Lassan felhajtottam a kis selyem köntöst a fenekén és megpillantottam húsos punciját, felejthetetlen látvány volt.

Blog

Hirdetésfeladás

Egy megfelelő idegen

Lassan felhajtottam a kis selyem köntöst a fenekén és megpillantottam húsos punciját, felejthetetlen látvány volt.

Pár éve volt szerencsém külföldön,egy nyaralást szolgáltató helyen dolgozni. Azaz ide jöttek néhány napra pihenni,bulizni az emberek. Egyik téli estén megvártam, amíg a haver is végez.

Miközben vártam rá látom, hogy nézeget egy férfi, de nem kötekedősen inkább mintha keresne valakit.

Odajött és kérdezett valamit tőlem, majd elkezdtünk beszélgetni. Normális fazonnak tűnt, de nem értettem mit is akar igazából.

Kérdezte,hogy megtennèm-e hogy megnèzem az apartmanjukba miért nem megy a kábel tv. A felesége nyaggatja őt emiatt.

Mondom jó, nem gond úgyis van időm. Gondoltam ha valami gáz lesz majd sikítok :) :)


Épphogy beléptünk egy női hang kérdezi:

- Sam? Sikerült édes?

- Igen. Megjöttünk.


Erre kijött a szobából egy nálam jóval alacsonyabb, kedves arcú 30-as nő és bemutatkozott.


- Szia! Annabell vagyok.

Fehér, combig érő, finom selyemköntösben volt ami érzékien végisimúlt a testén. Mellbimbói keményen és élesen kirajzolódtak a fényes anyagon,vállig érő hullámos barna haja az egyik oldalra volt fésülve. Nem kimondottan vékony, inkább olyan jó kis markolni való de formás alakja volt.

Hirtelen zavarban voltam mert nehéz volt tartani a szemkontaktust, ráadásul a férje is itt van, így nem tudtam hova is nézzek. Kicsit úgy tűnt mintha várt volna valakit.

Miközben Sam kiment a konyhába, kérdezem Annát:

- Mi is a probléma?

Keresztbe tett lábbal ült előttem és mosolyogva mondta:

- Probléma?

- Ja..nem jön be semmilyen csatorna,de már nem érdekes.

Közben visszajött Sam odaadta az italt és Annára mosolygott, majd bement egy nagy gardróbba ami közvetlenül szobából nyílt. Gondoltam biztos keres valamit.

Rápillantottam Annára és közben a szám szélét harapdáltam, mert zavarban éreztem magamat. Kavarogtak a gondolatok a fejemben, mert ilyen lenge öltözetben nem szokás idegeneket fogadni. Így sejtettem,hogy itt lesz valami csak nem akartam elhinni.

Anna felállt odajött és azt mondta:

- Tetszem neked?

- Igen,nagyon.

- Sam a gardróbban ül és les minket, zavar téged?

- Öö...nem.- mondtam meglepetten.

- Akkor azt akarom, hogy dugj meg MOST azonnal!

Erre közelebb lépett és megcsókolta a számat, lassan csókolózni kezdtünk. Finom puha szája volt és nagyon kellemes édeskés illata. Megfogtam az arcát és végigcsókoltam a nyakát, megfordult háttal nekem majd kicsit előrehajolt és a fenekét a farkamhoz nyomta.


Átöleltem, lassan végigsimítottam a hasát és a melleit. A finom selyemanyagon érzékien siklottak a kezeim, ujjaim elakadtak a keményen meredező bimbókban, megmarkoltam a melleit és elkezdtem masszírozni őket miközben a nyakát csókoltam. Éreztem, hogy duzzadó farkamnak már nincs sok helye a feszes alsóban.

Anna megfordult, erre én megmarkoltam a fenekét és a heves csókok közepette a fotelbe lökött. Egy határozott mozdulattal lehúzta a nadrágomat, lejjebb rántott a fotelben és betérdelt a két lábam közé.

Nem sokat tétovázott egyből neki esett, kibontotta a nadrágom és finoman a kezébe vette. Miközben a heréimet nyalta néha elnézett oldalra a gardrób felé, jobb kezével ügyes mozdulatokkal verte a immáron kőkemény faszomat. Már azt hittem soha nem akarja bekapni aztán végre lassan a szájába vette, de csak finoman szopta a végét.

