Ránéztem, eléggé felhős szemekkel: - Gyere, szopj te is kicsit, osztozzatok meg rajta.

Blog

Hirdetésfeladás

Gruppen szex Spanyolországban 2.

Ránéztem, eléggé felhős szemekkel: - Gyere, szopj te is kicsit, osztozzatok meg rajta.

Akkor most folytatnám az előző sztorit Spanyolországból.

Némelyik emberre egyszerűen ragad a szerencse. Chris egy ilyen alak volt. Jó harmincas, izmos amerikai fiatalember, aki Tenerifén ragadt és a vagyonát egyszerűen a hedonizmusba fektette. Kis közösségébe bárki beléphetett, mindenkit szivesen látott, de jobbára inkább a vállalkozó kedvű fiatalok maradtak meg nála. Külön értett ahhoz, hogy a nőket, akik egyrészt szépek is voltak, másrészt minden mennyiségben habzsolták a férfiakat és egymást, odakösse. Nagyon egyszerű módszere volt rá: A bárjában egyszerűen megszólitotta a szép turistalányokat, akarnak-e nála élni, néhány napot, néhány hetet, amig csak tetszik nekik. Christ nem érdekelte a pénz, akadt belőle bőven – önzetlen ember volt, egész egyszerűen csak szeximádó. És imádta nézni, mit tesznek mások. A mottója annyiban foglalható össze: Bárki, bármikor, bárkivel. Persze csak olyan emberek maradtak meg nála, akik szimpatikusak is voltak egymásnak. És ha valakinek nem volt kedve éppen, hát nem. Ritkán fordulhatott elő… ha valaki stresszt okozott ??? Mehetett.


A bungalló a kicsit feljebb volt, Chris vitt fel minket a terepjáróján, meredek, szűk úton. Pompás panorámával a sötétkék Atlanti – óceánra, amely oldal felől sövénye sem volt. Szabadon rá lehetett látni a vízre – és szabadon be lehetett látni kintről a féktelen, elszabadult élvezetek birodalmába. Senki nem zavartatta magát. A fiúk meztelenül ültek a pool mentén, a lányok némelyike viselt valamilyen izgalmas fehérneműt, combfixet vagy fishnetet, amik többet fedtek fel mint eltakartak. Niki volt a legédesebb: Egy kinyult férfipólót viselt, amely köldökig ke volt szakitva, és magassarku csizmát. Semmi, semmi mást. Majdnem ugyanannyira tetszett Valerie, egy kis, nagyon fiatal, talán tizenkilenc éves, fitos orrú, vékony, de izmos testű szöszke francia lány, aki csak egy ezüstláncot viselt a derekán – valamint, hogy még érdekesebb legyen, nyakörvet , a hetykén meredező mellbimbóit két piercing ékesitette. Már kezdett hűvösödni, de bugyi vagy melltartó egyetlenegy lányon sem volt. Paradicsomi állapotok. Leültem, kezemben egy pohár vino fino tinto és Nikit figyeltem, amint Valerieval csivitelt. Néha egy-egy pillantást vetett felém a két lány, az volt az érzésem, én vagyok a téma. Az érzésem igaznak bizonyult: A lányok elindultak felém, Niki mellémcsüccsent és kivette kezembők a poharat: - Az az érzésünk, nem érzed jól magad.- Suttogta a fülembe.


- És miből következtetted ezt ?


Jobb lábát átvetette a combomon és hanyagul elkezdett játszadozni a farkammal: - Nos, látod, teljesen el van lanyhulva…


- Kislány, nem lehet folyamatosan merevedésem.


