Bedugom a popsidba, majd ott spiccelhetek egy nagyot, jó?

Blog

Hirdetésfeladás

Szex a Kempingben

Bedugom a popsidba, majd ott spiccelhetek egy nagyot, jó?

Megint abba a kempingbe mentem a fiammal, megint ott voltak, külön sátorban, a vézna lovag. Ugyanúgy zavarba jött, ha ránéztem, s mindig ingerültebb lett a fiújával, ha beszélgettünk pár szót.

Egyik este, 11 óra körül nagy viháncolással érkezett a pasijával, gondolom, valami sörözésbõl. A lovagot jobban megviselhette a dolog, mert láthatóan a nõjébe kapaszkodva lépdelt a sátor felé, s ahogy láttam türelmetlenül, befelé húzta volna Szonját, aki a csillagok szépségét ecsetelte, elszívott még egy cigit, majd bemászott a sátorba. Jó nektek, gondoltam kissé szomorúan, de hát nem az én korosztályom.

Tíz perc sem telt el, halottam a zipzár hangját, Szonja huppant a fûre, térde közé hajtotta fejét, a sötétben is láthatóan rázkódott a válla.

Hûha, gondoltam, biztos valami durvát akart a madárfejû, majd mindjárt jön engesztelni. De nem jött.

Én mentem. Tüzet kértem alibibõl, de egy síró nõtõl csak megkérdi az ember mi a baj? Nem finomkodott:

- Elkezdtünk kefélni ez a kretén meg majdnem lehányt, aztán meg elaludt, sziszegte.

- Ciki, mondtam, te meg tökre be vagy indulva, intettem a fürdõruha alsóján terpeszkedõ folt felé.

Most elõször nem pirulva nézett vissza, lángolt a szeme:

- Befejezed? Kérdezte, és tovább bûvölt.

Már hogyne, gondoltam, csak jó lenne, ha megfürödnénk, meg elõkeríteném a gyerekemet, hogy menjen pizzázni, meg elszaladnék egy óvszerért. Nohát ez nem láttam esélyesnek. Kétszer ad, ki gyorsan ad, ilyen pillanat nem lesz mégegy.

Elnyomtam a cigijét, az enyémet és határozott mozdulattal betoltam a sátrába.

Erõteljes mozdulattal hanyatt fektettem, a letolt gatyával hortyogó pasija mellé. Én a másik oldalára feküdtem, és minden elõkészítés nélkül benyúltam a fürdõalsóba.

A nedvesség hûvös volt, a csiklója kissé behúzódott már, de éreztem, hogy most gyorsan még vissza lehet varázsolni a nõt. Nagyon illúzióromboló volt az egész helyzet, éreztem, hogy bármikor elbizonytalanodhat.

A nyakát összenyalhatta a Lajoska, nem volt gusztusom ott csókolgatni. A fülébe súgtam:

- Milyen sokszor elképzeltem már veled!
- Én is rebegte.
- Igaz nem így folytattam, de valahogy minden elkezdõdik.

A nyelvemmel finoman belenyaltam a fülkagylójába: összerándult a teste.
Bal kezem középsõ ujjával megtaláltam a punciját, és míg a fülét nyalogattam, óvatosan körözve tövig felnyúltam. A hüvelykujjam a csiklóját masszírozta, és ahogy reméltem hamar megéreztem a nedvesedés új, meleg hullámát.

Az elasztikus fürdõnacija kellõ erõvel préselte a kézfejemet a puncijához, az ujjazásban áttértem egy szabályos dugási ritmusra. Ezzel szinkronban húzogattam ki-be a nyelvemet a fülkagylójában. Hamar eljutott a csúcsa. Akkorákat nyögött, hogy kénytelen voltam lesmárolni, a csend kedvéért, - bár ahogy a mellette heverõ pasija letolt gatyájából elõmeredõ farkára tévedt a tekintetem, kissé lelohadt a vágy a szája iránt. Szonja valósággal õrjöngött karjaim között, kifejezetten élvezte a leszorított helyzetét, a nyelvemmel betömött száját.

Szeme nyitva volt, ezt szeretem. A smárolást is abbahagytam, egyszerûen, csak bedugtam a nyelvem a szájába. Rögtön vette az adást, szabályosan szopni kezdte. Ez végre nekem is jól esett, addig tisztára úgy éreztem magam, mint egy nõ-szerelõ iparos. Itt megnyomom: ott sóhajt, ott megnyalom, itt élvez: príma darab.

