Csináld meg a popsimat! Megfogom a vértől duzzadó farkamat és a segglyukához nyomom a makkom, ami utat tört az ánuszába.

Blog

Hirdetésfeladás

Évi és Én

Csináld meg a popsimat! Megfogom a vértől duzzadó farkamat és a segglyukához nyomom a makkom, ami utat tört az ánuszába.

Végeztem a dolgommal Győrben, gondoltam eszek valami kaját az árkádban. Az emeletre tartva mintha egy régi 'kolléganőt' véltem volna felfedezni,de nem voltam benne biztos. Telefont előkapva már hívtam is, azt még láttam, hogy felveszi, de azt már nem, hogy merre ment. Szia Évi! Te most az árkádban vagy?

- Igen
- Akkor jó mert itt vagyok én is!
- Hol?
- A mozgólépcsön!
- Hát Te? jöttem enni valamit gyere Te is.
- Inkább igyunk egy kávét.

Évivel 5 évig dolgoztam Mesélj mi van veled, gyerek, munka stb.

A lányom férjhez ment, én elváltam tudod miért...... fél évvel késöbb én is leszámoltam, eladtam a lakást és ide költöztem Győrbe. Apropó értesz a sz.géphez? 

Persze mi a baja

Nagyon lassú és .... De menjünk mert nem bírom a tömeget, majd iszunk nálam egy kávét!

Kellemes hangulatú a lakása, bementünk a nappaliba és megkérdezte akkor jöhet-e a kávé?. Aha, de kérek egy pohár vizet is, közben Évit nézem, fekete vállig érő haj, fitos orr, kb:160 cm, vékony testalkat, barna bőr. Lehajol és bekapcsolja a sz.gépet

Valóban lassú, letöltöttem pár progit, majd karbantartás stb........közben beszélgettünk a régi dolgokról, sokat nevetgéltünk, majd felém fordul és minden előjel nélkül megcsókol. Valami eszméletlen izgalom öntött el / mindig is akartam Évit / olyan vadul csókolt, hogy néha megharapta a számat, de ez csak még jobban izgatott. Levette a pulcsiját, apró cicijén duzzadó bimbói már ágaskodtak az pici bimbóudvarban!

Gyere menjünk a hálóba, majd hanyatt fekve elkezdte kigombolni a farmerját, csípőjét megemelve tolta le magáról a bugyival együtt, nagy barna szeméremajkait meglátva kedvet kaptam egy kis nyalokodáshoz, letérdeltem az ágy elé combjait hátrafeszítve, óvatosan széthúztam a már :) nyálkás csillogós lepkéit és meglátom a rózsaszínű punciját!

Belenyaltam

Ahhhh.....

Apró remegések járták át testét minden érintésemnél. Nyelvemet jól megjárattam a nyálkás punciján és csiklóján, amit hangos nyögés kisért, csak úgy szürcsölöm a finom nedvét. Évi élvezte a nyelvem érintését, finoman emelgetni kezdte a csípőjét ajkait széthúzta igy elém tárult a csiklója mely addigra már elég kemény volt, finoman nyaltam és szívtam felváltva, éreztem, hogy orgazmusa rohamosan közeleg, majd zihálva vonaglani kezd. Abbahagytam a nyalást egy pillanatra és finoman levegőt fújtam a remegő és duzzadó szeméremajkaira, majd ismét nyalni ill.szívni kezdtem csodás ajkait. Évi kontroll nélkül dobálni kezdte magát.

Ez azzz...

A puncija már annyira nedves volt, hogy a segglyukára is folyni kezdett a cucc. Egyre jobban és jobban pulzál a segglyuka, majd kéjes nyögések közben kiabálja, hogy nem bírja tovább

Gyere belém.....és dugjál! Feltérdeltem az ágyra Évi megfogta a farkamat és a lucskos puncijába irányította, élvezem a nedvességét és hüvelyének kibaszott forróságát!! Élvezettel mozgok benne. Évi, kontroll nélkül vonaglik alattam, éreztem, hogy a lüktető farkamból lassan megindul a sperma igy kihúzva a hüvelyéből, hörögve a puncijára ill.hasára kezdtem spriccelni.....Évi kicsit játszik még a .........majd hagytuk magunkat lenyugodni.