- Ohhhhh…. Dehogyisnem… - Már éreztem is, ahogy kuszik az élet a kékeresbe. Igen… Emellett a nő mellett… a fenébe is. Édesen mosolygott, csókolgatott és ajkaival harapdálta a fülcimpám. A medence mellől többen felálltak, fiuk, lányok, és indultak a ház felé, egyik srác kérdezte is Valérie-t angolul, mi is megyünk – e. Five minutes, susogta Valerie. Oh…. Ha valaki emlékszik Jane Birkin hangjára… Je’t aime, o mon amour. Nincs az a lottónyeremény a világon, amely felérne ezekkel a lányokkal. Valerie-nek tetszett, ahogy őt csodáltam, miközben Niki puha kezecskéi a dorongon doromboltak. Kicsit lejjebb ereszkedett, , mellei végigsimitották arcom, éhesen, mint egy csecsemő, nyelvemre vettem mellbimbóját, piercingje becsuszott fogaim közé, jobbom átölelte kerek fenekét. Hetvenkét szüzlány ??? Kell a nyavalyatörésnek. Láttam lelki szemeim előtt a soha nem volt gyóntató papom szemrehányó tekintetét, amint megró: „Mi van, vén kecske, szűzlányokról álmodozol???“ „Dehogyis, atyám. Nem baj ha olyan szendén néznek ki mint a szűzlányok, de kúrjanak úgy, mint a legelvetemültebb, legélvetegebb kurvák.“ Két ilyen nimfomániás kis szuka megér minden mártíriumot, én mondom. Valerie nyakába csókoltam, aztán kissé lefelé huztam a fejét, azonnal megértette, mit akartam – leguggolt előttem, egy szó nélkül nyakogatni kezdte makkom, közben folyamatosan szemezett velem – meleg kék szeme követte minden apró rezdülésem. Niki jobb keze még mindig a faszom masszirozta, balja beleturt Valerie hajába, és kis simogatás után egy határozott mozdulattal rányomta, a dorong tövig merült a francia lány torkába, én pedig óriásit sóhajtottam. Niki is szemmel láthatóan elégedett volt.– Na ezt már szeretem, igy már látszik hogy jobban érzed magad.

Ránéztem, eléggé felhős szemekkel: - Gyere, szopj te is kicsit, osztozzatok meg rajta.

Nagy meglepetésemre megrázta a fejét: - Nem, mert akkor hamar elspriccelsz.

- És, mi van akkor ???

- Nem akarom. Mindjárt kezdődik a társasjáték, ott is nagy szükség lesz a lövésekre. Gyere, játssz velünk. Utána pedig beülhetünk a szaunába, az ám az igazi móka. Tudod, mennyire nedvesedünk mi a szaunában mindketten ???? Csak ugy csurog belőlünk a szaft. – És egy sóhaj szállt ki belőle. – Nincs jobb annál, mint ha hárman, négyen basznak meg a szaunában. Na majd meglátod…. Majd akkor spriccelj el. Spriccelj belém. Te is, Chris is, Kóla is, mindenki. Valerie imádja belőlem kinyalni a szaftos gecit… Komolyan.

- Komolyan… Neked semmi más nem jár az eszedben ?

- Miért járna? Nimfomámiás vagyok. És itt teljesen kiélhetem magam. Na gyere, inditsd be a fantáziád, dobj bele apait – anyait, mert ma este akkorákat fogsz dugni mint még soha. Valerie darling…. Let him, please, this son of a bitch is squirting in a short while in your mouth. Let’s go to the fucking room. Give me a kiss, bitch.

Na igy aztán kénytelen-kelletlen kimaradt hogy az édes kis francia lány torkát telenyomjam gecivel. Először bántam, belesajdult a faszom, de ami késik, nem múlik. Átkaroltam a két lány karcsú derekát és megkerestük a „fucking room“- ot…. És ezek a kis mocskok közben folyamatosan gondoskodtak arról, hogy le ne lohadjon a farkam. Hol egyikük, hol másikuk, de folyamatosan rajta volt egy női kéz. Ilyesmit be kellene varrni a nadrágomba, hogy folyamatosan izgassa a szerszámot…. komolyan

