A barátnőm és a barátom egyszerre szeretkezett velem

Blog

Hirdetésfeladás

Bekötözte a szememet

A barátnőm és a barátom egyszerre szeretkezett velem

20 éves vagyok, a barátommal már csaknem egy éve együtt vagyok, nagyon jól kijövünk, szeretjük egymást. Csupán annyi a probléma, hogy ritkán találkozunk. Főiskolára járok, albérletben lakok, csak hétvégére járok haza. Nemrég volt a névnapom. Nem szeretem magam körül a nagy felhajtást, a zajos füstös bulikban sem érzem jól magam általában. Tudta ezt jól a párom is, ezért nagyon megörültem, amikor étterembe hívott vacsorázni. Együtt még sose voltunk ilyen helyen. Persze nem valami drága helyre mentünk, de nem is kínai kajáldába. Zakót vett fel nyakkendővel, olyan szexi volt!

Az este első része nagyon jól sikerült, a folytatás viszont még jobbnak ígérkezett. 11 felé értünk vissza az albérletbe. Teljesen átjárt már a bizsergés, alig boldogultam az ajtón a sok zárral. Odabent teljes sötétség és csönd volt, csak mi ketten leszünk végre! Csókolóztunk a szoba közepén, közben lassan vetkőztettük egymást. Levettem a zakóját, kigomboltam az ingjét, ő pedig a blúzomat tárta szét, csókolgatta a mellem közét és benyúlt a szoknyám alá. Szinte forrt a vérem, úgy kívántam Őt!

Teljesen meztelenre vetkőztünk, az ágyat már délután megvetettem, csak ránk várt. Egy kis éjjeli lámpát kapcsoltam csak, hogy mindketten gyönyörködni tudjunk egymás vonalaiban. Szokatlan ötlettel állt elő kedvesem, vékonyka láncot vett elő. Nagyon ismerős volt, azt hiszem az egyik nadrágom díszét csórta le, de nem haragudtam érte. Szeretett volna jelképesen kikötni vele! Nem vonzódtam korábban az ilyen dolgok iránt, de bíztam már benne annyira, hogy belementem. Amúgy is olyan ártatlannak tűnt a láncocska, mi bajom lehetett volna tőle. Megkaptam a csuklómra a vékony láncaimat, a karjaimat széttárva vártam, hogy milyen kényeztetéseknek fog alávetni. Elővett egy könnyű fekete kendőt, szerette volna a szememet is eltakarni. Kicsit tiltakoztam, de végül erre is rávett! Így bekötött szemmel csókolóztam vele és mit mondjak tényleg nagyon izgalmas volt. Minden érintésre oda tudtam figyelni. Kis szünetekkel hosszú percekig csókolóztunk, már ettől is teljesen benedvesedtem, olyan finoman simogattuk egymás nyelvét és ajkait. Szerencsére azért nem ragadt le itt, hamarosan továbbcsókolt le a nyakamra, a mellemre, bimbóimat szopogatta.

Éreztem minden mozdulatát az ágyon, de sose tudtam volna megmondani, hogy éppen melyik testrészemhez fog hozzáérni. A lábaimat, a combjaimat, a hasamat, hol a melleimet csókolta vagy simogatta. Figyelmeztettem, mielőbb hatoljon belém, mert ha ez így megy tovább letépem a láncaimat! Szerintem pont ezt akarta tőlem hallani, de mégsem engedelmeskedett, hanem megpuszilta a puncimon a csíkomat és nyelvével lassan a szirmaim közé furakodott. Felsóhajtottam, eszméletlenül jól esett. Melleimet sem hagyta törődés nélkül, ujja hegyével körözött rajtuk. Teljesen be voltam vadulva, felgyűrtem a lepedőt, a kéjemet csak fokozta, amikor érzetem kicsit megfeszül a láncocska, figyelmeztetve, hogy nem szabad még csak magamhoz sem érnem.

Ilyen előjáték után nem bírtam sokáig elviselni csiklóm izgatását, fantasztikus volt élveznem. Simogatott, csókolgatott megnyugtatásképpen, de aligha volt még vége. A sok mocorgása után megéreztem azt a meleg keménységet a szerelmi nyílásomnál és lassan elkezdett vele belém csusszanni. Amikor ilyen lucskos vagyok fájdalom nélkül teljesen belém tudja tolni a rúdját. Jólesően feszített, aztán lassan mozogni kezdett ki-be. Teljesen a hatása alatt voltam, alig vettem észre, hogy újabb mozgolódás indult az ágyon. Hé! Valaki fölém térdelt! Igen, mintha a lábait hátrafelé rakva rátette volna a széttárt karomra. És mi ez az illat?! Olyan ismerős, hasonlít az én… puncimra! Hogy történhet ilyesmi? Ezzel végleg kikészültem, nem tudtam hova tenni a dolgot, barátom istenien dugott, nem voltam eszemnél. Hullámzott a belsőm, nyögtem, remegtem, ismét a csúcsra jutottam. A mámor pillanatában felnyaltam abba a nedves illatos pinába. Tulajdonosa megfeszült, talán nemcsak az érzéstől, hanem a meglepetéstől is, hiszen bátran többször végigcsapkodtam nyelvemmel. Elpattantak a csuklómon a láncok, lecsúsztattam a szememről a kötést. Kicsit kibújtam alóla és megdöbbenve láttam, hogy szobatársam térdepelt rajtam, illetve előttem.

Úgy szóval összejátszottatok! A párom megriadt, netán balhét csapok. Az első pillanatokban tényleg nagyon bosszús voltam, amiért ennyire átvertek, közben a borzongás futott rajtam végig, hogy kettejükkel szeretkeztem. Ezért volt a nagy mozgolódás és tényleg jól éreztem azt, amikor néha a testem több pontját is egyszerre csókolták. Felváltva csókolóztak velem és a barátnőm is megkóstolt… Perverzek! – mondtam miközben mosolyogva az ő nedvét nyaltam le a szám széléről. 

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Bogi

Hagynád hogy bekössék a szemed?