Belenézett a szemembe és mélyen bekapta, egyre vadabbul szopta, éreztem, hogy tényleg élvezi. Nagyon kívántam már, így felültem és megcsókoltam és kértem,hogy térdeljen fel a fotelra.


Lassan felhajtottam a kis selyem köntöst a fenekén és megpillantottam húsos punciját, felejthetetlen látvány volt. Vastag külső ajkait a nagyobb, formás feneke ölelte körül. Kis ideig meredten bámultam majd beletemmettem az arcomat és mohon nyalni kezdtem, két kézzel markoltam a fenekét és élvezettel elmerültem benne.

Anna nagyon bepörgött, olyan erősen tolta az arcomba magát, hogy szinte alig kaptam levegőt, mintha egy mély vízből merülnék fel,úgy vettem lélegzetet.

Mellé álltam és oldalról a jobb kezemmel, ujjaimmal izgattam miközben ő ráfordult a farkamra és szopni kezdte. Bedugtam az egyik ujjamat és finoman mozgattam, majd lassan bedugtam a másikat is és körkörös mozdulattal belül és kívül is masszíroztam a punciját. Láttam ezt nagyon élvezi ezért kivettem a szájából a farkam és átkaroltam a fenekét és ritmusosan ujjaztam a punciját, hangosan felnyögött és mozgatta a csípőjét előre hátra.

Mögé mentem és hátulról bal kézzel átöleltem a nyakánál, magam felé húztam és keményen dugtam a kezemmel. Éreztem, hogy egy pillanatig visszatartja a lélegzetét, némán, megfeszült testtel, erősen szorította a kezemet majd hangosan többször felnyögött.......

Finoman, lassan kihúztam ujjaimat forró és nedves puncijából.

Lassú mozdulatokkal Anna odalépett egy kis szekrényhez és a fiókból kivett két óvszert.

Ismét bepucsított és kihívóan rám nézett. Hátulról bedugtam kemény farkamat a finom puncijába és lassan mozogni kezdtem, rám szólt, hogy erősebben így következő mozdulatra keményen csattant a lágyékom a seggéhez, megmarkoltam a csípőjét és keményen, ütemesen dugtam.... néha rácsaptam a fenekére, amire még jobban bevadult.

A fotelbe lökött és beleült a farkamba. Kezembe fogtam mindkét mellét és heves szopni kezdtem a bimbókat, miközben mélyen benne voltam, teljesen ráhajoltam és átöleltem a testét, Anna mozgatta csípőjét le és fel, hol lassan - hol gyorsan eszméletlen jól csinálta.

Azt akartam,hogy még közelebb legyen így kértem, hogy feküdjön a hátára, felülről lassan behatoltam. Megint gyorsan, ütemesen mozogtam teljesen ráhasaltam és a két kezemmel alányúltam és megmarkoltam a fenekét, kezeimmel is mozgattam a testét. Majdnem kihúztam és tövig visszanyomtam - majdnem kihúztam és tövig visszanyomtam.... izzadt testünk teljesen összetapadt.

Éreztem,hogy már szétfeszít a kitörni vágyó gejzír....

Gyere a mellemre - mondta Anna

Úgy éreztem most nem szabad visszatartani, főlé emelkedtem Anna szorosan rámarkolt és egy pillanat alatt akkorát spricceltem,hogy szinte lyukat lőttem a falra :) Mellé feküdtem, hevesen lüktetett a szívem és izzadt a testem.....Néhány percig csendben voltunk, majd Sam megjelent a szobában...kicsit abszurd helyzet volt de, nem volt kellemetlen, szinte el is felejtettem.

Beszélgettünk és mondták,hogyha nem gond akkor ez most felmegy a netre, egy pillanatig magállt bennem az ütő majd felnevettek.

Aztán kitudja....:)

Másnap mesèltem a havernak,hogy hová tüntem. Persze nem hitte el, de nem csodáltam. Nekem is hihetetlen volt,hogy ilyen megtörtènhet. Mindenesetre ekkor fogadtam meg,hogy új szakmám lesz: Kábel TV szerelő :))

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Déw

Zavarna ha idegen?