A melleivel kezdtem játszani, nyelvemmel kezdtem izgatni a bimbóját míg a kezemmel a másikat masszíroztam.

Blog

Hirdetésfeladás

Az első MILF az életemben

A melleivel kezdtem játszani, nyelvemmel kezdtem izgatni a bimbóját míg a kezemmel a másikat masszíroztam.

Az én történetem valóságon alapul, mely a gyerekkoromban kezdődött az első szexuális élményemnél, ami apám retró pornó újságaihoz köthető. Mondanom se kell azok az érett női domborulatok elindítottak bennem valamit, gyorsan fel is fedeztem, hogy tudok magamnak örömet okozni. Később a idősebb nőkhöz való vonzalmam egyre erősödött, róluk fantáziáltam, kifejezetten olyan pornót néztem. Soha nem mertem megélni a vágyaim, hiszen ki az az érett nő aki egy jóval fiatalabb pasi iránt nyitna, anélkül, hogy a fiát vagy egy gyereket látna benne.

Teltek az évek én már a húszas éveim elején jártam, már nem voltam szűz, de valamiért soha nem volt az igazi a szex a korombeliekkel. Egy unalmas nyáron, mikor nem tudtam mit kezdeni magammal úgy döntöttem elég volt nyitok a vágyaim felé és nyitok az idősebb nők felé. Tehát felmentem egy chatelős oldalra, be is léptem egy szobába. Túlnyomó többségben kanok voltak, de volt egy két nő is, persze nem az én korosztályomból. Könnyen be is csatlakoztam a beszélgetésbe, akkor ismertem meg Őt. Gyorsan megtaláltuk a közös hangot, viccelődtünk elvoltunk. Szegénynek aznap volt a szülinapja, pár nappal előtte meg a névnapja és nem köszöntötte fel senki, én elárasztottam jókívánságokkal. Azt hiszem ez volt az a pont mikor kedvelni kezdett. A beszélgetés vége felé én balfasz nem kérdeztem meg, hogy lenn-e kedve folytatni valamikor, nem kértem elérhetőséget, csak elköszöntem.

Aznap este csak ő járt a fejembe, vajon, hogy nézhet ki, van valakije. Furcsálltam, hogy ilyen hamar egymásra találtunk és nem koptatott le annak ellenére, hogy 20 év volt köztünk, bár ez lehet azért volt mert civilben tanárként dolgozik. Nem akartam veszni hagyni a dolgot másnap vissza mentem a szobába, szerencsémre ős is ott volt. Hiába próbáltam elkérni az elérhetőségét nem adta meg. Majd ezt párszor megismételve beadta a derekát és megadta. Kettesben egész más volt vele beszélgetni, igazi értelmes tájékozott nő volt. Egy hónapig beszélgettünk így, mesélt magáról az életéről, mutatott magáról képet. Álmaimban se mertem volna elképzelni, hogy ilyen gyönyörű nő szóba állna velem. Nagy mellek, szép arc, izgató alak igazi farok állító külső.

Az egyik éjszakai telefonos beszélgetésünkkor kicsit intimebb témáról volt szó. Már az elején megjegyezte mennyire szexy a hangom, de nem hittem neki addig a míg teljesen fel nem izgult a beszélgetésünk alatt. Szó szót követett és jött a kérdés 'Te mit tennél velem?'. Addigra már az én nadrágom is teljesen elázott. Mesélni kezdtem neki, hogy miről fantáziálok már hetek óta. Teljesen bezsongtam ahogy ott szuszogott a telefonba és a kéjes nyögéseitől, magam elé képzeltem ahogy kényezteti magát. Miután szóban jól megbasztuk egymást még reggelig beszéltünk. Másnap gyors meg is beszültük, hogy meg kellene valósítani, mert egyszerűen szétrobbantunk a vágytól, nem jelentet gondot a logisztika se.

Életemben nem izgultam ennyire, nagyon vártam a napot. A kocsiban végig állt a farkam. Nem akartam elhinni, hogy ez velem történik meg. Egy idősebb tanárnő, izgalmas testtel aki csak arra vár, hogy kielégítsem, ilyen csak a filmekben van gondoltam. Az ajtajában gyorsan rájöttem, hogy ez a valóság.

