Térdre ereszkedett, én pedig fejemet kicsit felemelve éppen szembe találtam magam a fenekével.

Blog

Hirdetésfeladás

Szállodában

Térdre ereszkedett, én pedig fejemet kicsit felemelve éppen szembe találtam magam a fenekével.

Majdnem két hét telt el azóta, hogy láttuk egymást és azóta csak telefonon tudtunk beszélgetni, ilyen egy házasságban élõ Nõ, de most végre újra kettesben voltunk. Csak õ és én egy kis szállodai szobában, ahol nem kellett attól tartanunk, hogy bárki is megzavar bennünket. Ahogy beléptünk egymásnak estünk. Forró csókokkal halmoztuk el egymás száját, arcát, nyakát, aztán õ lassan kibontakozott az ölelésembõl. A kezét a mellkasomnak támasztotta, úgy tartott egy kis távolságot. A szemembe nézett:
- Várj! Elõttünk az egész éjszaka. Azt akarom, hogy minden tökéletes legyen.
Mi tagadás, számomra így is az volt, de nem sürgettem, hiszen másnap délig miénk volt a szoba. Mikor látta rajtam, hogy kicsit sikerült lehiggadnom hátat fordított és bement a fürdõszobába. Néhány pillanat múlva már hallottam is a víz csobogását. Ekkor vettem észre, hogy úgy állok az ajtó mellett, mint akinek földbe gyökerezett a lába. A csomagokat eltettem az útból, levettem a cipõmet, odaléptem az ajtóhoz és lassan lenyomtam a kilincset. Már várt rám.

A zuhanyból langyos víz csordogált, õ pedig fehérnemûben állt velem szemben az apró mosdónak támaszkodva.
- Elõtte szeretném, ha megfürödnénk!
Hozzám lépett, elkezdte kigombolni az ingemet. Nem mozdultam. Azt akartam, hogy minden ruhámtól õ szabadítson meg. Az alsónadrágomnál megfogtam a kezét és finoman eltoltam, ha ott is megérint képtelen lettem volna megállni. Miután ott álltam meztelenül, péniszem kétséget kizáróan közvetítette felé gondolataimat, õ is kilépett csipkés fehér bugyijából, majd hátat fordított nekem, jelezvén, hogy a melltartó eltávolításának gyönyörét nekem tartogatja. Szembe fordult velem, átölelt és finoman a víz felé terelt. Bõrömön éreztem a hideg vízpermet kellemes érintését. Szinte izzott a testünk a ránk váró éjszaka gondolatától, de visszafogtuk magunkat. Puha szivaccsal lemostuk egymás testét, majd törölközés nélkül visszamentünk a szobába. A langyos zuhany után szinte fejbevágott a szoba levegõje, de õ nem hagyott idõt nekem arra, hogy ezt szóvá is tegyem. Hátulról átölelt, finoman karmolgatni kezdte a mellkasomat és a hasamat, amitõl libabõrös lettem. Amint egyre lejjebb haladt úgy vált érintése mind finomabbá.

A hidegtõl megnyugvó farkam szinte abban a pillanatban újra megmerevedett, mikor ujjait rákulcsolta. Felé fordultam, hogy láthassam a szemét, miközben gyengéden masszírozni kezdett. Kicsit közelebb lépett felém, az ágy felé terelt, közben egy pillanatra sem engedve el ágaskodó férfirészem. Leültetett a friss ágynemûre, majd a lábam közé térdelt. Elõször csak a combomat csókolgatta, ügyelve arra, hogy arcával meg-megérintsen és már-már kínná változtassa a gyönyört bennem. Szerencsére nem akart túl sokáig kínozni. Újra megmarkolta, majd szájába vette a farkam, közben én hangosan felsóhajtottam és kezeimre támaszkodva kicsit hátrébb dõltem az ágyon. Szememet behunyva csak az örömre koncentráltam. Szívogatta, becézgette, nyelvével újra és újra körbenyalta a makkom, közben kezével finoman masszírozta, majd mikor érezte, hogy már nagyon közel vagyok újra mélyen beszívta a szájába és addig el sem engedte, míg az utolsó cseppet is le nem nyalogatta róla. Mikor végre sikerült magamhoz térnem annyira, hogy beszélni is tudtam kinyitottam a szemem, de nem volt lehetõségem megszólalni. Széttárt lábakkal állt fölöttem. Láttam rózsaszín vértõl duzzadó ajkait és mintha egy kis nedvességet is felfedeztem volna ahogy megcsillan combja belsõ oldalán.
- Remélem nem gondoltad, hogy ez csak neked jár , mondta és az arcom felé közelítette punciját.

