Mary fölémhajolt, a hosszú fekete haját az arcomra fektette, és lágyan megcsókolt.

Blog

Hirdetésfeladás

Tengerparti élmény

Mary fölémhajolt, a hosszú fekete haját az arcomra fektette, és lágyan megcsókolt.

Elég régen történt, akkoriban még fiatal voltam és ártatlan. Minden évben a nyaranta vakációzók jöttek hozzánk szexi és érdekes nyelven beszéltek, és igen csak törték az angolt, de én ezt akkoriban nagyon murisnak találtam. Legtöbbször Svédek,Olaszok,Németek,Finnek,Norvégok és Franciák voltak - és szinte mindegyik kizárólag fiatal, és vonzó volt. Abból is a 80%-uk LÁNY volt! Iyenkor mindig a Mennyben mondom a Meeeeny-nyben éreztem magam.

Egy nap, kifeküdtem a partra a homokba, és hunyorogva néztem, hogy hogyan játszik a nap az árnyékával a homokban, hogyan forrósítja fel a levegõt. Mikor nem bírtam beugrottam a habokba és úszkáltam mint egy delfin. Lassan eljött az este, én pedig elmentem az esti szórakozó helyre csajozni. A zene jó volt és villogtak a szórakozhely fényei is, a DJ igencsak eljátszott a fényekkel. Ez alatt a néhány nap alatt történt az, hogy egyszerre több mint egy tucat lánynak csaptam a szelet. És mindezt 1 héten keresztül!! Sajnos csak azért mert a nyaraló lányok egy hétig tartózkodtak itt.

Annamari volt az utolsó akivel utoljára megismerkedtem, eléggé sötét volt, de azt kivettem, hogy finom -napbarnított bõre van. Nem tûnt többnek 18-nál. Svédországból jött, és hogy mennyire felkészült erre a nyaralásra, mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy otthonról húsz doboz kotonnal engedték csak el. Látszott rajta, hoy még nem tudta kivel fogja eltölteni az utolsó éjszakáját.

Valami járhatott a fejében mert engem mindig csak 'SZEXI SRÁC'-nak hívott. Az is lehet, hogy csak azért történt mindez mert a levegõ igencsak fullasztó volt idebent. És Mari illata igencsak kellemesen elbódított. Amikor magamhoz öletem Õt, biztos érezte, hogy mennyire kívánom, hisz a farkam úgy állt mint a cövek. Ennek ellenére mindig úgy tett mintha állandóan pisilnie kellene. Mielõtt bármit is tehettem volna, nyelvét belenyomta a számba és vadul körözni kezdett vele. Egészen addig táncoltunk amíg a D.I.S.C.O. be nem zárt. Majd utána is összeölelkezve mentünk ki és sétáltunk. Lesétáltunk a partra, ahol a társaság (akikböl már csak 1-2 lézengett) akikkel érkezett , épp a záró tábortüzet ülte körül. Mi is leültünk a tûz köré, és belekortyoltunk az italunkba. Õ leült velem szemben így lassan odahajolva megcsókoltam a nyakát. Úgy manõverezem a kezemmel, hogy az ujjaimmal a bõre és a pólója közé kerüljek. Úgylátszik meglepõdött, mert az elsõ érintésemõl megremegett, és lúdbõrös lett. Folytattam a kezemmel e felfedezõ mozdulatokat, de biztos megijedhetettt, mert határozott mozdulattal, megfogta a kezemet, és megkért, hogy álljak le. Nem nagyon akaródzott leállnom, így folytattam a felfedezést amit elkezdtem, a kezemmel aprókat mozdulva a pinusát indultam felfedezni. A farmerja kissé szûknek bizonyult, de számomra itt már nem volt visszaút. Ekkor egy kissé hátra döntött, kezemet rászorította a testére, és kezével a farkam kezdte masszírozni a gatyámon keresztül. Kezemmel tovább nyomultam, és meglepõdve tapasztaltam, hogy a pinája már tiszta lucsok.!!! Nem hittem volna, hogy ez fog történni, hogy végre nem kell imádkoznom ezért, hogy valaki bátrabb legyen.