Már nyitott ajtóval várt, mögötte meg Ő selyem hálóingben és harisnyában, már a látványtól majd nem elélveztem. Nem győztem takarni, azt hogy áll a farkam. Gyorsan körbevezetett, majd leültünk a kanapéra beszélgetni. Istenem én ennyire még nem voltam felizgulva, egyszerűen nem tudtam levenni a melleiről a szemem ahogy a köntös alól néha néha látszott valami belőlük. Látta rajtam, hogy zavarban vagyok és azt is, hogy a melleit nézem. Teljesen bezsongott attól, hogy nem tudtam mit kezdeni a helyzettel és úgy viselkedtem mint egy kis szűz, izgatta. Tudta rólam, hogy megveszek a mellekért, egy szép párral kenyérre lehet kenni, ki is használta ezt. Mikor észrevette, hogy a melleit bámulom megkérdezte megakarom-e nézni őket. Én kisfiúsan igent mondtam.

Kicsit félrehúzta a köntös, épp hogy csak mutasson belőle valamit, ilyen gyönyörű mellet én még nem láttam. Hatalmas volt egy kezembe sem fért el, hatalmas nagy bimbókkal, amik a vágytól kőkeményre dermedtek. Ott teljesen lefagytam, csak meredten néztem őket, majd Ő belenyomta a fejem a melleibe. Majd nem megfulladtam, de ennél csodásabb halált férfi ember nem tud elképzelni. Jól álltak a kezeimben, puhák voltak, de még is kemények. Látszódott rajtam, hogy kész vagyok Ő ezt egy csókkal viszonozta. Ilyen felszabadultan és jól még egy nőm se csókolt. Percekig érezni akartam a duzzadó ajkait, miközben a melleit markolásztam. Az ő keze már a dudorodó farmerem simogatta, meglepődtem ennyi előváladékom még soha nem volt, még a farmer is át ázott.

Gyorsan kicsomagolta és kezébe vette a meredő farkam. Megveszett a látványtól ahogy az eres faszom nagy makkal a végén fénylett a nedvességtől. Nem győzte leszopkodni a nedűt. Teljesen ki voltam szolgáltatva neki, azt csinált a farkammal amit akart, eddig a fogazást soha nem élveztem, de Ő még azt is jól csinálta. A kanapéról az ágyra kerültünk, nem bírta abba hagyni szopást. Miután abba hagyta a cuppogást a lucskos faszomon, beleült. Őstehetség volt tudta, hogy kell megülni egy bikát. Az ő puncija ekkorra már teljesen szaftban úszott, csak úgy siklott a farkam benne. Élveztem ahogy a farkam körül öleli a forróság és azt ahogy kívánta a puncija a gecim. Nem Sokáig bírtam már, tele lövelltem egészen a méhéig, lüktetett ahogy pumpáltam a gecit.

Miután kihúztam Ő elment megmosakodni. Míg pihentettem a szerszámom, hosszasan csókolóztunk. A melleivel kezdtem játszani, nyelvemmel kezdtem izgatni a bimbóját míg a kezemmel a másikat masszíroztam. Nagyon érzékenyek voltak, kapkodta a levegőt ahogy bele bele szívtam a bimbójába. Szépen lassan haladtam lefele a számmal, míg nem értem el a puncijához. Akkor vettem szemügyre igazán. Szép húsos, nagy csiklóval. Ahogy végighúztam a kezem rajta összerezzent, meg akartam kóstolni. Először csak megpusziltam neki, majd gyengéden nyalni kezdtem, végül a csiklót izgattam. Valamit jól csinálhattam, mert akkorákat nyögött, hogy a szomszéd is hallhatta. Míg a nyelvemmel a csiklót izgattam a kezeim se lazsáltak ujjaztam élvezésig.

A farkam újra hadra kész volt ekkor már. Ahogy ott széttárt lábakkal feküdt csak arra várt, hogy belé döfjem a farkam. Test a testnek simult, a farkam meg tövig benne. Közbe sem bírtam magammal és a melleivel játszadoztam. Újra ő került felülre, imádtam ahogy a nagy melle a mellkasomnak feszülnek és az arcom simogatják. Egész nap egymást kényeztettük, az volt életem legjobb szexe.

Szex után kimerülten, nyugodtan csak egymáshoz bújtunk. Akkor bevallott nekem valamit, hogy ő már akkor kiszemelt magának mikor azon a bizonyos oldalon beszéltünk először és, hogy nem is én cserkésztem be őt, ha nem ő engem. Annyira élvezte, hogy hajtottam érte és nem adtam fel, tetszett neki, hogy ilyen kitartó voltam. Ez a vallomás meglepett, de még izgalmassá tette az élményt. Majd zsibbadt fasszal hazamentem.

Életem végig emlékezni fogok erre, ő volt az első MILF az életemben.

Forrás: szex-tett.info

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Flórián

Voltál már MILF-el?