dugj meg hátulról, szeretném ha csattogna a fenekem..

Blog

Hirdetésfeladás

Motoron

dugj meg hátulról, szeretném ha csattogna a fenekem..

Kis családi vállalkozásban gépész munkákat végzek mindenféle mennyiségben és formában. Az egyik kuncsaftomat már évek óta ismerem, mindig megkér valamilyen szerelésre, van úgy, hogy hétvégén vagy este nyolc után. Egy alkalommal, amikor nála dolgoztam, megismerkedtem a feleségével, Évával, mert csak õ ért rá megvárni az éppen eldurrant vízcsõ javítását. Éva elsõ perctõl nagyon tetszett nekem, az a típusú nõ, aki nem modell szépségû, de nagyon erõs erotikus kisugárzással bír.

Munka közben beszélgettünk a férjérõl, a munkámról, a környékrõl stb. csupa szokásos unalmas téma, amit ilyenkor szokás. Azért érzõdhetett rajtam, hogy nagyon bejön a csaj, mert Éva is mintha vette volna a lapot és kellemes udvarlós – csipkelõdõs stílusra váltott. A befejezéskor még szóba került, hogy motorral jöttem és szeretek is motorozni, majd viccesen megjegyeztem, ha van kedve, akkor szívesen elviszem egy körre mire õ, minden komolyságot nélkülözõ formában közölte, hogy áll elébe.
Éva már majdnem ki is ment a fejembõl, amikor, egy hét elteltével felhívott, hogy elviszem e beígért motorozásra. Nem nagyon számítottam erre, de hát egy csinos nõnek férfiember ilyen helyzetben nem mondhat nemet ezért megbeszéltünk egy délutáni idõpontot, és érte is mentem.

Amikor megjelent, akkor nem kevés erõfeszítésembe került, hogy ne lássa rajtam, mennyire odavagyok. Én nem szeretem a vékony lányokat, az izgat, hogy ha izmos erõs nõi lábakat, feneket látok és Éváé pont ilyen volt egy feszes farmerbe bujtatva. Sokan talán azt mondanák rá, hogy nagy a feneke de én õrjítõnek találtam, ehhez társult a nagynak mondható mell, melyet sporttopba és kapucnis pulcsiba bujtatott Éva, láthatóan motorozáshoz készült, talán csak a magas talpú szandál nem illett az alkalomhoz. Hosszú barna haja copfba fogva nagyon jól állt a nõiesen kerek szép arcvonásaihoz. Gondoltam legyen meglepetés, hová viszem, ezért ráadtam a bukót és magam mögé ültettem és elkezdõdött a lassú, majd egyre vadabb cikázás a város utcáin. Éreztem a nagy mellek kellemes súlyát (már amennyire a bõrkabáton keresztül ezt lehet) és a heves szívdobogást, melyet az adrenalin vált ki ilyenkor. Végül, elhagyva a várost egy kisebb település melletti templom romjaihoz értünk, melyet erdõ szegélyezett az egyik oldalról, és gyönyörû kilátás nyílt a másik irányba. Leültünk a templom romjaiból megmaradt falak egyikére és gyönyörködtünk a kilátásban, cigiztünk, beszélgettünk. Végül nem bírtam ki és mélyen a szemébe nézve megkérdezem:


- miért jöttél el velem, nem hiszem, hogy csak a motorozás hajtott?


- hát talán igazad van- válaszolta- izgalmasnak találtam, hogy veled kettesben legyek, sajnos a férjem eléggé elfoglalt, sok a szabadidõm.
Ennél a mondatnál leugrott a falról és elém állt olyan szorosan, hogy a haja szinte hozzáért az arcomhoz, majd hirtelen megcsókolt. Mivel mindketten sodródtunk a helyzettel én visszacsókoltam élvezve az ajkai ízét, a haja és a bõre illatát.


