Közben látom, hogy Évit Andris és Feri egyszerre döngetik, Edit a székben ülve nézi Őket és közben hevesen játszik magával négy újját tólta be magának, gondoltam ha épp le is kókadt férfiasságom besegítek neki, odaléptem hozzá, letérdeltem a szék elé és e

Blog

Hirdetésfeladás

Születésnapi buli

Közben látom, hogy Évit Andris és Feri egyszerre döngetik, Edit a székben ülve nézi Őket és közben hevesen játszik magával négy újját tólta be magának, gondoltam ha épp le is kókadt férfiasságom besegítek neki, odaléptem hozzá, letérdeltem a szék elé és e

Feri egy alkalommal azzal hívott, hogy az eddigiektől eltérően szabaddá tudom-e tenni magam az egyik hétvégén, mivel Gabinak szülinapja lesz így szeretne számára egy meglepetés bulit szervezni. Megegyeztünk, hogy találja ki a dátumot és meg megoldom valahogy, említette, hogy ez ezért nem lesz egyszerű, mert többeknek kell, hogy megfeleljen az időpont.

Körülbelül egy hét múlva hívott a konkrét időponttal, hogy akkor az nekem megfelel-e, gyors egyeztetés a naptárammal és természetesen nekem is megfelelt. Két nap múlva hívott hogy hány órára hova kellene mennem. Kérdeztem mit vigyek ajánékba, van-e valami frankó ötlete, javasolta, hogy vegyek Gabinak valami szexi fehérneműt.

A megadott időpontban megérkeztem egy borvidéken található kis nyaralőba, amit Feri bérelt ki, elém jött, elmondta, hogy hatan leszünk és bemutatott az addigra már megérkezett 40-es párnak Editnek és Andrásnak. Edit egy pici vékony hölgy, nagyon formás popsival és szép kerek kis mellekkel, hosszú fekete haja coffban hátúl összefogva. Azonnal éreztem, hogy kár lett volna ezt kihagyni, mert azonnal megmozdult valami a nadrágomban. Reméltem az fog történn, amit bevillant számomra mikor megláttam Őket. Megtudtam, hogy Gabi a barátnőjével Évivel fog érkezni, mert egy csajos hétvégére számít, semmit nem tud a szervezkedésről.

Kis idő elteltével a lányok is megérkeztek, átesve a meglepetésen, és a még szükséges bemutatáson, hisz Évivel még nem találkoztunk sem én, sem pedig Edit és András. Mindenki bepakolt a szobájába. Évi egy vékony sportos hölgy, 30-as évei elején, kis feszes fenékkel, karcsú derekkal és az alakjától eltérően elég nagy mellekkel, beköltözött a szobámba, hiszen a nyaralóban mindössze három hálószoba volt. Felnyírt szőke haja, az orrában található kis piercing azonnal megmozgatta fantáziám, majd észrevettem, hogy a nyelvében is van egy na nekem nem is kellett több teljesen kész lettem.

Gyorsan összekapta magát kis csapatunk és irány a pince borkostolás céljából, ezt a részt nem részletezném, azon kívül, hogy végigkóstoltunk jó néhány bort, kiválasztottuk, hogy mi lesz este a vacsorához, Közben Évi több alkalommal az ölembe ült, aminek meg is lett a hatása, mikor megérezte, hogy megmerevedtem már fel sem állt az ölemből ott izgett mozgott a borozgatás közben. Nekem sem kellett több óvatosan benyúltam a combjai közés és elkezdtem simogatni, ami szemmel láthatóan tetszett neki. Irány vissza a nyaraló, már mondhatni mindenki jól érezte magát, Évi belém karolt, és nevetve mondta, hogy beszéltek Gabival egy pár szót rólam, nem csalódott bennem.