A „fucking room“ egy óriási hall volt, közepén egy kellemesen langyos vizű pool, a finn szaunából egyenest bele lehetett ugrani. Mindenütt babzsákok, kanapék, kispárnák, amelyek nem a fejrészen, hanem deréktájt hevertek – a határozott benyomulás kedvéért. Ha egy nőnek éppen nem igazi faszra vágyott a foga, állt szanaszét két – három baszógép is, szobabiciklik, melyek ülése helyén persze, mi msás, szilikondildó meredezett. Óriási képernyőn folyamatosan pornók futottak, ha esetleg valakiből éppen hiányzott az ihlet. A pool mellett egy nőgyógyász szék állt a doktorjátékokhoz, mellette egy amolyan deres – szerű magasitott, állitható pad, láncokkal, szíjakkal felszerelve, hogy a büntetésre vágyót vagy szorulót minden elképzelhető, raffinált módon ki lehessen kötözni. Alig egy méterrel mellette a szoba tetején egy kampón állitható egy kereten lógott fejjel lefelé egy lány – először megijedtem, aztán láttam, neki ezzel semmi baja, sőt, élvezi. Azért kellett a keretre bilincselni bokáját, hogy ne érjenek össze a combjai, hiszem akkor nem lehetett volna mindenkinek, aki elment mellette, mintegy játékból belenyalni, belenyúlni a latyakos , csupasz, olajtól fényes pinájába, ami soha nem maradt viszonzás nélkül – minden alkalmat, minden arra himbálózó péniszt megragadott. Niki gunyorosan a lányt csak „előszopó rabszolgának“ nevezte, mire mondtam, elég kellemetlen lehet neki igy, fejjel lefelé. Niki vállat vont, ugyan, mit foglalkozok vele, ez denevér, neki ez igy kell. Ez a házi rabszolga, ő akar az lenni, azért van ott hogy leköpje mindenki, beleürítsenek, a szájába vizeljenek, teljesen mindegy. Rabszolga, kész, erre való.


- És most büntetésben van ???

- Ugyan. Ha büntetjül, az másképp néz ki. Chris tegnap ugy akasztotta fel, hogy egy lábon lógott, a másikat a földhöz kötötte, és mindannyian elvesszőztük a pináját. Chris a vákuumpumpával akkorára dagasztotta, mint egy mosószivacs. Jó muri volt.

Hogy hol talált itt Chris egy vákuumpumpát, kérdeznem sem kellett. Mindenfelé szanaszét hevertek a segédeszközök, tucatjával. A jelmezeknek, latex, szegecses bőrferszereléseknek, testharisnyáknak mindenféle anyagból, felcsatolható műfaszoknak és igy tovább, külön szobájuk volt, ahol mindenki szabadon válogathatott. Tucatnyi szexáruházat kellett Chrisnek ezekért kifosztania.


A játék maga igencsak szimplán működött. Amolyan dupla rulettasztal állt a deres mellett, a számok helyére az egyiken mindenki ráirta egy szóval a maga kis többé – kevésbé perverz ötletét („Schoolgirl punishing“, „Gape“, „Police Control“, „Sandwich“ stb.), én is felirtam a magam ötletét. Niki látta, mit irtam fel, és rögtöm közölte is velem, hálistennek perverzebb vagyok, mint először gondolta, reméli hogy rá kerül a sorsolás, mert engem fog jelölni partnernek. Őszintén ? Ezt én magam is reméltem. A másik rulettre a nevek kerültek. Chris volt, persze, a moderátor, ő sorsolta ki a jelölteket. A jelölteknek ezután már lett annyi joguk, hogy, amint Chris megperdítette a rulettet, maguk guríthatták a fémgolyót. És ahová hullott a golyó, azt kellett tenniük – de jogukban állt hozzá, ezúttal rulettezés nélkül, a partnert kiválasztani.

A nyeremény? Mindenki előzőleg felírhatta a kívánságát. Chris végigolvasta mindent – és ha rábólintott, a nyertes megkapta, amire vágyott. Ha Chris nem fogadta el előre, akkor a pályázónak még két kívánsága maradhatott, ha mind elfogadhatatlan lett, repült a jelölt a rulettből. Egy – egy játék után a közösség pontozott, egytől tízig, és aki összességében a legtöbb pontszámot érte el, megkapta nyereményét.


Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Dani