Több sem kellett és benyomtam a hüvelykujjam, miközben a farkam még a puncijában volt, hogy minél több helyen érezze a gyönyört.

Blog

Hirdetésfeladás

Uszodában

Több sem kellett és benyomtam a hüvelykujjam, miközben a farkam még a puncijában volt, hogy minél több helyen érezze a gyönyört.

Egy szimpla hétköznap történt az eset, mikor a munka előtti hajnali úszásomra készültem az egyik nagyobb uszodában.

Azért választom a hajnali úszást, mert ilyenkor nincs tömeg, mindig van szabad sáv ahol kedvemre úszhatok.

Általában úszás előtt beülök pár percre a szaunába bemelegedni, ez alkalommal sem volt ez másképp. Kissé fáradtan, körbetekerve a törölközőmmel ülök a szaunában, amikor besétál egy harmincas évei közepén járó alacsonyabb hölgy, majd leül velem szembe. Kicsit meglepett, hogy társaság is van ilyenkor reggel, de nem foglalkoztam vele egészen addig amíg egyszer csak, mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga, fogta magát és levette a törölközőjét, becsukta a szemét és hátrahajtotta a fejét. Hirtelen nem tudtam mit csináljak, gyorsan a földre szegeztem a tekintetem, nehogy megforduljon a fejében, hogy valami perverz vagyok aki bámulja...

Idővel összeszedtem a bátorságom és felpillantottam és láttam ahogy az izzadtság végigcsorog a mellén egészen lefele a puncijáig.

Éreztem, hogy nem bírom és az összes vér a farkam felé irányul, fogtam magam és kisétáltam, elmentem úszni pár kört, hogy lehűtsem magam. Később Ő is csatlakozott, úsztunk egy darabig egymás mellett, majd amikor végeztem elindultam zuhanyozni.

Már zuhanyoztam egy ideje, amikor látom, hogy besétál a férfi zuhanyzóba, vesz egy pillantást a farkamra, majd átsétál a női zuhanyzóhoz, mintha csak tévedésből sétált volna be.

Pár percig még álltam a zuhany alatt, próbáltam felfogni mi is történt, majd elindultam az öltözők felé.

Sétáltam az öltözőmhöz, ahol a dolgaim voltak, amikor megláttam egy öltöző ajtaját, ami résnyire volt nyitva. Amikor elsétáltam előtte, láttam, hogy ez a bomba nő épp testápolóval keni azokat a feszes kis melleket. Sétáltam tovább, miközben azon gondolkodtam, hogy ezt nem hagyhatom ki. Elmélkedtem még pár másodpercig, majd visszasétáltam és besétáltam az ajtón, mire ezt mondta:

- Na végre, azt hittem sosem fejezed be a zuhanyzást, gyere, kend be a hátam, nem érem el- majd a kezembe nyomta a testápolót.

Szóhoz sem jutottam, de engedelmeskedtem. Szépen egyenletesen végigkentem a hátát, egészen le a fenekéig. Közben halkan nyögött, miközben masszíroztam bele a krémet a testébe. Több sem kellett, a farkam már állt is, kilógva a törölközőm alól.

Majd mondtam neki:

- Végeztem.

- Máris? -kérdezte mosolyogva, majd megfordult és észrevette az álló farkam- szerintem még csak most fogjuk elkezdeni- mondta, majd letérdelt és a szájába vette a farkamat.

Olyan jól szopott, mint eddig még senki, éreztem, hogy ha így folytatja, akkor pillanatok alatt elmegyek, ezért megfogtam és a padra ültettem, szétfeszítettem a lábait és elkezdtem szépen lassan csókolgatni a combjának a belső részét, majd szépen haladtam a puncija felé. Már épp elértem volna amikor visszafordultam a combjaihoz, miközben az egyik ujjammal szépen lassan behatoltam, majd először az ajkaimmal kezdtem izgatni a csiklóját, utána pedig a nyelvemet is elkezdtem használni - közben láttam, Ó már az ajkait harapdálta a gyönyörtől.

Szépen lassan a nyelvemmel elindultam felfelé, végignyaltam a feszes melleit, míg végül elértem a nyakához, ahol elidőztem egy kicsit.

Majd szépen elérkeztem az ajkaihoz, megcsókoltam majd a szemébe néztem, amikor hirtelen tövig benyomtam a farkam a szűk, nedves puncijában - hirtelen levegőt sem kapott csak felnyögött egy rövidet, miközben láttam a szemeiben, hogy erre vágyott már egy ideje.

Folytattam szép egyenletes csípőmozgással, miközben a nyakát gyengéden szorítottam. Így ment ez perceken keresztül, majd megfordítottam és kutyapózban folytattuk.

Miközben épp a gyönyörűen formás fenekében kapaszkodtam, hogy minél nagyobb lendületet tudjak venni, elkezdtem análisan izgatni, először csak a hüvelykujjammal szépen körbe, majd vártam a reakcióra.

- Igen, ezaz - mondta.

Több sem kellett és benyomtam a hüvelykujjam, miközben a farkam még a puncijában volt, hogy minél több helyen érezze a gyönyört. Éreztem ahogy a csúcsra ér és a puncija erősen rászorít a farkamra, ekkor szépen lassítottam a tempón, legyen ideje kifújni magát egy kicsit. A rövid szusszanat után fogtam és megpróbáltam betolni a farkam a másik lyukon, de az még nem ment be tövig, szóval szépen lassan nyomtam mélyebbre és mélyebbre minden egyes mozdulattal, miközben Ő próbálta magában tartani a nyögéseket (sikertelenül), nehogy bárki is meghalljon.

Egy hirtelen mozdulatnál lecsúsztak a könyökei a padról, amin eddig támaszkodott, de megfogtam a haját és annál fogva húztam vissza, miközben a csípőmmel továbbra is ütemesen azon dolgoztam, hogy a csúcsra jussunk. Nem kellett sokat várni, kihúztam a farkam és a mellére élveztem.

Szépen felöltöztünk, kisétáltunk az öltözőből, Ő jobbra, én balra....

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Ricsi