Nem válaszoltam csak lassan lejjebb csúsztam, a combjai közé furakodtam a fejemmel és nyaltam, szívtam, gyötörtem a punciját.

Blog

Hirdetésfeladás

Hálás a sógorom

Nem válaszoltam csak lassan lejjebb csúsztam, a combjai közé furakodtam a fejemmel és nyaltam, szívtam, gyötörtem a punciját.

Hosszú a történet, de tanulságos….és remélem izgalmas is lesz….

Nős vagyok, de a feleségem mellet van egy majdnem 'öregedő', de még mindig nagyon csinos és kívánatos sógornőm is. Mondhatni jobb nő mint mint a húga,- a kis feleségem. Nagy formás mellek, kerek segg, kicsit erős de szép combok...szóval kívánatos nő, akiről a feleségem mellett is sokszor ábrándoztam. Hogy a nejem mért nem tud így kinézni???Szóval a sógornőm idősebb nálam 9 évvel, és mindig azt gondoltam. csak örök álom lessz vágyaimnak...

A vőtársam nagyon komoly autó balesetet szenvedett. Hónapok óta kórházban volt, és esélyét sem tudtuk mikor jöhet haza.

Nyár volt nagy meleg, és elérkezett az idő. amikor jöttek a kőművesek befejezni az épülő üdülőjüket. Sógornőm nem tudott mit kitalálni, engem kért fel házigazdának. Intéztem az építőanyagokat, segítettem a munkában, elláttam a munkásokat.

Egy hétig dolgoztam a mesterekkel, mikor végre pénteken este elmentek. Sógornőm előtte nap érkezett, hozta a mesterek bérét, és úgy terveztük, hogy a hétvégén még el is takarítjuk az építési törmelékeket.

Úgy volt, hogy jön vele a feleségem is, de a menszesze közbejött neki, és az erős görcsök miatt otthon maradt. Mint mondtam rekkenő hőség volt. Alig volt rajtunk ruha, mégis elviselhetetlen volt a hőség.

Sógornőm pólója olyan volt mintha leöntötték volna vizzel. Formás hatalmas melleire izgatóan tapadt a vékony póló, mellbimbói majd át szakították a nedves szövetet. Rajtam vékony úszósort volt, és igen csak dudorodott, ahányszor csak összetalálkoztunk. Már röstelltem találkozni vele, de mindig szembe találkoztunk.

Már esteledett mikor mondtam neki, hogy most már hagyjuk abba a melót, én hátra megyek a szabadtéri zuhanyzóhoz és letusolok. Ő rám hagyta, de tovább dolgozgatott az épületben. Eszembe sem jutott, hogy a hátsó ablakából rálátni a tusolóra. Nem is gondoltam ezzel, csak mentem hogy mihamarabb felfrissülhessek. A farkam még mindig keményen állt, hisz pillanatokkal korábban láttam gyönyörű melleit. . Gondoltam, ha már itt vagyok, kiverem a faszom, mert egyre jobban zavart, hogy nem tudom leplezni a vágyaim. Hozzá is kezdtem, de pár mozdulat után váratlanul megszólalt a hátam mögött az ablakból: nagyon aranyosan csinálod, még sosem láttam ilyet. Zavarba jöttem és elfordultam, de könyörgőre fogta. Ne fordulj el kérlek, szeretném…. De nem várt választ, kijött, kedvesen megsimogatta az arcom. Akkor már nem volt rajta a ruhája. Mellei a hasa közepéig elterülve meredtek előttem. Sötét mellbimbói hatalmasra duzzadtak, és kopasz puncija is nagyon izgató volt. A halványbarna kis-szeméremajkai kilógtak 1-2 cm-t a nagyajkak közül. Sosem láttam hasonlóan izgatót. Remegtem a vágytól. Fürödjünk, mondta halkan, és azzal a mozdulattal átkarolt. Szorosan magához húzott, másik kezével pedig rámarkolt a faszomra és elkezdte mosni. Nem kellett sokáig várnom, gyorsan letérdelt előttem és a szájába vette. Vadul, mint akinek sosem volt ilyen élménye kéjesen szopta, szívta, nyalta. Majd kis idő múlva, mint akinek jobb gondolata támadt, kézen fogott és behúzott a házba. Nem beszéltünk. Ő irányított, én szótlanul hagytam magam, és élveztem a pillanatot. Sokszor képzeltem vele hasonlót, igaz más környezetben, de a lényege ez volt.