Térdre ereszkedett, én pedig fejemet kicsit felemelve éppen szembe találtam magam a fenekével. Kicsit felemelkedett, hogy kezeimet is kiszabadíthassam, én pedig rögtön rávetettem magam a nedvedzõ örömlyukra. Kezeimmel kicsit széthúztam az ajkait, nyelvemmel pedig felváltva kényeztettem csiklóját és hüvelyét. Éreztem, hogy közeledik az orgazmushoz, mert egyre szaporábban vette a levegõt és mind jobban mozgott felettem, de még élvezni akartam a puncija ízét, ezért kicsit visszafogtam magam és el-elkalandozva a puncijától izgattam tovább. Nem tetszett neki, hogy nem az történik, amit õ akar, ezért kicsit felemelkedett és közelebb tolta magát az arcomhoz. Persze én sem hagytam annyiban a dolgot. Kezemmel a feneke alá nyúltam és kicsit feljebb toltam. Ekkor megfogta a kezem és az ánuszához tette, értettem a célzást. Finoman masszírozni kezdtem, nyelvemmel körbenyalogattam, a nyál, a puncinedv és az ujjaim gyorsan megtették hatásukat. Egyre jobban ellazult és mire nyelvemmel visszatértem a csiklójához már könnyedén be tudtam csúsztatni az ujjamat. Szinte abban a pillanatban megmerevedett a teste és elélvezett. Elvettem a kezemet a fenekétõl és most már csak a nyelvemmel izgattam egészen addig, míg végül elernyedt és mellém nem feküdt az ágyon.

A könyökömre támaszkodtam és úgy gyönyörködtem a testében, amint lehunyt szemmel pihen, mélyeket lélegezve. Gömbölyû mellei ritmusosan emelkedtek, süllyedtek. Kinyújtottam a kezem és finoman cirógatni kezdtem a hasát. Láttam, ahogy lecsukott pillái alatt megrebben a szeme, de egyenlõre nem mozdult. Körülbelül öt percig cirógattam, mikor szép lassan szemét még mindig csukva tartva széttárta combjait. Kezemmel rögtön megindultam és egyre lejjebb kényeztettem vigyázva, hogy ne érjek vénuszdombjához. Combja belsõ oldalát simogattam, közben gyönyörködtem nedves, még mindig teljesen felizgatott puncijában. A látvány hatását gyorsan megéreztem és tudtam, hogy már nincs miért várnom tovább. Lassan ráfordultam és duzzadt makkommal elkezdtem ingerelni a csiklóját és hüvelybemenetét. Mindig egy kicsit beljebb hatoltam, majd kihúztam magam teljesen, majd egy hosszú, lassú lökéssel teljesen betoltam magam. Halk sóhaj szakadt fel ajkairól, arca mosolyra húzódott. Arcom nyakába temettem, csókolgattam, nyalogattam, harapdáltam, miközben egyre gyorsuló tempóban szeretkeztünk.

Kicsit lejjebb húzódtam, az ekkor már keményen meredõ mellbimbóját ajkaim közé szívtam, szopogattam, nyalogattam, aprókat haraptam belé, közben kezemmel elindultam lefelé és a csiklóját kezdtem masszírozni. Éreztem, amint a csúcshoz közeledve hüvelye egyre gyakrabban és egyre erõsebben szorul rá farkamra és nem bírtam tovább. Nem bírtam, de nem is akartam elfojtani a hangokat, amik kitörtek belõlem. Testem megfeszült, tövig nyomtam magam a forró nedves lyukban és csak élveztem és élveztem. Csak késõbb, mikor már újra a zuhany alatt álltunk árulta el, hogy bár én nem vettem észre, mert akkor már csak magammal voltam elfoglalva neki is sikerült másodszor is elélveznie.

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Bali