A hátamra döntöttél az asztalon, egyik kezeddel a melleimet simogattad, másik kezed ujjaival pedig a csiklómat dörzsölted.

Blog

Hirdetésfeladás

A tiltott gyümölcs

A hátamra döntöttél az asztalon, egyik kezeddel a melleimet simogattad, másik kezed ujjaival pedig a csiklómat dörzsölted.

Még szinte kamasz voltam, amikor megismertelek. Éppen a 24. születésnapomat ünnepeltük, mikor először találkoztunk. Hamar kiderült, hogy több mint egy évtized a távolság köztünk, de már akkor vonzott valami feléd.

A sógorom legjobb barátja. Már eleve házinyúlnak minősülsz, de még énekes is vagy, pláne távol kell tartanom tőled a testem. De ahogy telt az idő, egyre többször találkoztunk. Egyre jobban megismertük egymást. Egyre többször értél hozzám.

Én éppen az első szerelmemmel éltem, te pedig egy levitézlett, elhasznált, életunt nővel kötötted össze magad.

De valahányszor megláttalak, a puncim bizseregni kezdett. Fájdalmas volt, de erőszakosan távol tartottam magam tőled, pedig igyekeztél minden lopott pillanatot kihasználni, hogy megmarkold a fenekem, vagy “véletlenül” a mellemhez érj.

Nem tudtam, hogy ez csak a zenész mivoltodból eredő már megszokott figyelemfelkeltés, vagy tényleg kivánod a testem, de féltem minden találkozástól, hogy tartsam kordában az izgatott testemet.

Az első komolyabb affér egy fülledt nyáresti házibulin esett meg. A nőd két méteres távolságon belül minden mozdulatodat követte.

A házigazda utasítására bementem a garázsba borért. Lehajoltam a hűtőhöz a sötétben, és egy pillanat múlva éreztem a kezed a csipőmön. Hamar követte a másik érzés, ezt már a fenekemhez nyomva tartottad. Hirtelen felegyenesedtem, féltem az asszonyod figyelő tekintetétől. Nem engedtél megfordulni, egészen magadhoz húztál. A jobb kezed a pólóm alatt a mellemre simult feszesen, a bal kezed a nadrágomon a puncimra csúsztattad, közben a fülemet lágyan megharapva súgtad, amitől azonnal elárasztotta a bugyim a kéj nedve: “Kívánom az édes kis tested....”

Ki akartam iszkolni a garázsból, de a hűtőhöz nyomtál és a gyönyörű húsos ajkad az enyémre tapasztottad, nyelveddel a nyelvemet kerested. Minden szőrszál, ami a testemet borította azonnal az égnek meredt.

Éreztem kiváncsi kezed, ahogy villámgyorsan utat talált a testhez simuló nadrágom alá, egyetlen pillanattal később pedig már az ujjaiddal magad is megtapasztalhattad a mindent elárasztó nedvességet. Láttam a sötétben, ahogy mosolyra nyílik a szád, és teketóriázás nélkül belémhatoltál követelőző, erős ujjaiddal. Az agyam tiltakozni akart, a testem a tiédre vágyott, nem tudtam mást tenni, csak nyöszörögni, ahogy hozzáértő édes ujjaid bennem dolgoztak. Nem tudom mennyi idő telt el, de közeledő lépések zaja húzott vissza a valóságba. Gyorsan kihúztam magamból a kezed, rendbe szedtem a ruhám és a kezedbe nyomtam a műanyag rekeszt.

A nőd jött. Rikácsoló hangján a nevedet kiabálta. Mielőtt elért volna a garázsajtóhoz, elé toppantam, és átadtam neki pár üveg bort, mondván, hogy a háziasszony várja, én viszem a többit azonnal. Téged keresett, de én megvontam a vállam, kikaptam a rekesz bort a kezedből, és beviharoztam a házba. Tudtam, hogy ez nem helyes. Hiába remegett a térdem a néhány perces emléktől, fogtam a holmim és elviharoztam a buliból. Láttalak még, ahogy kérdőn nézel felém, és a nevemen szólítasz, de amilyen gyorsan csak tudtam kocsiba szálltam és hazahajtottam.