Úgy gondolta, hogy elég amibõl elég, és engem elvonszolt a csoporttól egy távolabbi pontra ahol, már csak a tenger zúgását lehetett hallani. Mindketten levetkõztünk , nagyon meg voltam lepve, nem tudtam mi fog ezután történni. Féltem, hogy mi lesz ha valami baj lesz. Forró éjszaka volt, de a tenger felöl hûs szellõ fujdogált. A hullámok a lábunkat nyaldosták, és úgy emlékszem, hogy az égen egyre több csillag jelent meg.

Mary fölémhajolt, a hosszú fekete haját az arcomra fektette, és lágyan megcsókolt. Beleremegtem attól az érintéstöl és csóktól amit tõle kaptam. Éreztem, hogy farkam hegyén megjelenik az elsõ fínom elõfolyás, amit õ érzékenyen szétkent rajta az ujjával. El sem hittem, hogy ez igaz lehet. Újra megcsókolt, mélyen. Nyelvemet magába szívta, majd lágyan kõrõzni kezdtünk, egymás szájában.

Majd ezután egész testével fölém hajolt, úgy , hogy kis punija majdhogynem a számat súrolta. Tényleg kicsinek tûnt, de tökéletesen borotvált volt. A bõre pedig ezen a részen nagyon finom puha és bársonyos. Ez alól kivételt csak a szélei képeztek, melyek mélyen elváltak a kisajkaktól és durvának tûntek a szememben. Az elsõ lehelletem mindjárt a bozontosa közepébe hatolt, keményen magamba szívam a csiklóját és gyorsan játszani kezdtem a nyelvemmel fel-le rajta. Néha az egész csiklót bekaptam és az ajkaim közé szorítva meghúztam. Máskor pedig a nyelvemmel száguldoztam rajta keresztül.

Úgylátszik nagyon belejöhettem, mert a muffja teljesen benedvesedett, igy alkalmam nyilt szûrcsölni a finom nedûjét. A végletekig bírtam volna ezt csinálni, nagyon finom volt a punija. Mint egy szûz úgy nyögem és élveztem azt ami akkor történt velem. Nem tudtam ,hogy mi fog még következni, de egyböl beindult a mégszaporább légzésem, amikor a markába fogta a szerszámomat és ritmikusan húzogatni kezdte rajta a bõrt.

Nagyon finoman csinálta, már közel jártam ahhoz, hogy elélvezzek, amikoris zajra lettem figyelmes. Felnéztem, és a barátomat pillantottam meg amint a kezében viszi Natáliát aki szintén Mari-ék csoportjához tartozott. Õ is szintén haza megy a holnapi napon. Mari szintén õket nézte, ekkor a szabad kezét a számra tapaszotta (a másikkal pedig a framakmat szorongatta a menyorság kapujában) , hogy ne szóljak utánuk. Odahajolt a fülemhez és csak ennyit súgott, ' A barátnõm még szûz'. Most van elõször fiúval.

A farkamat a lukához tette, de nem nyomta be, csak a kapuban játszott vele. Egyre jobban benedvesedett tõle. Elõször lassan, majd egyre hevesebben kezdte mozgatni, majd mikor már tökéletesen benedvesedett, hirtelen beleült. Enyhe szorítást érezem, de az a nedves és puha érzés szinte leírhatatlan volt számomra. Minden egyes lökés egy picit fájt, (akkor még nem tudtam) mert a méhét közvetlenül elértem a farkam hegyével, ilyenkor Annamari kissé felszisszent, de látszott rajta, hogy ez az amiért teljesen odavan. Hirtelen begyorsított és éreztem, hogy a farkamat is szorítja, nekem már nem volt sok hátra, egy hatalmas rándulással beleelélveztem. Õ sajnos egy kicsit késõbb jutott el a csúcsra, de még igy is majdnem egyszerre sikerült mindkettõnknek.

Mikor minden cseppemet kisajtolta belõlem, felállt a farkamról és a szám fölé guggolva a saját ondómat folyatta a számba. Nagyon bizarrnek tûnt, de megtettem, hogy lenyeltem. Az édes nedûje keveredett az én sós nedümmel egyfajta különleges ízt kölcsönözve ennek a nyúlós valaminek ami a számban kavargott. Ahogy kicsöpögött belõle minden, a nyelvét átdugta a számba és a maradékot Õ nyalta fel a számból.

Már világosodott, felvettük a ruháinkat, és elbúcsuzkodtunk egymástól, de tudtuk, hogy soha többé nem fogunk találkozni az életben. Ennek ellenére remélem mégegyszer együtt fogunk egy ugyanilyen szép estét.

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Áron