Kérem, ne - nyögte, én pedig élvezésig masszíroztam őt a lábammal.

Blog

Hirdetésfeladás

Meglepi a hotelben

Kérem, ne - nyögte, én pedig élvezésig masszíroztam őt a lábammal.

Sokat utazom. Általában idegen helyeken alszom, hotel és motel váltogatják egymást. Egy alkalommal az egyik kedvenc hotelem wellness részlegében zárás előtt fél órával már csak ketten maradtunk - egy hölgy és én. Már előtte is beszélgettünk, de arra terelődött a szó, milyen jó lett volna ilyen csendesen tölteni a délutánt, és persze fürdőruha nélkül. Végülis ruha nélkül nem csak a wellness jó - mondtam, és vacsora utánra meginvitáltam egy kis erkélyen borozgatós nudizásra. Igent mondott, de azzal a feltétellel, hogy csak lazulunk. Nem volt ellenemre így sem. Rendeltem egy üveg bort, és vártam. Jött is nemsokára, laza öltözetben. Ahogy beépett, mintha kibújt volna önmagából, és azt mondta: - Vetkőzz!

Nagyon parancsoló volt a hangja, de nagyon izgatott a helyzet. Kiült az erkélyre, és bekiáltott.

Ha kész vagy, hozz nekem bort!

Nagyon izgatott voltam. Szinte remegtem. Határozott volt és kemény a hangja. Levetkőztem, töltöttem bort neki, aztán meztelenül kivittem hozzá.

Végignézett rajtam, legeltette kicsit a szemét a farkamon, majd azt mondta, álljak úgy, hogy elérjen a lábával. Nem ellenkeztem.

Erő mozdulattal a lábát a farkamhoz nyomta.

Szeretnéd? - kérdezte, és kortyolt a borból.

Igen - rebegtem, és az erkélynek támaszkodtam.

Könnyű dolgom lesz. Rég nem voltál nővel, ugye?

Szégyelltem kicsit a dolgot, de tényleg így volt.

Lefotózom, jó? Gyűjtöm... - tette hozzá, és már kattintott is a telefonjával. Aztán a lábujjaival masszírozni kezdte a farkam. Nem állt még fel, szinte teljesen benyomta, kicsit nevetett is, hogy majdnem eltűnt.

Azért remélem, látom majd keményen is, mielőtt elmész, bár nem biztos - mondta, és mindkét lábával nekiesett. Elképesztő, ahogy ráérzett minden érzékeny pontra.

Alig értem el a legkeményebb állapotom, már forrón lüktetett mindenem, aztán elmentem, de olyan jólesőn, hogy szinte összecsuklottam.

A helyzet borzasztó izgató volt.

Egy picit láttam azért. Gratulálok. Majdnem öt percig bírtad - mondta, azzal felállt, és köszönés nélkül elment.

Majdnem szégyellni kezdtem magam, mikor egyszercsak kopogtatást hallottam. Megint ő volt.

Hívtál, mit szeretnél? Megint vetkőzzek le? - kérdezte, én meg csak álltam ott szótlanul. - Na, most te jössz. Ugyanezt kérem - mondta, és akkor megértettem.

Felöltöztem és kiültem az erkélyre, és ugyanúgy kiparancsoltam őt meztelenül. Gyönyörű volt. Odaállt, ahol én voltam azelőtt, aztán fogta a lábam, és keményen a puncijának nyomta.

Kérem, ne - nyögte, én pedig élvezésig masszíroztam őt a lábammal. Nagyon remegősen élvezett el, neki majdnem húsz perc volt, de imádtam érte.

Ahogy összeszedte magát, elköszönt, és kilépett az ajtón. Többet nem láttam.

Másnapra csak a filmbe illő játék maradt, meg iszonyatos izomláz.

Forrás: szex-tett.info

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Szabolcs

Kaland egy hotelszobában?