Évi elkezdte mondani..... hogy rég voltam .......nem hagytam befejezni a mondatot, megfogtam az arcát és megcsókoltam. Évi csak mosolygott.

Menjünk zuhanyozni

Évi mögé álltam és elkezdtem a mellét simogati Ő tusfürdőt csorgatott rá. Én csak néztem ahogy végigfolyt a mellén, a hasán és a punciján, majd lemostam. Közben a fülét és a nyakát óvatosan harapdálom, miközben az egyik kezemmel mellbimbóját morzsolgatom a másikkal a szeméremajkait dörzsölöm, Évi hátranyúlt és széthúzta a fenekét, megfogom farkamat és az ánuszához dörzsölöm.

Ohh ez azzz....menjünk az ágyra. Évi hanyatt fekszik, megemelte csípőjét, míg mögé ültem, majd a mellkasomra engedte csodás popsiját! Széthúztam a fenekét és finoman nyalni kezdtem a sötétbarna segglyukát.

Ez...aaaaaz!

Közben Évi a csiklóját dörzsöli, majd két ujjal széthúzta szeméremajkait.

Nézd milyen nedves vagyok lihegi elcsukló hangon, majd bedugja a hüvelyébe az ujját pár pillanat múlva kihúzta a szemembe néz és lassan lenyalta, majd a mellbimbóját kezdi morzsolgatni. Finoman végighúzom ujjaimat a combja belső felén, szinte látni lehet ahogy duzzad a szeméremajka és folyni kezd a nedve. Csiklójáról az ánuszára kenem a nedvét, majd körkörösen aprókat nyomva masszírozom az ánuszát a hüvelykujjammal, majd finoman betoltam és tágítani kezdtem Évi segglyukát

Ohhhh...ne hagyd abba, azt csinálsz velem amit akarsz! Évi egyre szaporábban veszi a levegőt. Leengedem csípójét az ágyra, Évi a bokáját fogva felemelte a lábát és kéjesen kérdi

Akarod?

Csináld meg a popsimat! Megfogom a vértől duzzadó farkamat és a segglyukához nyomom a makkom, ami utat tört az ánuszába. Évi felszisszent, nyöszörögve élvezi ahogy ki és be járatom a farkamat a fenekébe.

Húú még, kérlek.....basszál!

Majd hangos nyögésben tör ki. Kihúzom a farkamat a fenekéböl. Évit hasra fektettem, majd összezártam combjait és igy hatoltam a fenekébe. Remegése felerősödött, örjöngve vonaglik alattam

Aaaaah-aaha! egyre vadabbul dugom a popsiját.

Évi a testemnek nyomja a fenekét és örjöngve kéri: spriccelj a popsimba!

Lüktető farkamból kiáramló forró sperma, újabb orgazmust váltott ki Éviből. A popsija hihetetlen pulzálást produkált ami annyira izgalomba hozott, hogy egyre keményebb lett a farkam és vadul dugni kezdtem a fenekét ismét. Minden lökésnél Évi hatalmasakat nyög.

Megint jööön! aaaah-aah! majd az ágynemübe markolva vadul rángatózni kezd.

Magamra is gondolva megfogtam a csípőjét és negykézlábra húztam, majd erősen dugni kezdtem, nem érdekelt hogy mit szól, de nagyon beindultam. Évi csak hörgött és hörgött a kéjtől. Éreztem segglyukának pulzáló mozgásátt, majd megfeszülve, ismét spiccelni kezdtem a seggébe

Ez aaaaaz!

Minden lökésemnél Évi segglyuka egyre tágabb lett, egyre könnyebben járt ki és be a farkam, majd kihúztam és vissza csak úgy cuppant és csöpögött a sperma a kitágult segglyukából. Évi csillogó szemekkel és kipirult arccal hátranéz és csak liheg..majd hátra nyúlt és finoman húzott még egy párat a farkamon.

Magamhoz húztam Évit és csókolni kezdem kiszáradt száját.


Forrás: szex-tett.info

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Gyula