Tudtam, hogy hatalmas ívben kerülnöm kell a társaságod. A következő hónapokban nem jártam semmilyen rendezvényre, nehogy találkozzam veled. Nem vagyok az a kapcsolatokat szétdúló lány, de nem tudnám türtőztetni magam.

Egy novemberi hűvös reggelen kisbusszal indultunk a barátokkal egy egész hétvégés születésnapi-disznótoros privát rendezvényre.

Álmos voltam, ahogy a busz lelassított a Vértes hegység lábánál elterülő kis település táblájánál. Pár perccel később már egészen lassú tempóban kanyarodtunk be a tanya kapuján. Sietve leszálltunk, mert a busz indult vissza a fővárosba.

Szememet dörzsöltem a kora reggeli ködös levegőben, hallgattam a háziúr eligazítását, majd egyszercsak ismerős hang ütötte meg a fülem. Te voltál. Éppen azt ecsetelted a zenésztársaidnak, hogy végre van egy nyugodt hétvégéd, mert az asszonyt nem engedték el a munkából. Gyorsan átfutott az agyamon mindenféle menekülési lehetőség, de már késő volt, észrevettél. Hiába próbáltam elbújni a kabátom szőrmés gallérjában, pajzán mosollyal az arcodon már meg is indultál felém.

Valaki eléd lépett. Kihasználtam a pillanatot és elsuhantam a többiekkel megkerestem a szobámat. A szívem hevesen kalapált, a puncim bizsergett, ahogy azon töprengtem, hogy ússzam meg ezt a hétvégét házasságtörés nélkül.

Valaki egy vizes flakont dugott az orrom alá, nyomban bele is kortyoltam, de nem ásványvíz volt a tartalma, hanem kőkemény pálinka. Kontroll gombok lekapcsolva, gondoltam, de így is igyekeztem elkerülni téged. Néhányan elmentünk felfedezni a környéket. Vittünk magunkkal ásványvíznek álcázott itókát is.

Mire visszaértünk gyakorlatilag az egész társaság disznó részegen tántorgott a tanyán. Ti a zenekarral éppen állítottátok be a hangszereket.

Valaki egy pohár pezsgőt nyomott a kezembe. Nem akartam meginni, de konkrétan a számhoz nyomták és megitatták velem.

Nem vetted le rólam a szemed. Mintha a tekinteteddel akartál volna belém hatolni, de igyekeztem nem tudomást venni rólad.

Néhány kisgyerekkel játszani kezdtünk az emeleten, többször lecsúsztunk a tűzoltó csúszkán. Az egyik csúszás után lent maradtam. Az ajtó mellett nekidőltem a falnak és figyeltelek, ahogy a mikrofont a szádhoz emeled, és közben táncolsz.

A pálinka, a pezsgő teljesen elvették az eszemet. Csak néztelek. A talpadtól a fejed búbjáig kívántam minden porcikádat. Pár perc múlva észrevettél, ugyanazzal a pajzán mosollyal az arcodon, mint reggel, jöttél oda hozzám.

“Te kerülsz engem?” - Kérdezted.

“Igen. Igyekszem kikerülni a hatáskörödből” - Válaszoltam.

“Órák óta kereslek”

A túl nagy nyilvánosság miatt nem tudtál úgy hozzám érni, ahogy akartál, de a forró kezeddel azért végigsimítottad a dekoltázsomat, hosszan, sóvárogva nézted a feszes melleimet.

“Nem szabad”. - Nyögtem, majd visszasiettem a gyerekekhez.

Még sok idő volt az esti buli előtt, sétálgattunk a gyerekekkel a farmon, néztük a lovas bemutatót. A felnőttek 98%-a már az édes delírium állapotában szuszogott az ágyában, hogy kitisztitsák a fejüket az esti ereszdelahajam előtt.

