Amolyan mélytorkos szopó volt, így elég hamar forró lett a gyomra. Nagyon elégedett nyögdécselés hallatszott lentrõl.

Blog

Hirdetésfeladás

Szex a Gellért fürdőben

Amolyan mélytorkos szopó volt, így elég hamar forró lett a gyomra. Nagyon elégedett nyögdécselés hallatszott lentrõl.

Ma történt és annyira spontán, hirtelen gerjedés volt, hogy ilyenrõl álmodik az ember.

Ülök a termálvízben és egyszer csak látom, hogy a két medence közti közlekedõn egy rettenetesen gerjesztõ nõ megy a gõz felé. Hatalmas mellei majd kibuggyantak a fürdõruhából. Ez a nõ szándékosan vette fel ezt a fürdõruhát, mert közösülni akart. Úgy 28 éves lehetett.

Egybõl beindultak hormonjaim és minta zsinóron húztak volna ki a vízbõl, mentem utána.

Legfelül ült, kicsit széttárt combokkal és nagyon látszottak a mellbimbói a fürdőruha alatt. Jól megnéztem és elkapta, amint fixírozom a lábai közét.

Voltak benn mások is, így csak a nyelvemmel egy pillanatra jeleztem neki, hogy nagyon kész lennék kinyalni a punciját. Kisvártatva a többiek kimentek és pedig felültem mellé szorosan.

Mikor éreztem, hogy Õ nyomja felém a lábait, megfogtam a mellbimbóját és egy kicsit megszorítottam, majd közöltem vele, hogy 'Szeretkeznék vele!'

Nem lehet, mondta õ és a gyûrûjére mutatott.

Hát ez a generáció nem csap bele rögtön a lecsóba, tudom, de azt is tudom, hogy ez csak amolyan 'lári-fári', és tovább kell menni a megkezdett úton, ahogy Kádár elvtárs is mondta vala.

Üres a kéglim és így tovább, hogy mit csinálnék vele. Már a lábai közé nyúltam, amikor - a francba velük - bejöttek gõzölni vágyók.

Mondtam neki, jöjjön az elõzuhanyozóba.

Ott vártam és elég sokára, de megjelent. Szerencsére nem volt nagy a forgalom, erre behúztam és magunkra zártam az ajtót és megeresztettem a finom meleg magyar termálvizet.

Elhúztam a nemi szervérõl a fürdõruháját és elkezdtem nyalni. Annyira hangos lett a nõ, hogy abba kellett hagynom, de õ erõszakkal visszanyomott, hogy folytassam!

Mondtam neki, hogy csöndesebben élvezzen:) folytattam a csiklója nyalását, közben folyt rá a meleg termálvíz. És akkor elélvezett, de úgy, hogy majdnem az egész fejemet behúzta a puncijába.

Ezután én felálltam és kivettem a csöcseit és szopogattam a bimbóit és megint kezdett belejönni.

Na, mondom: most te menj csak oda le. De már elég sûrû lett a forgalom közben. És akkor beleraktam a farkamat a szájába. Nem is nagyon kellett irányítani.

Amolyan mélytorkos szopó volt, így elég hamar forró lett a gyomra. Nagyon elégedett nyögdécselés hallatszott lentrõl.

Hang nélkül felöltöztünk, bucsút intettünk és kinyitottam az ajtót.

Na persze épp akkor jött arra két idõsebb nõ és leesett az álluk. Nem foglalkoztam ezzel, 1x élünk.

Kijöttünk.

Forrás: szex-tett.info

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Atesz