Meggyőződésem, hogy azóta sem tudja, ki kezdett ki akkor vele álmában...

Blog

Hirdetésfeladás

Álmában nyaltam ki

Meggyőződésem, hogy azóta sem tudja, ki kezdett ki akkor vele álmában...

Ezt a történetet eddig senkinek nem meséltem el...

Egy házavató bulin történt. Rengeteg ismeretlen ember volt körülöttem. Közöttük figyeltem fel egy nálam idősebb, csinos, de teljesen átlagos nőre, aki a férjével érkezett. Láthatóan unták egymást, a nő még a bulit is. Éjfél után nem sokkal el is tűnt. A férj azonban leittasodva énekelt egy társasággal. Miután úgy éreztem, hogy sok örömöt nem lelek már az estében, le akartam dőlni egy kicsit.

Benyitottam az egyik kisszobába, de miután láttam, hogy az ágyon egy nő alszik, ijedtemben azonnal visszacsuktam. Azonban az ajtótól nem mozdultam. Kalapálni kezdett a szívem. Az ismeretlen középkorú nő volt odabent. Ő feküdt azon az ágyon. Teljesen egyedül. Valamiért vozott a helyzet. Lassan újra kinyitottam az ajtót. A kintről jövő fény megvilágította arcát. Hanyatt feküdt. A légzéséből tudtam, hogy alszik. Haboztam egy kicsit, majd beléptem a szobába és becsuktam az ajtót. A benti éjjeli fény pont megvilágította arcát. Félgömb formájú lehunyt szemei tükrözték vissza a szolid lámpa fényét. Lassan közelebb lopakodtam. Közben éreztem, hogy a farkam egyre jobban kezd merevedni. Csupán a látvány felizgatott. A nő mellé guggoltam és egészen közelről, oldalról néztem az arcát. A néma csöndben gyönyörködtem benne, megfigyelve minden apró részletet az arcán. A szempillái enyhén felfelé hajolva nyugodtak sorban lehunyt szeme alján. Rendkívül vonzó volt számomra ahogy mellettem, egészen közel feküdt. A vágycseppek megindulását az alsónadrágom nedvessé válása jelezte. Ellenállhatatlan vágyat éreztem felé. Remegő ujjakkal, de megérintettem az arcát. Megsimogattam a bőrét. A száját, a homlokát, a szemöldökét, a szemhéját, ami a legpuhább dolog volt, amit valaha érintettem. Közben észrevettem, hogy a légzése megváltozott. Lassabb lett. Halkabb. Visszafogottabb. Lehet, felébredt? Nem tudtam eldönteni. Mindenesetre tovább simogattam, majd az ujjamat lassan végighúztam a nyakán, a ruha által fedett mellei irányába. Lassan a ruha alá nyúlva érintettem meg a két kerek kis dombot. Libabőrös volt a bőre. A bimbók kemények.

Blog - Álmában nyaltam ki - Cukilányok.hu - szexpartner & masszázs kereső

Nem sokkal ezután már a puncihoz ért az ujjam. Nagyon nedves volt, szinte tocsogott, de a nő továbbra is lehunyt szemmel feküdt. Csak a légzése vált szaporábbá és mélyebbé.

A szám rátapadt a szeméremajkakra és először lassan, majd egyre nagyobb és gyorsabb nyelvcsapásokkal, hosszasan nyaltam. Nagyon sokáig...

Az orgazmusa csendes volt, de hosszú. Testének minden izma megfeszült. Megragadta a kezemet és szorította végig.

Mikor vége lett, ismét fölé hajoltam, de a szemét nem nyitotta ki. Ugyanúgy feküdt, ekkor is. Lassan szájon csókoltam. Engedte, de ekkor sem nézett rám. Meggyőződésem, hogy egyáltalán nem látta az arcomat. Nem akarta, vagy nem merte. Nem tudom.

Mikor kiléptem a szobából, a kinti mulatozás még tartott. Reggeli ébredésem után tudtam meg, hogy a nő a férjével még hajnalban elment. Soha többet nem láttam. Meggyőződésem, hogy azóta sem tudja, ki kezdett ki akkor vele álmában...

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Donát