Egyszer csak érzem, hogy a kezét a kezemre teszi, ujjai finoman az ujjaim közé csúsznak... Közben finom, lágy csókot ad az arcomra, majd a nyakamra, vállamra...

Blog

Hirdetésfeladás

Egy új élmény

Egyszer csak érzem, hogy a kezét a kezemre teszi, ujjai finoman az ujjaim közé csúsznak... Közben finom, lágy csókot ad az arcomra, majd a nyakamra, vállamra...

- Feküdj le és helyezkedj el kényelmesen! - kérte, miközben a nappali közepét uraló vastag matracra és a rajta szétszórt díszpárnákra mutatott. Szót fogadva kényelmesen hasra feküdtem. Ő még igazgatta kicsit a lábaim, párnákat helyezett alájuk, hogy ő is kényelmesen hozzám férjen.

Most találkoztunk először, azt ígérte, hogy ízelítőt kapok tőle a tantra masszázs élményéből. Sokat hallottam már róla és végre szerettem volna én is kipróbálni. Ő egy fantasztikus nő: minden figyelmét nekem szenteli, empatikus, intelligens, választékosan, átéléssel mesélt a találkozásunkkor a tantráról. Egyelőre csak próbálom megérteni a lényegét: maradjak a befogadó oldalon, figyeljek magamra, szeressem magam és amikor a szeretet túlcsordul bennem, akkor majd képes leszek adni belőle másoknak is... Hű, ez egy kicsit misztikusan hangzik, gondoltam.

Átéléssel mesélte, hogy a masszázs során ő a lelkével fog szeretkezni velem. El sem tudtam képzelni, hogy ez mit is jelent a gyakorlatban.

A beszélgetés után gyors tusolás és most itt fekszem előtte. Ő szexi fekete bugyiban és melltartóban kezdi a masszírozást, én már textilek nélkül tértem vissza a fürdőszobából.

Finoman megérinti a derekam, oly lágyan, hogy kicsit csiklandós az érzés. Végighalad popsitól a lábujjakig, művészi módon változatos mozdulatokkal. Egyszer szinte csak simogat a tenyereivel, máskor erősebben nyomva masszíroz az alkarjával. Nem hittem volna, hogy a sokféle érintéssel, mozdulattal olyan érzést tud bennem kelteni, mintha a testemmel érzékelnék egy gyönyörű melódiát, de erre asszociáltam róla.

A behúzott függönyök barátságos félhomályt teremtettek, talpamat elektromos melegítő hője melengeti, a fülemet halk, dallamos meditációs muzsika kényezteti, melyből kihallani egy képzeletbeli tűz barátságos pattogását is. Közben itt van mellettem ez a gyönyörű nő, aki most értem, az én első élményemért tesz mindent.

- Ez csodálatos érzés, az idők végezetéig is el tudnám viselni... De vajon mitől tantrikus? Melyik érintés jelképezheti a szeretet terápiát, amelyet említett? - méláztam el egy pillanatra.

A választ gyorsan megkaptam.

A második negyedben még mindig hason feküdtem, de ő most már a hátamat és a vállaimat masszírozta. Immár nem csak a kezeivel. Mielőtt ezt elkezdte volna, ő is levett magáról minden ruhát és magára is kent az illatos masszázsolajból, amellyel engem sem sajnált bőven meglocsolni. Először még hagyományos módon a kezeivel varázsolt el, végigsiklott velük az egész felső testemen. Csodálatosan finom érintése van, akkor is nagyon jól esik, amikor erősebb nyomást fejt ki.

Aztán egyszer csak éreztem, hogy a puha, kerek keblei végigsiklanak a hátamon... Éreztem, amint a teste a testemhez ér, finoman, mint egy hópihe rám fekszik. Alacsony, sportos, karcsú nő, szinte súlytalan. Mikor hasra feküdtem, a kezeim a fejem magasságában helyeztem el, így találtam kényelmesnek.

Egyszer csak érzem, hogy a kezét a kezemre teszi, ujjai finoman az ujjaim közé csúsznak... Közben finom, lágy csókot ad az arcomra, majd a nyakamra, vállamra...

Egy pillanat alatt megértettem, megéreztem, mit is jelent a szeretetterápia, miért is olyan varázslatos a tantra. Kezdtem megérezni, hogy hogyan kell elképzelni egy olyan együttlétet, amelyben nagyon is fontos a szexualitás, de mégsem a beteljesülés a cél, hanem a közösen átélt pillanatok.

Utólag gondolkodtam, hogyan is fejezhetném ki, hogy milyen is volt ez az érzés. Olyan, mint amikor hirtelen valóra vágyik egy olyan rejtett vágyam, amely pedig soha nem is tudatosult bennem, de ott és akkor éreztem, hogy mindig vágytam rá.

