Ezek után visszatértem a valóságba. Okés. Maradjunk a masszirnál. Újra nyomkodtam, mintha semmi nem történt volna... közben a nadragom már szétfeszült rajtam.

Blog

Hirdetésfeladás

Munkahelyi pihenő

Ezek után visszatértem a valóságba. Okés. Maradjunk a masszirnál. Újra nyomkodtam, mintha semmi nem történt volna... közben a nadragom már szétfeszült rajtam.

Az alábbi történet az én igaz sztorim!


Munkahelyen jóban voltam egy kolléganővel. Megbeszéltük, hogy együtt kávézunk. Ő kávézott, én nem. Csak beszélgettünk. Elég magán történeteket is meseltünk már egymásnak, kezdtünk össze barátkozni, míg egyszer az az ötletünk támadt, hogy menjünk a pihenő szobába, mert ott kevesebben vannak, nyugodtabban lehet mesélni. Átmentünk hát... beszélgetés közben említette, hogy mennyire fáradt, és ha jól emlékszem, az elején említette is, hogy fáj néha a nyaka. Felajanlottam, hogy megmasszirozom a nyakát, hátát, az hátha felfrissíti kicsit. Persze, elfogadta. Bementunk a szomszédos helyiségbe, ami egy lezárt öltöző ként üzemelt. Leült egy székre fordítottan, nekem háttal. Mögé álltam és neki kezdtem. Végig a nyakát, a hátát, egészen le a fenekéig. Masszázs közben feltűnt, hogy egy pár perc után nagyon csendben lett. Nekem már ekkor úgy beindult a fantáziám, hogy legszívesebben levettem volna a ruháit, megfordítom és tele rakom a farkammal a száját! Ekkor már azért feltűnt, hogy ő is nagyokat sohajtozik... aztán jött a telefon, menni kellett dolgozni... megköszönte és mentünk...



Másnap újra dolgoztunk. Nap közben nyilván beszélgettünk. Nem tudtam nem meghallani, hogy valószínűleg rosszul aludhatott, mert ismét rossz a nyaka. Felajánlottam a segitsegem, hogy megmasszirozom ismét. Persze, elfogadta. Délután, mikor már csendesedtek a tennivalók, ismét találkoztunk a kis öltözőben. Úgy kezdtem az egészet, 'Mi lenne, ha le vennéd a felsődet? Így annyira nem érzed a hatást, és még a ruhádnak sem tesz jót.' Elsőre tartott a dologtól. Nem ugrott rá egyből - tekintve, hogy korábban már beszélgettünk 'megcsalásos' dolgokról és akkor leszögezte, hogy Ő aztán soha nem tenne ilyet, hát Ő nem olyan lány! Ekkor már vőlegénye volt. Bevallom, azért valahol tetszett benne, hogy nem ment bele egyből. Tetszik, ha valamiért kicsit dolgozni kell! ;) Végül megbeszéltük, hogy kizárólag a cél hatékony elérése miatt, leveszi. Úgy csinálta, hogy háttal volt nekem. Ült a széken, raterítette a háttámlára és rádőlt, várva, hogy kezdjem a lazítását. Elég szégyenlős lány volt. Hozza is láttam. Finoman, a nyakától, az egész hátán át, teljesen le a derekáig, a fenekéig. Majd fel, a vállait is alaposan meggyúrtam. Óvatosan eltévedtek a kezeim, először csak az egyik, aztán a másik. Váltották egymást, végigsimítva néha-néha a nyakát. Feltűnt, hogy minden simításnál nagyokat sóhajtott, és piciket billentett oldalra a fején, teret adva a kezemnek, hogy folytassam. Olykor-olykor előre letévedtem a dekoltázsába, de előre megbeszéltük, hogy semmi 'OLYAN' dolgot nem csináltunk, vissza is jöttem. Ekkor már elég hangosan vett levegőt, és én is éreztem magamon, hogy a vérnyomásom most aztán határozottan kezd emelkedni... volt egy tükör a helyiségben, amit akkor vettem észre. Pont láttam benne magunkat. Neki csukva, szorítva volt a szeme, láttam, hogy be van indulva, közben folyamatosan nyalta az ajkait a nyelvével. Számomra ez nagyon izgató látvány volt, éreztem is, hogy újabb szintre léptem, és elkezdett totál feldagadni a farkam... azt kérdeztem, magamtól, 'Ennek mi lesz a vége?!' - mi, ketten, bezárva egy helyiségbe, ahol érezhető a szexuális feszültség! Szinte rázott a hely! ;)



Ezek után visszatértem a valóságba. Okés. Maradjunk a masszirnál. Újra nyomkodtam, mintha semmi nem történt volna... közben a nadragom már szétfeszült rajtam. Újra a hátát nyomkodtam, egészen le a karjain, majd hátulról előre nyulva, alattuk, végig simitottam a hasát, majd tovább haladtam felfelé, miközben már halk hangot is kiadott magából. Tetszett neki, éreztem rajta! ;) elértem a melléig. A melltartó rajta volt, én azon keresztül ráfogtam mindkettőre. Szép, méretes mellekkel volt megáldva. Nem fért el a tenyeremben. Nagyon tetszett, imádtam őket, alaposan megmasszíroztam őket. Éreztem rajta, hogy nagyon jólesett neki(k)...



Egyszer azt vettük észre, hogy már elszaladt a munkaidő, és a végén járunk... épp hívja a vőlegénye, hogy nemsokára itt van érte. Hoppá, ez igazi hidegzuhany volt, tekintve, hogy előtte már kétszer hívta, és nem vette fel a telefont... mert hát munkaidő van, előfordul... ;)



Szóval megköszönte a lázító masszázst. Mindketten láttuk a másik szemében, hogy 'aaajjjajjjjj, ez nagyon bent ragadt!' - a pulzus mindkettőnknél az egekben, az arcunk tűz vörös, de most ez van... menni kell... Elköszöntünk és rohant is.



Természetesen ezek után, még jó ideig együtt dolgoztunk, de hogy történt e bármi folytatás, azt szívesen megírom még, ha lesz igény a folytatásra. :)



Remelem, tetszik a sztori, soha nem írtam még, de nagyon élveztem. Jó volt újra 'átélni', ha csak fantáziában is... :)

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Peti

Munkahelyen?