Visszaérve a nyaralóba a lányok közöték, hogy menjünk frissítsük fel magaunkat estére előszőr mi pasik, majd ők következnek. Zúgó fejjel mentem vissza a szobába gyors zuhagy, majd beleugrottam egy rövid nadrág póló kombóba, és irány vissza a földszinti nappali. Andris már ott volt, Feri is befutott pár perc elteltével, a lányok pedig ellebbentek. Szerintem összebeszéltek, mert kb. 3/4 óra múlva együtt érkeztek meg. Gabin egy testre feszülő fekete ruha volt mint később kiderült számomra comfixel és magassarkuval kombinálva. Edit fehér miniszoknyát, egy rövid toppot öltött magára mely épp, hogy a mellei alá ért, papuccsal. Évin egy fekete nagyon testre feszülő fekete latex hatású nadrág volt, mely annyira szűk volt, hogy minden kis domborulat látszódott a testén, egy fehér mélyen dekoltált testre símló felső és magas sarkú fekete papucs zárta a sort.

Fogyasztottunk a hidegtálakból pár falatot, közben nyíltak a boros palackok, és a pálinkás üveg is levegőt kapott, néhány pohár elfogyasztását követően jött az ajándék osztás, de ez már senkit sem érdekelt igazából.

A lányok leültek a kanapéra, majd megszavazták, hogy az ünnepelté a választás joga.

- Bocs lányok, most mind a három fiú engem fog kényeztetni előszőr, hisz én vagyok az ünnepelt, gyertek csak ide!

Évi és Edit kicsit félre húzódott, hogy mi kerülhessűnk Gabi közelébe. Andris egy laza mozdulattal elővette farkát és betette Gabi szájába, aki elkezdte ütemesen szopni, Feri Gabi melleinek esett neki, azokat csókolgatta, én meg hírtelen ötlettől vezézelve Gabi elé térdeltem megemeltem lábait, hogy lehúzzam bugyiját és elkezdjem nyalni, na ez nem sikerült mert nem viselt a ruhája alatt semmit! Így nem volt mit tenni nekiestem édes csiklójának és elkezdtem szivogatni nyalogatni, nyelvemet időnkét jó mélyre bedugva a hüvelyébe mely ekkor már igen rendesen be volt nedvesedve. Elkezdetem újaimmal is kényeztetni, előszőr egy majd mégegy csusszant be nedves barlangjába, melynek meg is lett az eredménye, mert elkezdte emelgetni a csípőjét, nekem sem kellett több, popsiját is célba vettem, ekkor már egyszerre szopta erit és Andrist jó mélyem bevéve szerszámukat. Egyre erősebben újjaztam, majd mindkét nyílásába 2-2 újj csusszant, melynek eredményeként szopás közben hangos nyögések hagyták el ajkait. Gabi kezdett kész lenni, utasította Andrist, hogy üljön az ágyra, majd farkát el sem ereszteve egyszerűen beleült, Ferinek sem kellett több közölte Gabival, hogy most szétdugja a popsiját. Helyet is engedtem férfitársaimnak, közben figyelmem Edit és Évi irányába fordult, akik az ülőgarnitúra 2-es részén játszottak egymással.

A lányok hevesen csókolóztak, miközben egymás sima domburatait kényeztették lábuk között ekkor már mindketten teljesen meztelek voltak. Feléjük fordultam, és megkérdeztem beszállhatok-e, Választ nem is kaptam Évi egyszerűen elkapta a farkam, és elkezdett szopni, ilyen jó még soha nem volt nagyon izgatott a piercing a nyelvében. Majd, hogy Edit se unatkozzon Ő is beszéllt, közben elkezdtem felfedezni a lányok nedves kis pináját, na itt nem kis meglepetés ért mert Évinek a csiklójában is volt egy kis piercing két gömbbel.

Azonnal rámozdultam és elkezdtem nyalni azt az édes kis csiklót, persze ehhez helyet kellett változtatni, én lefeküdtem a kanapéra Évi ráült a számra, hogy könnyen hozzáférjek, így ketten szoptak közben, mit ne mondjak alig bírtam magam visszatartani, egyetlen szerencsém volt, hogy ha iszok egy kicsit elég nehezen megyek el. Közben Feri magára hagyta Gabit Andrissal és elkezte hátulról dugni Editet. Kis idő elteltével Évi leszállt rőlam, majd felültetet a kanapén, nekem háttal óvatosan beleült a formás nagyon szűk kis popsijával a farkamba. Edit nem esett ki a szerepéből Azonnal odafordult Évi piercinges csiklójához és elkezdte hevesen nyalni, miközben Feri egyre hevesebben dugta hátulról.