.Ismét elém térdelt, és ott folytatta, ahol kint abba hagyta. Majdnem elélveztem a szájában. Megkértem hagyja abba, mert nem bírom tovább… a szájában fogok elélvezni. Rám nézett és azt kérdezte, tényleg ezt akarod?Alig bírtam kinyögni, hogy, szeretném betenni a puncijába is..ha megengedi. Készségesen volt. Lefektetett a heverőre és rám ült. Hatalmas faszom azonnal elveszett, és szinte lötyögött a nedves pinájában. De így is nagyon- nagyon jó volt. Minden mozdulatot élveztem, miközben szívtam, rágtam az ágaskodó mellbimbóit.

Egyszer csak megállt, komolyan a szemembe nézett, és halkan azt mondta: ugye neked is jó? Igen ,- nyögtem. Hozzám bújt, megcsókolta a homlokom. Mond csak, Ti csináltátok hátul is csinálni? Mert én még sosem,.... de a férjem nem hajlandó erre. Lenne kedved hozzá? Kinyögtem hogy igen, és már gyömöszölte is a segglyukába a méretes farkam. Háát...nem ment könnyen. Volt mikor fájt is, mert nem volt elég síkos, de megérte a nyűglődést ....Életemben nem éreztem hasonlót. Szorított, és nagyon izgató volt. Nem is tartott sokáig. Pár mozdulat után elélveztem, mire szólhattam volna, hogy nem bírom tovább, addigra késő volt. És ettől a pillanattól még kellemesebb volt a seggében. A visszafelé folyó ondómtól még síkosabb lett... pár percig még kitartottam, aztán összeomlott minden férfiasságom.

Ez meglepte...nem erre készült. Ugye, nem hagysz így? -kérdezte szinte könyörögve. Nem válaszoltam csak lassan lejjebb csúsztam, a combjai közé furakodtam a fejemmel és nyaltam, szívtam, gyötörtem a punciját. Szinte az egész kézfejemmel felnyúltam a tocsogós pinájába. Ujjaimmal a méh-nyakszáját simogattam, és a G pontját próbáltam izgatni. Eközben a nyelvemmel a mogyorónyira duzzadt csiklóját nyalogattam egyre vadabbul míg el nem élvezett. Jól meg kellett dolgoznom, de megérte. Hangosan nyögött, kéjesen sóhajtozott és erősen vonaglott. Löttyedtt faszomba olyan szorosan kapaszkodott, hogy szinte fájt.

Aztán csak feküdtünk egymás mellet szótlanul. Kis idő múlva megkérdeztem: Miért? …Sokáig nem válaszolt. Gondolom kereste a szavakat. Majd vissza kérdezett: Ugye köztünk marad? .... Igen,-válaszoltam...nekem is érdekem! … Aztán egyszer csak elkezdett beszélni..Tudod, már nagyon vágytam erre... hidd el, nekem is hiányzott már nagyon, hogy valaki nőként kezeljen. szerinted így 52 évesen is kívánatos vagyok még? De választ nem várt... kis szünet után így folytatta: Láttam, hogy állt a ffarkad… láttam minden alkalommal… és ha hiszed, ha nem csurgott érte a nyálam. Csönd lett…majd folytatta: Azt is tudom,hogy mennyire izgulsz rám. Már régóta tudom.Látom., hiába próbáltad titkolni. Tudom hogy nem szabad a húgom férjét kívánni…de…, de hidd el annyira kívántam már.. Ha nem veled, akkor más valakivel, de meg kellett történnie. Kívántam... mindennél jobban. A Feri ( férje) 4 év óta képtelen rá...orvosnál is voltunk...elfogadtam hogy nekem ez jutott.. de most...mikor láttam, hogy a faszod csak mered a gatyában, nem bírtam magammal. Arra gondoltam, most, vagy soha... …Reméltem hogy nem utasítasz el.Féltem az elutasítástól. Szerintem bele is halltam volna ha most nem történik semmi… Ennek így kellett történni… Elegem volt hogy magamnak kell csinálnom ...végül is, kiben bízzon az ember lánya ha nem a sógorában! Nem igaz? Nem csináltunk semmi rosszat!!! Ugye te is így látod?... Nem mérlegeltem,…miközben éreztem izzadt melleit, azon gondolkodtam hogy…én is így látom!.

Akkor, azon a szombat estén meglett a 'most'.. ...és még éjjel, ismét kétszer….Vasárnaptól pedig bekövetkezett a soha többé is....

Mikor napokkal később látogatni voltunk a vőtársam, csak annyit mondott..köszönöm Andrisch , mondta a feleségem, hogy nagyon jól esett neki, hogy mindenben segítségére voltál!!! Nem mertem se rá se a feleségemr e,se a sógornőmre nézni…csak hümmögtem, hogy: igen, ez így természetes! Ha kell, szívesen máskor is…..

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Rómeó