Még hatása alatt voltam a nem várt élménynek, amikor a fülembe súgta, hogy forduljak meg a hátamra.

Ismét segített elhelyezkedni, a lábaim alá visszakerültek a kispárnák, sőt a fejem alá is, hogy láthassam őt.

Most volt alkalmam először őt is textilek nélkül megpillantani. Hosszú, derékig érő hollófekete haj, hibátlan selymes, kreol bőr, szeretetet sugárzó zöld szemek, lágyan ívelt ajkak, sportos test, kicsi, de formás, kerek mellek, puha rózsaszín mellbimbók, kecses derék, hosszúkás, izmos, izgató popsi. Egy gyönyörű, tökéletes Nő.

Folytatja a változatos masszázsát, közben időnként megcsókolgatja a testem. Néha megölel. Tudom, hogy nekem alapvetően befogadónak kellene lennem, de képtelen lennék érzéketlen fadarab módjára csak feküdni. Ő tényleg a tudása legjavát adja, sőt a kis csókokon és öleléseken keresztül hatalmas plusszt is kapok: lelki feltöltődést. Vágyom rá, hogy kifejezzem, mennyire hálás vagyok mindezért, így amikor megölel, én is megölelem, amikor a masszázs közben picit odabújik, én is viszonzom testére a kis csókokat.

Azt az elején tisztáztuk, hogy ez egy masszázs, nem több... A masszázsba a lingam masszázs is beletartozik, így fokozatosan ezzel is elkezdett foglalkozni. Most a combjaimat masszírozza, most a férfiasságom kap kezelést, aztán idebújik, ölel, csókolja a testem, majd újra kezébe veszi a lingamom és meleg, olajos kezével izgatja, miközben hitelesen nyújtja a szeretkező nőt apró nyögéseivel, erotikus csípőmozgásával. Félig rajtam fekszik, félig mellettem. Jobb kezem a fenekét markolja, simogatja, balommal átölelem, miközben ő folytatja a kényeztetésem.

Érzem, hogy elönt a vágy, gyorsul a mozgásom ritmusa. Egyszer csak ő lelassul, felül és csillapítólag, finoman masszírozza a combom, derekam. Azt gondoltam, hogy talán mindez a tantrikus együttlét része: mielőtt elérnénk a csúcspontra, lassuljunk le egy kicsit.

Utólag mosolyogva mesélte, hogy nem erről volt szó, hanem arról, hogy én nagyon rákészültem, "rágörcsöltem" a közelgő orgazmusra, ami azt vonta maga után, hogy a jövőben bekövetkezendő eseményekre figyeltem és nem a jelenre, nem rá, így nem voltunk egy "idősíkban". Emiatt ő visszahozott engem.

Most fölém hajol és a szó szerint ajkaim közé adja izgatóan hullámzó puha mellét, mellbimbóját. Előbb a jobbat, majd balt, én boldogan csókolom, szívom, izgatom nyelvemmel. Érzem, hogy melle masszázsolajjal borított, mint az egész teste, de ennek az olajnak nincs íze, semmiben nem zavarja a kényeztetést.

Néhány perc múlva ismét mellettem, félig rajtam fekszik ez a gyönyörű nő, dereka-popsija ismét ritmikusan hullámzik kezem alatt, ismét hallom az izgató szexi apró kis nyögéseit, merev lingamom a puha, olajos kezében csúszkál. Másodszorra "megkegyelmez", jön a beteljesedés.

Levegő után kapkodva öleljük egymást, amíg megnyugszunk. Bár a kifejezetten erotikus részek talán a masszázs negyedét tették ki, mégis úgy érzem, hogy végig szeretkeztünk, végig együtt voltunk. Csodálatos élmény volt.

Felül mellém, én még fekszem, miközben szépen letörölgeti hasamról a kéj nyomait, ismét beszélgetünk. Megdicsér, hogy milyen sokáig bírtam, legyek rá büszke. Az vagyok :) De nem csak az átélt élményekről csevegünk, a tantráról, de például a gyerekkorunkról is. Ő is mesél az életéről, én is ezt teszem.

Végül tusolás, öltözködés. Most már van elképzelésem arról, hogy hogyan zajlik egy ilyen 1,5-2 órás együttlét, tudom, hogy ilyen irányban szeretnék fejlődni. Szeretném megtanulni az alapokat, hogy én is adhassak, én is viszonozhassam partnernőmnek mindezt a szépséget, amit átéltem.

Egy utolsó ölelés, elköszönök, majd kilépek az utcára. Kint száz ágra süt a Nap, ez az idei első igazi tavaszi nap, érzem a meleg sugarak simogatását az arcomon, de még inkább érzem az elmúlt együttlét simogatását a lelkemen.

Forrás: szexrandi

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Alex