Közben hallottam, hogy Gabi hatalmasat élvez Andrissal, Évi is egyere hevesebben zihált, gondoltam lassan el fog menni Ő is. Nem is kellett sokat várni pár perc elteltével megfeszült a teste és hatalmasat élvezett, nekem sem kellett több azonnal elmentem én is. Ekkora orgazmusom nem tudom volt-e valaha, de most szinte eszméletemet vesztettem. Közben Feri szintén váltott áttette farkát Edit popsijába, aki Évi segítségével szintén hatalmasat élvezett. Én csak ültem a kanapén és néztem ki a fejemből, ilyen élményben nem hittem, hogy valaha részem lesz.

Mikor mindenki lenyugodott ismét a poharak felé fordultunk, ittunk pár kortyot, ültem a kanapén Évi meg az ölemben oldalra fordula. Az egész csapat nagy össze-visszaságban pihegett és folyta a beszélgetés.

Ahogy ott ülök Évivel az ölemben miközben izeg mozog érzem, hogy ismét kezdek megkeményedni, persze ezzel Ő is azonnal tisztában volt, de úgy csinált mintha nem venné észre, de ahogy fszkelődött egyszer csak azt érzem, hogy becsusszanok az igen csak nedves pinájába, közben odasúgta nekem, hogy ne csinálj semmit. Na de hogy lehet ezt titkolni, azonnal észrevették a többiek, Edit közölte Évivel, hogy pattanjon le rólam, mert most Ő fog meglovagolni. Évi sértődőtten leszállt rólam, és helyet engedett Editnek, aki szemben velem rámült és megcsókolt. Évit elvesztettem szemem elöl, pedig nagyon kívántam, de rajtam lovaglt egy pici formás nő, így átadtam magam az élvezetnek. Ahogy ott tevékenykedünk érzem, hogy valaki Edit mögé helyezkedik, majd mikor Edit megállt a mozgásban, valaki szépen behatol a popsijába, elnézve Edit mellett Feri vigyoegó arcát tekintetem meg. Hevesen elkezdte dugni Edit popsiját, nekem nem is kellett mozognom, Edit egyre erősebben tolta hátra a fenekét, nagyon elkezdett beindulni. Ahogy így dugtuk Editet egyszer csak Gabi áll főlém, és közli velem, hogy azt szeretné ha kinyalnám alaposan a kis punciját. Ismét helyezkedés, hogy mindenki a helyére kerüljön, Gabi ráült a számra szemben Edittel, aki ekkor már kezdte elveszíteni a fonalat. Ahogy járt benne a két fasz egyre hangosabban nyögdécselt, majd hírtelen elélvezett. Gabinak sem kellett több azonnal átvette Edit helyét és egy hírtelen mozdulattal beleült a farkamba. Nem kellett neki sok meg lássuk be nekem sem, nemsokára mindketten elélveztünk, hagyott lenyugodni, majd óvatosan leszállt rólam.

Közben látom, hogy Évit Andris és Feri egyszerre döngetik, Edit a székben ülve nézi Őket és közben hevesen játszik magával négy újját tólta be magának, gondoltam ha épp le is kókadt férfiasságom besegítek neki, odaléptem hozzá, letérdeltem a szék elé és elkezdtem nyalni. Átengedte részemre a terepet, így én toltam fel neki négy újjam miközben hevesen nyaltam a csiklóját. Elértem a kívánt célt mert egyre hevesebben zihált, és adta az utasításokat mit hogyan szeretne. Legtöbbet a még szót hallottam, így egyre mélyeben nyomtam fel újjaim Edit hüvelyébe, majd mikor bennt volt a kézfelyen félig gondoltam megprbálom az agész kezem betolni neki. Na ez nem könnyen de sikerült, de nem akartam neki fájdalmat okozni, ezért óvatosan tóltam egyre beljebb a kezem. Edit megfogta a csuklóm felett a kezem, majd szabály szerűen felhúzta magát a kezemre, közben hangosan nyögdécselt. Az egész kezem benne volt pár pillanat múlva hangosan elélvezett, én meg óvatosan kihúztam kezem a hüvelyéből. Ez követően ismét beszélgetni kezdtünk, de mivel már hajnali 3 óra volt takarodót fújt a társaság. Így mindannyian vissazvonultunk szobáinkba.

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Tek