Olyat spricceltem mint még soha sem ezelőtt teli torokból sikítottam és mintha csapból engednék úgy fröcsköltem a barinőm arcát melleit mindenét.

Blog

Hirdetésfeladás

Leszbikus kaland a nyári szünet előtt

Olyat spricceltem mint még soha sem ezelőtt teli torokból sikítottam és mintha csapból engednék úgy fröcsköltem a barinőm arcát melleit mindenét.

A nyári szünet előtt egy barátnőmmel mentünk hazafelé hozzánk filmezni mert senki nem volt otthon nálunk. A suli előtt állt egy végzős csaj akivel néha megálltunk beszélgetni. Megkérdezte hova megyünk mi pedig elmondtuk neki.

Megkérdezte jöhet e mi szivesen láttuk szóval eljött. Ahogy felértünk hozzánk levetkőztünk mindannyian bugyi melltartóra mert több mint 30 fok volt aznap. Felhozta a végzős lány, hogy nézzünk pornót. Mi kicsit érdekesnek találtuk de beleegyeztünk. Néztük pár percig majd észrevettük, a barinőmmel, hogy a csaj leveszi a melltartóját és a bugyijában matat. Eszméletlen mellei voltak hatalmasak gyönyörű feszes álló bimbókkal. Azt mondta ne szégyenlősködjünk vetkőzzünk le mind. Kicsit hezitáltunk mert nem volt még részünk ilyenben de izgatott minket is. Mind levetkőztünk. A végzős csaj gyakorlatilag irányított minket de tetszett nekünk. Elkezdtünk hárman smárolni a nyelveink csapkodtak egymás szájában.

 

Blog - Leszbikus kaland a nyári szünet előtt - Cukilányok.hu - szexpartner & masszázs kereső

 

A végzős csak fölém hajolt kitátottam a szám és lassan csorgatta a nyálát a számba közben a bimbóim csipkedte közben felemeltem a lábam és a barinőm elkezdte nyalni a puncim. Ezután a végzős csaj mögém térdelt és a popsim kezdte nyalni. Ennyire még életemben nem izgultam fel reszkettem ahogy ki be rángatóztak a nyelvek a nyílásaimban. Szólt a barinőmnek a végzős csaj, hogy lassan csinálja közben feltűzött hátulról az ujjára. Kb. 3 percig bírtam és teljesen elvesztettem a fejem sikoltozni kezdtem rángatóztam a szemeim felakadtak élvezetemben majdnem összeestem de a végzős csaj tartott a hónom alatt. Közben vihogtak rajtam és kérdezgették, hogy tetszik ribi? Nem bírtam válaszolni csak artikulálatlan sikkantások jöttek belőlem. Ők pedig bíztattak ez az sikíts ribanc sikíts! Majd hirtelen megfeszültem teljesen a fenekembe csúsztatta a nyelvét és ott tartotta a barinőm szintén ezt csinálta előlről és ki sem húzta a nyelvét a puncimból. Szinte szétrobbant a puncim az élvezéstől.

Olyat spricceltem mint még soha sem ezelőtt teli torokból sikítottam és mintha csapból engednék úgy fröcsköltem a barinőm arcát melleit mindenét. A végzős csj gyorsan elém ugrott sikoltva nevetve, én is akarom és kitátotta a száját teljesen teli töltöttem az arcát. Összeestem a padlón és reszkettem a tócsában. Megkérdezték, hogy tetszett te kis visítós malac? Egy igent próbáltam kihörögni. Mondták, hogy nyaljam fel és meg is csináltam nekik. Közben szóltak, hogy nem úszom meg ilyen könnyen. Üljek fel a díványra teljesen szétterpesztettem a lábaim és hagytam magam. Elővett egy vibrit a végzős csaj és tövig belém tolta. Maxra csavarta a rezgést közben a jobb mellbimbóm szopta a barinőm meg a balt. Szóltak, hogy nyissam ki a szám és egyszer az egyikőjük egyszer a másikójuk köpött a számba.

Nyeld malacka nyeld! Pillanatok alatt szétélveztem magam megint de próbáltam eltolni a végzős csaj kezét, hogy élvezés közben kihúzza a vibrit de nem hagyta. Bennem volt a vibri és a vibri meg a puncim közti kis helyen permetben jött a nedvem ami elé oda tette a kezét és ráspriccelt. Beletolta a számba nyald a nedved te kis nimfó kurva. Elalélva feküdtem és kellett vagy fél óra mire magamhoz tértem. Ezután még jó párszor megismételtük ezt de már én is segítettem nekik.

 

Forrás: szex-tett.info

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Anna