Nem tudom mennyi ideig tartott a csókcsatánk, összefolytak a percek de éreztem, hogy a férfiasságom hírt ad magáról, a nadrágom erõs dudorral reagált a nõ közelségére. Éva hirtelen rátette a kezét a nadrágomat megemelõ testrészemre és megkérdezte:


- ha továbbmegyek, ugye nem fogsz kurvának tartani, közben kacéran nézett azzal a mély barna tekintetével


-nem, de szeretem ha a nõk mocskosan beszélnek, nagyon felizgat, mondtam


-akkor leszoplak – mondta Éva – ugyanazzal a kacér mosollyal, és leguggolt elém kigombolva a pulcsiját és kiszabadítva a farkamat.

Nem tudtam levenni róla a tekintetemet: a nagy melleibõl sokat engedett látni a dekoltázs, Éva meg néhány simogató mozdulat után finom dédelgetésbe fogott a makkomon, puszilgatta, nyalogatta, incselkedett vele, rálehelt, majd szorosan körbefogta az ajkaival. A mennyországban éreztem magam, és Éva egyre csak fokozta az élvezetemet, amikor beljebb engedte a farkamat, majd ütemesen csúszkálni kezdett rajta a bársonyos szájával. Megkértem, hogy vegye le a felsõjét, látni akarom a mellét, és õ engedelmesen megtette nekem, amit kértem, miközben továbbra is kacéran a szemembe nézett, amitõl a farkam olyan kemény lett, mint még soha.

Egyszer csak a fák mögött megpillantottam egy párt akik ki tudja mióta nézhették a szerelmeskedésünket, az elsõ gondolatom az volt hogy azonnal hagyjuk abba, de aztán rájöttem, hogy Éva nem látja õket én meg még élvezem is hogy néznek. azt hiszem a lány mutogatott is nekem valami olyasmit, hogy tegyem már magamévá.

Lehajoltam Évához és megsimogattam a tarkóját, majd az állát. Érezte, hogy mit akarok, ezért abbahagyta a szopást és megfordulva ráterítette a pulcsiját a falra majd rákönyökölt kijelentve, és tovább fokozva az izgalmamat:


-Dugj meg hátulról, szeretném ha csattogna a fenekem
Lecsúsztattam a farmert, és a vékony bugyit és megpillantottam a punciját, melyet még szebbé tettek azok a kívánatos félgömbök melyeket önkívületi állapotban simogatni kezdtem. A punci húsos volt és megduzzadt az izgalomtól ezért, miután néhányszor végigsimítottam rajta a farkammal szinte beszippantotta a makkomat, körbeölelve magába fogadva, simogatva. Oldalra pillantva láttam, hogy kukkolóink még mindig élvezkednek szerelmeskedésünk látványán, ezért úgy döntöttem legyen mûsor: lassan betoltam a farkam tövig, kicsit kõröztem, helyezkedtem a nõben, majd kihúztam a makkig és lassan visszatoltam. Éva hallhatóan élvezte, nyögdécselt, sikongatott a nagy mellei ringtak és a látvány nagyon izgalmas volt. Ahogy Éva egyre jobban belelendült, és õ is mozgatta felém a fenekét, amitõl az egész még izgatóbb lett, úgy én is gyorsítottam és csattogós dugásba váltottam , majd ismét lassítottam, majd gyorsítottam…

A kefélésünk egy hullámvasúttá alakult, ahol a lent az izgalom volt, a fent meg az orgazmus közeli állapot. Alányúlva simogattam és markolásztam a melleit, a csikló körül a puncit, megragadtam a csípõjét: szinte összeolvadtam Évával és élvezetének hangjai csak még erõsebbé tették ezt az érzést. Nem bírtam tovább, érezve a löketet kirántottam a farkam és ráélveztem a fenekére, a sûrû ragacsos mag csordogált a szépséges vágaton, le a combokon, egészen a földre. Amikor végre kicsit magamhoz tértem, körbenéztem, de már nem láttam senkit, így lassan megtörülköztünk, felöltöztünk, és csendben mosolyogva, hogy ne rontsuk el a pillanat szépségét visszagurultunk a városba. Éva megkért, hogy a szomszéd utcában áljak meg, rendbe szedte magát, és egy hosszú csók után magamra hagyott.

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Ferenc