A szomszéd pasi mindig keményebb

Blog

Hirdetésfeladás

Ribancos kaland

A szomszéd pasi mindig keményebb

A múlt éjjel megcsaltam a pasimat a szomszédjával. Amikor a srác beengedett a kaputelefonon, már felszólított, hogy az ajtajánál legyen a számban a bugyim, vagy ki sem nyitja az ajtót. Korábban is viselkedett már agresszívan, de eddig ez volt a csúcs. Hiszen alig ismertem! Mondanom sem kell, igazi mocskos ribancnak éreztem magam ettől, és amint beszálltam a liftbe, a számba tömtem a bugyimat. Tulajdonképpen már csöpögtem a gondolattól, hogy esetleg a pasim kinyithatja az ajtót és megláthat a szomszéd ajtó előtt, ahogy a csengőt nyomom.
 
A csávó meztelenül nyitott ajtót, kinyújtotta karját, megragadta a tarkómat, és már ott a folyosón, nyitott ajtóval a bugyis számba hatolt a nyelvével, mintha így akarna megdugni. Annyira jó pasi volt! Ahogy megszorította a fenekem, éreztem az izmokat a hátán és az erős kezét -- hihetetlenül izgató volt! Szinte azonnal kemény lett, úgyhogy játszottam kicsit a farkával, mielőtt becsapta az ajtót. Két kezébe fogta az arcom, és rám parancsolt, hogy vegyem le a szoknyám, hajoljak le és tárjam fel neki a segglyukam. Közben a bugyim végig a számban maradt. A pasi nézte egy kicsit, hogyan simogatom a segglyukamat az ujjammal, aztán lehajolt, széthúzta a fenekem, a lyukamba köpött, és azt mondta, kenjem szét, mint egy rendes kis kurva. Nézte, ahogy ujjazom magam, és verte magának. Azt mondta, hogy ma este még csak hozzá sem érhetek a puncimhoz. Ha el is élvezek, csakis a segglyukamtól lehet. Elég sok mindenre nyitott vagyok, de azért ez még nekem is elég megalázó és ribancos volt!
 
A következő egy órára alig emlékszem. Nyalással kezdett, miközben a fenekem ujjaztam, de aztán elhúzta a kezem és feldugta a seggembe két vastag ujját. Közben végig azt magyarázta, hogyan vágta le már az öltözködésemből, hogy mekkora ribanc vagyok, és hogyan tudta már az első alkalommal, amikor meglátott a pasimmal, hogy mennyire szét fog kúrni. Még sosem álltam ennyire közel ahhoz, hogy csupán az análtól elélvezzek, és még be sem vetette a farkát! A tudat, hogy a folyosóról meghallhatnak, csak még jobban beindított, és még hangosabbakat nyögtem :)
 
A hálószobájában kötöttünk ki; a pasi rám guggolt, én meg felfelé emelgettem a popómat a farkára. Nem az övé volt a leghosszabb példány, amivel életemben találkoztam, de alig értem át a kezemmel, és ráadásul nagyon profin használta. Átváltottunk egy időre a misszionárius análra, és megpróbáltam a csiklómat simogatni, hogy elélvezzek a seggemben a farkával, de ellökte a kezem és keményen megpofozott. Azt mondta, nem érdekli, elélvezek-e, és hogy az igazi nők csak azzal foglalkoznak, hogy a pasijuknak jó legyen. Sosem volt még dolgom ilyen abszolút domináns alakkal, és ez kibaszottul felizgatott.
 
Volt, hogy annál a falnál állva baszott, ami a pasim lakásától választott el minket. A fülembe nyalt, és azt mondta, hogy nyögjek hangosabban, hogy a barátom is megtudja, mekkora kurva vagyok. Annyira el akartam élvezni! Megpróbáltam megint ujjazni magam, de megragadta a karjaimat, megfordított és térdre nyomott. Azt mondta, úgy móresre tanít, hogy sosem felejtem el, és két kézzel tartotta a fejem a falnak támasztva, miközben szájba kúrt. Őrült módra folyt a nyálam a pasi előnedvével keveredve a mellemre és a combomra. A golyói az arcomhoz csapódtak, a tarkóm a pasim hálójának falához koppant. 
Amikor elélvezett, a farkára húzta a fejem és zárásképp rácsapott a tarkómra. A padlóra lökött, és közölte, hogy ha maradni akarok, a díványon alhatok. Aztán lefeküdt és elaludt.
 
Felvettem az egyik ingét, és pár órára a kanapéra kucorodtam. Másnap reggel még azelőtt leléptem, hogy felkelt volna. És még el sem élveztem, le sem zuhanyoztam. Ezt élik át az olcsó kurvák? Ha igen, azt hiszem, imádom :)
 
És lenyúltam az egyik baseball-sapkáját. Úgy tervezem, rajtam lesz, amikor legközelebb a pasimhoz megyek :)

Forrás: tortenetek.hu

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Titok

Kipróbálnád a szomszéddal?