A bemutató közepe táján egy ismerős test feszült a hátamhoz. Beleborzongtam. Tudtam, hogy te vagy. A fülembe súgtad: “Beszélnünk kell”

Nem volt időm reagálni, megfogtad a kezem és húztál magaddal.

A kerti kemence melletti kiskonyhába vontattál, betuszkoltál és bezártad az ajtót. A levegő forró volt a kemencének köszönhetően. Gombolgatni kezdted a kabátomat.

“Miről akartál beszélni?” Kédeztem. De nem válaszoltál. Ahogy a gombokkal küzdöttél, hallottam halk zihálásod. Próbáltam tiltakozni, megállítani a kezed, de nem hagytad, és már bennem sem voltak korlátok, az alkohol mindent feloldott.

Remegtek a lábaim. Átkaroltam a nyakad, ujjaimmal a sűrű hajadba túrtam, a gerincedet simogattam a nyakadon. Ezzel a mozdulattal magamhoz húztalak. Érezni akartam az ajkad az enyémen. Teljesen hozzád nyomtam a testem. A mellbimbóim kis híján átszúrták a felsőm. Csókolózás közben a kabátom hamar a padlón termett. Erős kezeiddel a melleimet markoltad, közben az ujjaimmal végigsimítottam a nyakad, a mellkasod, és lehúztam az inged cipzárját. Kihámoztál a felsőmből, észveszejtő pillanat volt, amikor a meztelen bőröm a tiédhez ért.

“Mióta reggel megláttalak csak te jártál az eszemben, akarlak” - mondtad.

A nadrágomon keresztül megmarkoltad a szeméremdombomat. Lehúztad a cipzárt és benyúltál a már ismerős forróságba. Édes mosollyal vetted tudomásul, ahogy végigsimítottad a csiklómat, hogy készen állok rád. Feltettél az asztalra, lehúztad rólam a maradék ruhát, letoltad a nadrágod a bokádig, közben lágyan a hüvelyemben matattál határozott ujjaiddal. “Szeretem a tűzforró puncidat” - mondtad.

Meg akartam fogni a farkad, hogy felállítsam, de lefogtál. Nem volt szükség kézimunkára, kőkemény voltál, szinte szétrobbant a farkad a vágytól.

Kérdőn rámnéztél, válaszul egy aprót bólintottam.

A makkodat többször végighúztad a csiklómon. Felnyögtem.

“Akarom, hogy tedd be” - ziháltam, vágytam rá, hogy végre magamban érezzelek. De pár percig még játszottál velem. Végül már nyüszitve toltam oda magam a farkadhoz.

Elégedett vigyorral az arcodon iszonyú lassan végre belémtoltad, lüktető, forró, kőkemény farkadat. Egy halk sikoly hagyta el a számat, ahogyan férfiasságod teljesen kitöltötte a vaginám. Tapasztalt mozdulatokkal kefélni kezdtél, a vágytól lucskos puncim csattogott a határozott lökések után.

A hátamra döntöttél az asztalon, egyik kezeddel a melleimet simogattad, másik kezed ujjaival pedig a csiklómat dörzsölted. Én is odanyúltam, hogy simogassam magam, élvezettel engedted oda a kezem és néztél ahogy közeledtem egyre az orgazmus felé. Egyre hevesebben és keményebben dugtad a puncim, éreztem, ahogy egyre jobban lüktetni kezd a hüvelyem. Nemsokára sikongatva rámtört az orgazmus, beleremgtem, de nem hagytad abba.

Hirtelen kihúztad a farkad, majd keményen újra visszadugtad.

A fenekembe markolva felemeltél, a falnak nyomtál és keféltél tovább.

Még háromszor élveztem el a kőkemény dugástól, mire éreztem magamban a cerkád pulzálását. Belémspricceltél, visszatettél az asztalra és csak simogattál, csókoltál tovább, de közben még bennem volt az imádott farkad....

 

Forrás: szextortenetek.club

Kép Forrás: kindgirls.com

Beküldő: Szilvi

Tetszene?