőház felé húzott. Belökte az ajtót és az első lépcsőfordulóig rángatott. Ott megállt előttem, lehúzta a cipzáram, kikapta a farkam a nadrágomból miközben a még mindig rezgő tojást kihúzta a hüvelyéből.

Megfogtam a fenekét, felemeltem. A hátát nekitámasztottam a falnak. Igazított a farkamon és behatoltam. Lábaival átkarolta a derekam. Hevesen csókolóztunk, a nyakamba kapaszkodott. Erőteljes lökésekkel mozogtam benne. A korábbi izgatás miatt 1-2 perc alatt elélvezett.

Ekkor ráállt a saját lábaira, hátat fordított nekem, terpeszbe állt és kissé bepucsított. Mögé léptem, felhúztam a szoknyáját és ismét behatoltam. Megmarkoltam a fenekét és hevesen lökdösni kezdtem. Kezem le-lesiklott harisnyás lábára. Az átélt izgalmak hatására én is hamar elélveztem.

Kissé rendbe szedtük magunkat, majd egy forró csók után folytattuk utunkat hazafelé.

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Palack

Jöhet egy kis izgalom?