Blog - Cukilányok.hu - szexpartner & masszázs kereső

Puncija szûk volt, de rugalmas, és csupa lucsok. Mostanában 30-50 körüli nõim vannak, épp az ellenkezõ helyzet, ezt külön is élveztem. Ez a csajszi fél éve még biztosan szûz volt, legalábbis ezt a lyukat tekintve, gondoltam.

Már legalább két orgazmuson túl volt, mikor végre úgy éreztem, válthatunk.
- Vegyük le a ruhádat! - kértem, s nem hiába.

Nem láttam még életemben ilyen gyors bugyi levételt. Végre lekerült a felsõ is, s markomba vehettem csodás kerek mellét. Istenem, de rég volt ilyen feszes kis golyóbis a kezemben.

Úgy tûnt, hogy bárhol nyúlok ehhez a lányhoz, rögtön orgazmus közeli állapotba kerül. Nagyon élvezte a szexet. Nagyon. Így én is egyre inkább ráhangolódtam. A vetkõzés forgatagában végül valahogy hasra fordulva feküdt, csak a lábát nem tudta széttenni a részegen heverõ kispajtás miatt. Csuklani kezdett, átléptem Szonján és egyszerûen befordítottam a „fal” felé.

Visszafeküdtem a lány jobb oldalára, és tovább folytattam a bal középsõ ujjas játékot, a hüvelykujjam így a popójához esett. Elsõre kissé feljebb rántotta a fenekét, de hihetetlen érzékkel ezt is élvezni kezdte. Alfele csupa síkos nedv volt, nem akartam a fenekébe nyúlni, de néha betévedt az ujjam. Meglepõen laza volt, vagy nagyon lefoglalta a puncijában húzogatott ujjam. Eszembe jutott a sok amerikai szûzlány, aki, az esküvõig nem kefél, de orálisan, meg análisan már nagymester, ez felizgatott. Ettõl kezdve kicsit célzatosabban körözgettem a hüvelykujjammal a popójánál.

Eldöntöttem, hogy áttérünk egy rendes kefélésre rendesen. Hanyatt fektettem, kedvenc misszionárius pózomba, és elkezdtem betolni a farkamat. Ijedten felszisszent:

- Nincs rajtad óvszer!
- Nem baj, én már tudok vigyázni! - nyugtattam és hatalmas lökéssel beljebb indultam.

Ismét felszisszent.

- Ne félj, nem lesz baba súgtam-, de meglepésemre azt mondta, hogy most fájt egy picit. Tényleg nem sokat kefélhetett még életében. Farkam nem méteres, igaz hosszabb, mint az ujjam, ezért pár pillanatra megálltam a szûk lyukában.

Pihegett egy picit, majd csípõmozdulattal jelezte, hogy mehet tovább. Kedvenc figurámat adtam elõ, szinte mozdulatlan szerszámmal a csípõm mozgásával vertem szeméremcsontomat az õ szeméremcsontjához, alaposan kialapítgatva a köztük lévõ csiklót.
Most már muszáj volt smárolni, sikított volna, verítékezett, libabõrös volt egyszerre, nagyon élvezte, lassan már én is.

Többedszeri csúcs-imitáció után, aminek rendre bedõlt és tényleg elélvezett (ezt éreztem az ajka kihûlésén) végre kihúztam a farkamat, és lassuló ritmusba bökögettem a csiklóját. Ijedten láttam, hogy megint beindul, ezért gyorsan a fülébe súgtam:

- Nem szeretnék ide élvezni, vigyázunk, ugye?
- Igen, igen rebegte.

De belevágva a szavába súgtam:

- Bedugom a popsidba, majd ott spiccelhetek egy nagyot, jó?
- Jaj, úgy még soha - súgta, de nem volt ellenkezés a hangjában.

Blog - Cukilányok.hu - szexpartner & masszázs kereső

Meglepõdtem, azt hittem azért tárta olyan lazán az ujjam elé a lyukát, mert az volt a sexük elõtte.

Oldalra fordítottam, és odaillasztettem farkamat a bejárathoz.

- Körözgess - kértem, lassan én meg beljebb dugom egy kicsit.

Laza volt, lelkes és bizakodó.

Két-három perc alatt már legalább félig benn voltam. Fantasztikusan élvezetes volt. Külön lehetett érezni minden gyûrût, amin áthatoltam. Kezemmel a puncijához vezette a kezét, kicsist ellenkezett ugyan, de az együttes simogatástól megint megindult arrafelé, ahol már csak az élvezet van, szégyen meg nincs.

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Csaba